SKIP TO CONTENT

CONNECT 3D-NAVIGATIESYSTEEM

Om optimaal te functioneren, heeft jouw navigatiesysteem up-to-date kaartgegevens nodig: Daarom biedt PEUGEOT je aan om de kaartgegevens regelmatig bij te werken.

GPS-kaartupdate | Update uw PEUGEOT-navigatiesysteem  

LAAT JE LEIDEN

In een Peugeot ervaar je een nieuwe manier van reizen. Dankzij het Connect 3D-navigatiesysteem met kaartgegevens in 3D, spraakherkenning en realtime Connect-services krijgt het rijden een nieuwe dimensie.

Om jou het rijden nog gemakkelijker te maken heeft Peugeot de TomTom-services in het connectieve multimediasysteem geïntegreerd.

Connect 3D Navigatiesysteem

 
  • Dankzij de in realtime bijgewerkte verkeersinformatie wordt altijd automatisch de optimale route berekend. De geschatte aankomsttijd is betrouwbaarder en exacter, voor een rustiger gevoel onderweg.
 
  • Op zoek naar het tankstation met de laagste brandstofprijzen? Of naar een vrije parkeerplaats in jouw omgeving. Wil je het weer onderweg weten? Of een adres (restaurant, winkel) opzoeken of een bezienswaardigheid bezoeken? Dankzij de spraakherkenning hoef je alleen maar uit te spreken wat je zoekt. Je hoeft jouw handen dus niet meer van het stuurwiel te halen. En zelfs in het buitenland kun je in jouw eigen taal blijven praten!
 

Kaartgegevens Updaten

Het is wel zo fijn als je gebruik kunt maken van de meest recente kaartgegevens en zo optimaal kunt profiteren van jouw navigatiesysteem.

  • Optimale routes die worden berekend met gebruik van de nieuwste wegen en doorgevoerde correcties.
  • De best mogelijke dekking van de info Traffic Service
  • Signaleren van actuele bezienswaardigheden op uw route

 

Update de kaart in jouw navigatiesysteem regelmatig voor een optimale navigatie.
Hiermee bespaar je kostbare tijd door minder kilometers te reizen om jouw bestemming te bereiken.

ONTDEK DE PEUGEOT SERVICE STORE

Met de Connected Services kun je je concentreren op de weg en nog meer genieten van de reis. Peugeot zorgt voor de rest.

 

Laat je leiden door jouw gevoel