SKIP TO CONTENT
PEUGEOT 208 & e-208
NIEUWE PEUGEOT 208
ONWEERSTAANBAAR STIJLVOL
NIEUWE PEUGEOT 208
ONWEERSTAANBAAR STIJLVOL
Vanaf € 24.050 rijklaar of € 417 per maand (i) Private Lease op basis van 60 mnd / 10.000 km per jaar  
Vanaf € 24.050 rijklaar of € 417 per maand (i) Private Lease op basis van 60 mnd / 10.000 km per jaar  

 

€ 24.050 rijklaar of € 428 per maand (i) Private Lease op basis van 60 mnd / 10.000 km per jaar  

 

 

 
 
NIEUWE 208
ONWEERSTAANBAAR STIJLVOL

De nieuwe PEUGEOT 208 heeft een nieuw gezicht met meer assertieve looks,
dankzij de nieuwe Full LED Technology(i) Standaard beschikbaar op de GT-uitvoering lichtsignatuur aan de voorzijde,
LED-verlichting aan de achterzijde en nieuw ontworpen velgen.
Verdwijn aan de horizon met de nieuwe E-208 dankzij de elektromotor
met een maximale actieradius van 400 kilometer(i) In afwachting van goedkeuring - de vermelde waarden voor actieradius en stroomverbruik voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie.  WLTP.
 
 
NIEUWE 208
ONWEERSTAANBAAR STIJLVOL
De nieuwe PEUGEOT 208 heeft een nieuw gezicht met meer assertieve looks, dankzij de nieuwe Full LED Technology(i) Standaard beschikbaar op de GT-uitvoering. lichtsignatuur aan de voorzijde, LED-verlichting aan de achterzijde en nieuw ontworpen velgen. Verdwijn aan de horizon met de nieuwe E-208 dankzij de elektromotor met een maximale actieradius van 400 kilometer(i) De vermelde waarden voor actieradius en stroomverbruik voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. WLTP.
 • 100% elektrische actieradius: tot 409 km (in WLTP-cyclus)(i) De vermelde waarden voor actieradius en stroomverbruik voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie.  
 • Laadtijd : Binnen 30 min tot maximaal 80% van het accupakket laden(i) Op een snelle openbare terminal (≥100 kW). 
 • Gecombineerde C02-emissies: 0 g/km
 • Vermogen: 115 kW (156 pk)


  ZOMERDEAL LAADOPLOSSINGEN

   Profiteer van kortingen oplopend tot 50%
  
Meer informatie

 • Gecombineerd brandstofverbruik: 4,5 L/100 km (i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT WLTP-waarden: brandstofverbruik van 4,5 tot 4,7 (l/100km) in de gecombineerde WLTP-cyclus – gecombineerde CO2-emissies (WLTP): 101 tot 106 (g/km) - homologatiewaarden bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 2 januari 2022. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, externe klimatologische omstandigheden, enz.  
 • Gecombineerde C02-uitstoot: 101 g/km (i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT WLTP-waarden: brandstofverbruik van 4,5 tot 4,7 (l/100km) in de gecombineerde WLTP-cyclus – gecombineerde CO2-emissies (WLTP): 101 tot 106 (g/km) - homologatiewaarden bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 2 januari 2022. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, externe klimatologische omstandigheden, enz.  
 • Motor: HYBRID 100 e-DCS6
 • Gecombineerd verbruik: 5,0 l/100 km(i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT WLTP-waarden: brandstofverbruik van 5,0 tot 5,2 in de WLTP gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-emissies (gecombineerd) WLTP: 113 tot 117 (g/km) - homologatiewaarden bepaald volgens de WLTP gecombineerde cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, met updates die van kracht zijn vanaf 2 januari 2022. De getoonde waarden zijn ter vergelijking. Brandstofefficiëntie en CO₂-emissiewaarden kunnen afwijken en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, toestand van de weg, externe klimatologische omstandigheden, enz.  
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 113 g/km(i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT WLTP-waarden: brandstofverbruik van 5,0 tot 5,2 in de WLTP gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-emissies (gecombineerd) WLTP: 113 tot 117 (g/km) - homologatiewaarden bepaald volgens de WLTP gecombineerde cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, met updates die van kracht zijn vanaf 2 januari 2022. De getoonde waarden zijn ter vergelijking. Brandstofefficiëntie en CO₂-emissiewaarden kunnen afwijken en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, toestand van de weg, externe klimatologische omstandigheden, enz.  
 • Vermogen: PURETECH S&S 100pk Handgeschakeld met 6 versnellingen
 
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN
Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde dealer van de beste aanbiedingen van Peugeot.
 
