Peugeot Service Deals

Ontdek de voordelen van een Peugeot dealer - 25% voordeel

Ontvang 25% voordeel op geselecteerde artikelen!
Ontdek de voordelen van een Peugeot dealer. Ga langs bij de dealer in de maanden mei, juni of juli en ontvang tot 25% voordeel op onderstaande artikelen.

Meer weten? Vraag uw dealer om meer informatie.

 • TREKHAAK -25%
  Als u van plan bent om uw aanhanger of caravan mee te nemen is het verstandig de juiste trekhaak op uw auto te laten monteren. Uw dealer adviseert u graag welke er op uw auto past. Onze trekhaken zijn ook geschikt voor fietsendragers.
 • ALLESDRAGER -25%
  De praktische allesdragers van Peugeot zijn zo ontworpen dat u veilig dakkoffers, fietsendragers en skidragers kunt gebruiken. Vraag uw dealer welke er op uw Peugeot past.
 • DAKKOFFER -25%
  De dakkoffers geven u de vrijheid om mee te nemen wat u maar wilt. Ze zijn eenvoudig te hanteren, te installeren en op te bergen, en dus de ideale partner voor wie houdt van reizen. Trek eropuit met een mooie korting.
 • INZETBAK BAGAGERUIMTE -25%
  Thermogevormde kunststof bak met exact dezelfde afmetingen als de bagageruimte en anti-slip coating. Zeer effectieve bescherming van de mat van de bagageruimte bij het vervoeren van voorwerpen die de mat kunnen beschadigen of vervuilen. Koop nu met 25% korting.
 • ZONNESCHERMEN -10%
  Verhoog het comfort van uw passagiers met zonneschermen. Ze sluiten perfect aan op de vorm van de ruiten, voorkomen verblinding en houden het interieur koeler.

 • ADEM FRISSE LUCHT IN
  Geniet van schonere en gezondere lucht in uw auto met de anti-allergenen filters speciaal ontworpen voor uw Peugeot. Deze houdt alle bacteriën en allergenen tegen en minimaal 94% van de fijnstofdeeltjes kleiner dan 1 micrometer.
 • LAAT UW AIRCO PROFESSIONEEL REINIGEN
  Het aircosysteem Airco well® zorgt voor gezonde lucht in de auto. Blijf gezond en laat uw aircosysteem minstens een keer per jaar controleren en reinigen. Vraag uw dealer om meer informatie.
 • Bij TOTAL MOTOR OLIE gratis RUITENSPROEIERVLOEISTOF:
  Het is belangrijk om geregeld de olie en uw ruitensproeiervloeistof bij te vullen. Daarom krijgt u bij aankoop van een 1 liter bidon TOTAL-olie een 500ml gratis ruitensproeiervloeistof cadeau. Vraag uw dealer welke TOTAL-motorolie het beste bij uw auto past.