PEUGEOT accu service

ACCU SERVICE

Als de accu van jouw auto zich in een slechte staat verkeert of is verouderd, kunnen startproblemen het gevolg daarvan zijn. Daar moet je toch niet aan denken. Laat jouw accu daarom tussentijds preventief controleren, zeker voor de zomer én elke winter. In deze periodes wordt de accu namelijk het zwaarst belast. De PEUGEOT experts staan voor je klaar en voorzien je direct van advies. Profiteer tot en met 28 februari 2022 van maar liefs 15% korting op een nieuwe accu!

 

ACCU SERVICE

Mocht uit de accu check naar voren komen dat deze toe is aan vervanging, dan heeft de PEUGEOT Erkend Reparateur een aantal krachtige accu's beschikbaar die aan de strenge eisen van de fabrikant voldoen. Je kunt rekenen op all-in pakketprijzen, inclusief onderdelen en arbeidsloon. Informeer gerust naar de mogelijkheden en pakketprijzen voor een nieuwe accu in jouw auto.
PEUGEOT STAAT VOOR JE KLAAR

 

 

  • Vermijd het onnodig aanzetten van accesssoires die elektriciteit verbruiken wanneer de motor niet draait.
  • Zorg ervoor dat het oppervlak van de accu altijd schoon en droog is.  
  • Laat jouw accu tussentijds controleren, ook als je geen problemen ervaart. Zo voorkom je onaangename verrassingen.
WAAROM SLIJT DE ACCU?
De accu ondergaat een natuurlijke slijtage naarmate deze ouder wordt  - dit is afhankelijk van het gebruik van jouw auto. Op een gegeven moment kan de accu niet meer voldoende capaciteit leveren en moet deze worden vervangen. Bovendien kunnen een hoge ontladingssnelheid, storingen in het elektrische circuit of extreme temperaturen de capaciteit ook negatief beïnvloeden.
LEGE ACCU
Door het gebruik van accessoires die elektriciteit verbruiken terwijl de motor uitstaat  (koplampen, radio, airconditioning,  binnenverlichting, enz.) kan de accu snel leeg raken. 
DEFECTE DYNAMO 
Een dynamo in werking zorgt ervoor dat de accu weer wordt bijgeladen. Een dynamo die niet genoeg energie produceert, laadt de accu niet voldoende op. Omgekeerd zal een dynamo die te veel energie produceert, de accu overbelasten en daarmee voortijdig verslijten.  
EXTREME TEMPERATUREN
Extreme temperaturen beschadigen de brandstofcellen van de accu, doordat de geleidbaarheid van het elektrolyt (een mengsel van water en zuur) afneemt.  De accu is dan verzwakt en dat heeft effect op de capaciteit.
PEUGEOT SERVICES

 

 

PEUGEOT ORIGINELE ONDERDELEN

Originele kwaliteit, standaard gemoedsrust


Met PEUGEOT Service kunt u rekenen op de expertise van ons uitgebreide netwerk en vaste prijzen inclusief arbeidsuren en originele onderdelen. Originele onderdelen bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn volledig afgestemd op uw auto, voldoen aan hoge kwaliteitseisen en bieden 1 jaar garantie.

 
MEER INFORMATIE OVER ORIGINELE ONDERDELEN
PEUGEOT BASISBEURT ECONOMY

De combinatie van kwaliteit, prijs en prestatie


Speciaal voor de PEUGEOT van 5 jaar en ouder hebben wij de basisbeurt Economy ontwikkeld. U kunt rekenen op specialistisch onderhoud met vaste prijzen en Eurorepar onderdelen; exclusieve multi-merk onderdelen die perfect zijn afgestemd op de iets oudere auto en tot wel 30% goedkoper dan originele onderdelen. Zo profiteert u van goed en betaalbaar onderhoud. 

 
MEER INFORMATIE OVER MULTI-BRAND-ONDERDELEN