SKIP TO CONTENT
PEUGEOT BOXER

 
 
PEUGEOT BOXER
ALTIJD EEN STAP VOORUIT


Als ondernemer weet je als geen ander dat stilstand achteruitgang betekent. Dat is ook precies de reden waarom PEUGEOT de Boxer voortdurend verder ontwikkelt.
Zodat je met een Boxer altijd een stap vooruit bent op de concurrentie.
 
 
PEUGEOT BOXER
ALTIJD EEN STAP VOORUIT
Als ondernemer weet je als geen ander dat stilstand achteruitgang betekent. Dat is ook precies de reden waarom PEUGEOT de Boxer voortdurend verder ontwikkelt. Zodat je met een Boxer altijd een stap vooruit bent op de concurrentie.

Profiteer van voordeel oplopend tot € 2000 en 0% financial lease

Snel wegrijden in jouw nieuwe elektrische Peugeot bedrijfswagen? Dat kan! Ontvang nu tot €2.000 voordeel op de bedrijfswagens uit voorraad(i) Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. . Daarnaast profiteer je enkel dit jaar nog van overheidssubsidie (SEBA) oplopend tot wel €5.000(i) De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) bedraagt maximaal €5.000 en dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl, zodra dit mogelijk is. Naast alle relevante informatie tref je hier ook de actuele situatie rondom het beschikbare jaarbudget. Peugeot Nederland kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. . Ook biedt Peugeot tijdelijk 0% rente aan op een Financial Lease overeenkomst met een looptijd tot 60 maanden(i) Peugeot Financial Lease is een product van Stellantis Financial Services en wordt u aangeboden door Stellantis Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info via zakelijkelease.peugeot.nl of bij uw dealer. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe. Het rentetarief van 0% is uitsluitend van toepassing op Peugeot bedrijfswagens met modeljaar 2023 uit voorraad. Het maximaal te financieren bedrag is €50.000. In de voorbeelden is uitgegaan van een restantbetaling. Door het afronden kunnen de werkelijke bedragen afwijken van de in de tabel genoemde bedragen. Actie geldig tot en met 31 maart 2024. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden..
 • Actieradius: tot 248 km(i) Voor L2S-, L3- en L4-versies met 75 kWh-accupakket; tot 117 km (WLTP) voor L1- en L2-versies met 37 kWh-accupakket.  
 • CO2-uitstoot: 0 g/km


PEUGEOT e-Boxer EV 75kWh

 • Brandstofverbruik: 8,4 l/100 km(i) Brandstofverbruik en CO2-uitstoot (WLTP-waarden, gecombineerde rijcyclus): 8,4 l/100 km / 219 (g/km). Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn vastgesteld op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure voor nieuwe auto's die van kracht is sinds 1 september 2018. Laatste update 2 januari 2022. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc.  
 • CO2-uitstoot: 219 g/km(i) Brandstofverbruik en CO2-uitstoot (WLTP-waarden, gecombineerde rijcyclus): 8,4 l/100 km / 219 (g/km). Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn vastgesteld op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure voor nieuwe auto's die van kracht is sinds 1 september 2018. Laatste update 2 januari 2022. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc.  


PEUGEOT Boxer BlueHDi 120 S&S met 6-traps automatische transmissie

 
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN

Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde verkooppunt van de beste aanbiedingen van Peugeot.
 
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN
Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde verkooppunt van de beste aanbiedingen van Peugeot.

100% elektrisch

 • Actieradius: tot 248 km
 • CO2-uitstoot: 0 g/km
 • Opladen: 80% in 1 uur(i) Bij gebruik 50 kW-snellader, voor zowel het 75 kWh- als 37 kWh-accupakket 


Ook verkrijgbaar met dieselmotor.

Diesel

 • Vermogen: 120 tot 165 pk
 • Brandstofverbruik: 8,4 tot 9,1 l/100 km
 • CO2-uitstoot: 219 tot 239 g/km

Ook verkrijgbaar in elektrische versie.

 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
STEL
SAMEN
Stel je Peugeot helemaal naar wens samen.
 
PAS JE
CONTRACT AAN
Selecteer je looptijd, kilometers per jaar en eventuele aanvullende verzekeringen.
 
