Actuele aanbiedingen en acties

ACTIES EN AANBIEDINGEN

 Lees meer en profiteer!

ACTIES EN AANBIEDINGEN

Bezoek deze pagina voor alle lopende acties en aanbiedingen voor de modellen van Peugeot. Lees meer en profiteer!
PEUGEOT VOORJAARSACTIES
De lente is begonnen. Het seizoen van langer licht, aangename temperaturen en de natuur die in beweging komt. En bij de lente hoort de bekende voorjaarsschoonmaak. Wij gaan je daarbij helpen! Niet bij een opgeruimd huis, wel bij een frisse, schone auto. Zo kan je maximaal genieten in jouw Peugeot!
 
PEUGEOT ONLINE AFSPRAAKMODULE
Een werkplaatsafspraak maken was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de handige en zeer gebruiksvriendelijke online afspraakmodule van Peugeot.
PEUGEOT SAFETY CHECK

Het is goed mogelijk dat je de auto weer vaker nodig heeft. Aangezien veel auto’s de afgelopen tijd minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of jouw auto klaar is om weer de weg op te gaan.

 

PLANT EEN BOOM MET PEUGEOT
Bij Peugeot vinden we het belangrijk om bij te dragen aan de bescherming van het milieu en de hoeveelheid afvalstoffen te beperken. Daarom krijgt u nu de mogelijkheid geboden om een boom te planten als u uw auto laat onderhouden of repareren met Circular Economy ruilonderdelen. De boom wordt door ons gefinancierd via de partner MyTree.com en draagt bij aan het herstel van het Mangrove-ecosysteem in Senegal.