CONNECT 3D-NAVIGATIESYSTEEM

Om optimaal te functioneren, heeft uw navigatiesysteem up-to-date kaartgegevens nodig: Daarom biedt PEUGEOT u aan om de kaartgegevens regelmatig bij te werken.

GPS-kaartupdate | Update uw PEUGEOT-navigatiesysteem  

LAAT U LEIDEN

In een Peugeot ervaart u een nieuwe manier van reizen. Dankzij het Connect 3D-navigatiesysteem met kaartgegevens in 3D, spraakherkenning en realtime Connect-services krijgt het rijden een nieuwe dimensie.

Om u het rijden nog gemakkelijker te maken heeft Peugeot de TomTom-services in het connectieve multimediasysteem geïntegreerd.

Connect 3D Navigatiesysteem

 
  • Dankzij de in realtime bijgewerkte verkeersinformatie wordt altijd automatisch de optimale route berekend. De geschatte aankomsttijd is betrouwbaarder en exacter, voor een rustiger gevoel onderweg.
 
  • Op zoek naar het tankstation met de laagste brandstofprijzen? Of naar een vrije parkeerplaats in uw omgeving. Wilt u het weer onderweg weten? Of een adres (restaurant, winkel) opzoeken of een bezienswaardigheid bezoeken? Dankzij de spraakherkenning hoeft u alleen maar uit te spreken wat u zoekt. U hoeft uw handen dus niet meer van het stuurwiel te halen. En zelfs in het buitenland kunt u in uw eigen taal blijven praten!
 

Kaartgegevens Updaten

Het is wel zo fijn als u gebruik kunt maken van de meest recente kaartgegevens en zo optimaal kunt profiteren van uw navigatiesysteem.

  • Optimale routes die worden berekend met gebruik van de nieuwste wegen en doorgevoerde correcties.
  • De best mogelijke dekking van de info Traffic Service
  • Signaleren van actuele bezienswaardigheden op uw route

 

Update de kaart in uw navigatiesysteem regelmatig voor een optimale navigatie.
Hiermee bespaart u kostbare tijd door minder kilometers te reizen om uw bestemming te bereiken.

ONTDEK DE PEUGEOT SERVICE STORE

Met de Connected Services kunt u zich concentreren op de weg en nog meer genieten van de reis. Peugeot zorgt voor de rest.

 

Laat u leiden door uw gevoel