CONTROLEER
JE GEGEVENS
Controleer of al je gegevens juist zijn ingevuld. Alles oké? Dan kun je je Private Lease contract direct online ondertekenen.
 
14 DAGEN
BEDENKTIJD
Nadat je je contract hebt ondertekend, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Je zit dus nog nergens aan vast. 

EEN PEUGEOT BOXER VOOR ELKE KLUS

 

EEN PEUGEOT BOXER VOOR ELKE KLUS
KLAAR
VOOR ELKE KLUS

Of je nu zware of volumineuze ladingen moet vervoeren, jouw werkterrein in de stad ligt of juist daarbuiten, de PEUGEOT Boxer bestelwagen biedt je voor elke klus een passende oplossing:
 

 • Zeven modelvarianten met laadvolumes van 8 tot 17 m3
 • Standaard en verzwaard chassis
 • GVW tot 3,5 ton
FUNCTIONELE
WERKPLEK
De cabine van de PEUGEOT Boxer is ontworpen vanuit de gedachte dat u lange werkdagen achter het stuur moet maken. Daarom vindt je er bijvoorbeeld volop opbergruimte en een groot aantal praktische voorzieningen.

Naar keuze kun je het comfortniveau verder verhogen met bijvoorbeeld automatische airconditioning(i) Standaarduitrusting, als optie verkrijgbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie en het Comfort Seat Pack(i) Het Comfort Seat Pack bestaat uit een tweezits bijrijdersbank met armleuning en een bestuurdersstoel met armleuning, lendensteunverstelling en opbergruimte onder de zitting. .
ONTDEK HET COMFORT
VAN ELEKTRISCH RIJDEN
De 90 kW-elektromotor van de nieuwe PEUGEOT e-Boxer levert een koppel van 260 Nm dat meteen bij het wegrijden beschikbaar is. In combinatie met de automatische transmissie zorgt dat voor een uiterst comfortabel rijdrag, waardoor je langer fit blijft achter het stuur.
COMPROMISLOOS
ELEKTRISCH

Met zijn bereik van 248 kilometer (WLTP) maakt de PEUGEOT e-Boxer de overstap naar elektrisch rijden makkelijker dan ooit. Zo profiteer je onder andere van:

 • Onbeperkte toegang tot milieuzones in grote steden
 • Een fikse besparing op brandstof- en onderhoudskosten
 • Aanschafsubsidie en fiscale voordelen (kijk hier voor meer informatie)
CHASSISVERSIES

De chassisversies van de PEUGEOT Boxer vormen een ideale basis voor afbouw tot maatwerkoplossingen. Je hebt daarvoor de keuze uit:

 • Vijf basisversies: chassis met enkele of dubbele cabine, platformchassis met enkele cabine en pick-up met enkele of dubbele cabine
 • Drie lengtes
 • Standaard en versterkt chassis

MODULAIRE LAADRUIMTE
De PEUGEOT Boxer bestelwagen biedt een ruime keuze aan laadruimteconfiguraties. Zo kun je voor de achterdeuren kiezen voor exemplaren met een openingshoek van 270° om het in- en uitladen in drukke straten te vergemakkelijken. Bijzonder praktisch voor het laden en lossen van zware voorwerpen is de verlaagde laaddrempel, die met een hoogte van slechts 493 mm tot de laagte op de markt behoort.

 
 
AFMETINGEN VAN DE PEUGEOT PARTNER

 
AFMETINGEN VAN DE PEUGEOT BOXER

AFMETINGEN EXTERIEUR PEUGEOT BOXER

De multifunctionele bestelwagen voor professionals.

 • Lengte: L1, L2, L3 en L4
 • Breedte tussen wielkasten: 1422 mm
 • Hoogte: H1, H2 en H3

AFMETINGEN LAADRUIMTE PEUGEOT BOXER

Of je nu kiest voor een Boxer bestelwagen met dieselmotor of voor de elektrische e-Boxer, zijn laadruimte onderscheidt zich door een functionele rechthoekige vorm en een royale breedte van 1870 mm. De breedte tussen de wielkasten bedraagt 1870 mm.

LAADVERMOGEN EN LAADVOLUME

De PEUGEOT Boxer bestelwagen combineert compacte buitenmaten met een laadvermogen tot 1890 kg en een laadvolume van 8 tot 17 m3.
De laadruimte van de e-Boxer is overigens even groot als bij de dieselversies en de aanwezigheid van het accupakket is evenmin van negatieve invloed op het laadvermogen.

