SKIP TO CONTENT

Private lease elektrische auto

WIL JE EEN ELEKTRISCHE AUTO PRIVATE LEASEN?

De populariteit van leaseauto’s onder particulieren is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Waarom is dit het geval en waarom is private lease voor elektrische auto’s extra interessant?

Private lease is rijden voor een vast bedrag per maand. Dat bedrag wordt bepaald aan de hand van de afgesproken leaseduur en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Er zijn diverse leasemaatschappijen en merken waarmee je een private-leasecontact kunt afsluiten. Via Peugeot Private Lease zijn al onze modellen leverbaar. Jouw Peugeot-vestiging is je graag van dienst en kan je aan alle benodigde informatie helpen.

Met Peugeot Private Lease heb je de keuze uit een ruim aanbod, dat ook elektrische auto’s omvat. Omdat elektrische auto’s vaak een hoge nieuwprijs hebben, is private lease een zeer geschikte optie voor dergelijke auto’s. Bijkomend voordeel is dat je je geen zorgen hoeft te maken om de restwaarde van elektrische auto’s. 

Lage kosten

Private lease heeft een paar grote voordelen. U rijdt in een nieuwe auto zonder dat u een grote investering hoeft te doen. Iedere maand betaalt u een vast bedrag, waarin alles is inbegrepen: afschrijving, vervangend vervoer, allriskverzekering, onderhoud, banden en reparatie. Het enige waarvoor u nog moet betalen, is de elektriciteit die u verbruikt. Er zijn geen onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie.

Lage verbruikskosten
Voor een elektrische auto zijn de verbruikskosten veel lager dan voor een traditionele auto. U bent helemaal voordelig uit wanneer u de accu van uw elektrische auto thuis of op uw werk oplaadt.

Vraagt u zich af of elektrisch rijden bij u past of wilt u meer informatie over het leasen van een elektrische Peugeot? Peugeot Private Lease heeft een tool ontwikkeld om uw favoriete elektrische auto te vergelijken met de benzine uitvoering.