SKIP TO CONTENT
Acties en aanbiedingen

ACTIES EN AANBIEDINGEN

 Lees meer en profiteer!

Acties en aanbiedingen

Bezoek deze pagina voor alle lopende acties en aanbiedingen voor de modellen van Peugeot. Lees meer en profiteer!

PEUGEOT LAADOPLOSSINGEN

Wil je binnenkort overstappen op een elektrische of plug-in hybride Peugeot? Dan is het goed om te weten welke laadoplossingen er zijn. Ontdek welke laadoplossing bij je past.

PEUGEOT SAFETY CHECK

PEUGEOT SERVICE biedt de Safety Check. Dit is een uitgebreide controle op 29 vitale punten, waaronder de accu, remmen, verlichting, ruitenwissers en vloeistoffen.

CONNECTED SERVICES

Peugeot biedt een breed scala aan Connected Services. Deze innovatieve diensten, onder andere van TomTom Services, zijn volledig in de auto geïntegreerd en zorgen dat jouw dagelijkse rit nog aangenamer en veiliger wordt.

PEUGEOT ONLINE AFSPRAAKMODULE

Een werkplaatsafspraak maken was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de handige en zeer gebruiksvriendelijke online afspraakmodule van Peugeot.

VAKANTIE CHECK & GO!

Met de Vakantie Check & Go is jouw Peugeot helemaal klaar voor een zorgeloze rit naar je favoriete vakantiebestemming in binnen-of buitenland. Naast een uitgebreide controle, ben je namelijk verzekerd van Peugeot Assistance in Europa.

PEUGEOT ZOMERCHECK

Met de Peugeot Zomercheck wordt jouw auto op maar liefst 29 vitale punten gecontroleerd voor slechts €19,95. Of inbegrepen bij MyPeugeot Card.

PEUGEOT WINTERCHECK

Met de Peugeot Wintercheck wordt jouw auto op maar liefst 29 veiligheidspunten gecontroleerd en dat voor slechts €19,95!
PEUGEOT VOORJAARSACTIES
De lente is begonnen. Het seizoen van langer licht, aangename temperaturen en de natuur die in beweging komt. En bij de lente hoort de bekende voorjaarsschoonmaak. Wij gaan je daarbij helpen! Niet bij een opgeruimd huis, wel bij een frisse, schone auto. Zo kan je maximaal genieten in jouw Peugeot!
PEUGEOT SAFETY CHECK
Het is goed mogelijk dat je de auto weer vaker nodig heeft. Aangezien veel auto’s de afgelopen tijd minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of jouw auto klaar is om weer de weg op te gaan.
ASSISTANCE BIJ ONDERHOUD
Bezoek deze pagina voor meer informatie.