 
INNOVATIE TEN DIENSTE VAN
UITMUNTENDHEID EN EMOTIE

Een professional heeft goed gereedschap nodig om z'n werk goed te kunnen doen.
Daarom biedt PEUGEOT voor de Boxer de nieuwste innovaties op het gebied van aandrijftechniek, veiligheid, connectiviteit, comfort en nog veel meer.
 
INNOVATIE TEN DIENSTE VAN UITMUNTENDHEID EN EMOTIE
Een professional heeft goed gereedschap nodig om z'n werk goed te kunnen doen. Daarom biedt PEUGEOT voor de Boxer de nieuwste innovaties op het gebied van aandrijftechniek, veiligheid, connectiviteit, comfort en nog veel meer.
9-INCH
INFOTAINMENTSCHERM
DIGITALE
BINNENSPIEGEL
CONNECTED
FLEETMANAGEMENT
BLIND
SPOT MONITORING
 
TRAILER
MERGE ASSIST
9-INCH
INFOTAINMENTSCHERM
DIGITALE
BINNENSPIEGEL
CONNECTED
FLEETMANAGEMENT
BLIND
SPOT MONITORING
 
TRAILER
MERGE ASSIST

9-INCH INFOTAINMENTSCHERM

De Boxer is verkrijgbaar met een geavanceerd infotainmentsysteem met 9-inch touchscreen(i) Als optie verkrijgbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie en markt , navigatie en smartphone-mirroring via Android Auto™ of Apple CarPlay. Via bluetooth kunnen twee telefoons tegelijk draadloos aan het systeem worden gekoppeld. En het navigatiesysteem biedt de mogelijkheid om de buitenmaten van het voertuig op te slaan, zodat te smalle straten bij de routeberekening worden vermeden.

DIGITALE BINNENSPIEGEL

Voor de e-Boxer is een digitale binnenspiegel verkrijgbaar waarop belangrijke informatie als het laadniveau van het accupakket, het resterend bereik en de ingestelde rijmodus kan worden weergegeven.

CONNECTED FLEETMANAGEMENT

Voor een optimaal beheer van het bedrijfswagenpark kan de PEUGEOT Boxer worden uitgerust met een telematica-box(i) Standaarduitrusting, als optie verkrijgbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie en markt die alle rit- en voertuigdata in realtime naar een centraal fleetmanagementsysteem stuurt. Dit maakt het onder andere mogelijk om via geo-lokalisatie na te gaan waar voertuigen zich bevinden en de rijstijl van bestuurders te monitoren en zo nodig bij te sturen.

BLIND SPOT MONITORING

Blind Spot Monitoring of dodehoekbewaking maakt de bestuurder met een oplichtend waarschuwingssymbool in de buitenspiegel attent op andere weggebruikers die zich in de zogeheten dode hoeken buiten het blikveld van de spiegel bevinden. Bij de PEUGEOT Boxer is dit systeem uitgebreid met Rear Traffic Alert, dat na het inschakelen van de achterruitversnelling andere voertuigen tot op 50 meter afstand links en rechts schuin achter het voertuig waarneemt.

TRAILER MERGE ASSIST

Trailer Merge Assist(i) Standaarduitrusting, als optie verkrijgbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie en markt is een andere aanvullende functie van Blind Spot Monitoring. Deze bewaakt ook de dode hoeken naast een eventueel aangekoppelde aanhanger, waarbij de lengte van de te bewaken zone kan worden ingesteld op 3 tot 9 meter. Waarin zich hierin een andere weggebruiker bevindt, wordt dit weergegeven op het infodisplay in het instrumentenpaneel.

GEEN EMISSIES, GEEN COMPROMISSEN

De PEUGEOT e-Boxer biedt niet alleen dezelfde comfortabele werkplek als de dieselversies van de Boxer, maar ook hetzelfde laadvolume en laadvermogen. Als bonus biedt hij bovendien het ongekend soepele rijgedrag en de vlotte acceleratie die elektrische voertuigen nu eenmaal eigen is. Plus natuurlijk een CO2-uitstoot van exact 0 gram. En wanneer het bereik van 224 kilometer(i) Bij gebruik 50 kW-snellader, voor zowel het 75 kWh- als 37 kWh-accupakket een keer niet toereikend is, kan het accupakket in een uurtje weer tot 80% van de capaciteit worden opgeladen.
 
MAAK JE PEUGEOT BOXER PERFECT
Met het ruime aanbod aan originele accessoires kun je je nieuwe PEUGEOT BOXER verder aan jouw specifieke wensen aanpassen.
 
MAAK JE PEUGEOT BOXER PERFECT
Met het ruime aanbod aan originele accessoires kun je je nieuwe PEUGEOT BOXER verder aan jouw specifieke wensen aanpassen.

 

IMPERIAAL

ALLESDRAGERS

HOUTEN LAADRUIMTEAFWERKING

RUBBEREN VLOERMATTEN

 
 
DIENSTEN VOOR ZAKELIJKE GEBRUIKERS
Ontdek onze financieringsaanbiedingen en onze verschillende verzekeringsovereenkomsten, garanties, ondersteuning en dienst na verkoop voor jouw bedrijfswagen.
 
 
DIENSTEN VOOR ZAKELIJKE GEBRUIKERS
Ontdek onze financieringsaanbiedingen en onze verschillende verzekeringsovereenkomsten, garanties, ondersteuning en dienst na verkoop voor jouw bedrijfswagen.

SERVICECONTRACTEN

Onze servicecontracten geven je de zekerheid dat je bij voorzien of onvoorziene uitval van uw bedrijfswagen jouw bedrijfsactiviteiten met minimale onderbreking voort kunt zetten. Wat er ook gebeurt.

LEASYS OPERATIONAL LEASE

Bij langetermijnverhuur kun je een voertuig huren voor een vooraf bepaalde tijd en een bepaald aantal kilometers, terwijl je toegang krijgt tot een groot aantal bijbehorende diensten.

FINANCIAL LEASE

Behalve voor operational lease kun je ook kiezen voor financial lease. Je betaalt dan een vast maandbedrag voor de financiering van het voertuig, maar bent zelf verantwoordelijk voor alle bijkomende kosten. Dit biedt niet alleen meer vrijheid, maar ook diverse fiscale voordelen.

KLASSIEKE FINANCIERING

Bij de klassieke vorm van financiering sluit je een lening af waarvan je zelf de looptijd kunt bepalen, zodat je de maandbedragen kunt afstemmen op uw budget. Onze elektrische bedrijfswagens kun je tot 100% van het aankoopbedrag financieren.
 
e-BOXER-BADGE
De PEUGEOT e-Boxer is uiterlijk nauwelijks te onderscheiden van de dieselversies. Maar met de e-Badges op de voorspatborden en e-Boxer-badge op de achterzijde laat hij zien dat hij tot de nieuwe familie van lichte elektrische bedrijfswagens van PEUGEOT behoort.
 
e-BOXER-BADGE
De PEUGEOT e-Boxer is uiterlijk nauwelijks te onderscheiden van de dieselversies. Maar met de e-Badges op de voorspatborden en e-Boxer-badge op de achterzijde laat hij zien dat hij tot de nieuwe familie van lichte elektrische bedrijfswagens van PEUGEOT behoort.

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

OPLADEN VAN JE ELEKTRISCHE PEUGEOT

Zo makkelijk is het opladen van je elektrische PEUGEOT. Thuis, op straat of onderweg.
 
PEUGEOT MAAKT ELEKTRISCH RIJDEN MAKKELIJK
Peugeot doet er alles aan om elektrisch rijden makkelijk te maken. Zo zijn onze elektrische modellen voorzien van een boordlader die snellader mogelijk maakt. En met specifieke connectiviteitsdiensten bieden we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg.
KOOP JE NIEUWE PEUGEOT ONLINE
Stel de ideale bedrijfswagen voor je werk samen en maak een afspraak met een adviseur.
 
HOUD JEZELF OP DE HOOGTE OVER DE PEUGEOT BOXER
1. VUL JE GEGEVENS IN
2. Toestemming

Gelieve alle velden te controleren.

Bedankt voor uw interesse in Peugeot!

We hebben uw verzoek in overweging genomen.