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN
Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde dealer van de beste aanbiedingen van Peugeot.

208 ACTIVE

De Nieuwe PEUGEOT 208 Active biedt je een zeer complete standaarduitrusting tegen een aantrekkelijke instapprijs.

Vanaf € 24.050 rijklaar

Vanaf € 417 p.m. via Peugeot Private Lease (i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren.   
Alle voordelen van kopen bij de dealer, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.

Uitrusting:

 • Koplampen met PEUGEOT LED technology
 • Kenmerkende koplampen met de '3 klauwen'-signatuur
 • PEUGEOT i-Cockpit® met 10-inch touchscreen
 • Draadloze Mirror Screen-functionaliteit(i) Alleen applicaties die door Andoir Auto of Apple Carplay(tm) zijn gecertificeerd kunnen functioneren bij stilstand of tijdens het rijden. Bepaalde functies van de toepassingen kunnen geblokkeerd worden. Voor berpaalde soorten content die gratis toegangkelijk zijn op je smartphone, vereisen mogelijk een abonnement op een gelijkwaardige applicatie gecertificeerd voor Android Auto of Aplle Carplay(tm). De Mirror Screen-functionaliteit wordt bediend via Android Auto (voor Android-smartphone) of via Apple Carplay(tm) (voor iOS-smartphones) op voorwaarde dat je beschikt over een mobiele telefoon met internetabonnement. Meer informatie op https://www.peugeot.nl/services-en-onderhoud/onderhoud-uw-auto/connected-services.html.  
 • Airconditioning
 • 16-inch stalen velgen MONTI

Verkrijgbaar als benzine- en volledig elektrische versie

208 ALLURE

De Nieuwe PEUGEOT 208 Allure combineert extra stijl en privacy met technologie die de veiligheid en efficiency verder verhoogt.

Vanaf € 26.450 rijklaar

Vanaf € 445 p.m. via Peugeot Private Lease (i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren. 

Alle voordelen van kopen bij de dealer, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.

Meeruitrusting t.o.v. ACTIVE:

 • PEUGEOT i-Cockpit® met personaliseerbaar 2D digitaal instrumentenpaneel en 10-inch HD-touch
 • PEUGEOT i-Connect®
 • Parkeersensoren voor en achter
 • Hoge middenconsole met armsteun en elektrische parkeerrem
 • Automatische airconditioning
 • 16'' NOMA lichtmetalen velgen

Verkrijgbaar als benzine- en volledig elektrische versie

208 GT

Laat jezelf verleiden door de onderscheidende elegantie en high-end technologie aan boord van de Nieuwe PEUGEOT 208 GT.

Vanaf € 28.450 rijklaar

Vanaf € 457 p.m. via Peugeot Private Lease (i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren.     

Alle voordelen van kopen bij de dealer, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.

Meeruitrusting t.o.v. Allure:

 • Meeruitrusting t.o.v. Allure:
 • Full-LED koplampen
 • PEUGEOT i-Cockpit® met digitaal 3D-instrumentenpaneel en head-up display en sfeerverlichting met 8 kleurthema's
 • GT-stuurwiel met nieuw embleem
 • Keyless-entry en startfunctie, plus Viseo Park 1-parkeersysteem
 • 17-inch YANAKA lichtmetalen velgen

 

Verkrijgbaar als benzine- en volledig elektrische versie

 
 
Bestel je Peugeot 208
Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij de dealer van jouw keuze.
 
 
Bestel je Peugeot 208
Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij de dealer van jouw keuze.

aanbiedingen

 

Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen op de Peugeot 208

 

BESTEL ONLINE

 

Bekijk of stel uw nieuwe 208 samen om hem vervolgens te bestellen. Vertrouw op de kennis van onze experts en van 14 dagen bedenktijd na het tekenen van het koop- of Private Lease-contract.

 

KOOP BIJ DE DEALER

 

Bestel uw nieuwe auto bij een van onze dealers of boek nu een proefrit.

 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
STEL
SAMEN
Stel je Peugeot helemaal naar wens samen.
 
PAS JE
CONTRACT AAN
Selecteer je looptijd, kilometers per jaar en eventuele aanvullende verzekeringen.
 
CONTROLEER
JE GEGEVENS
Controleer of al je gegevens juist zijn ingevuld. Alles oké? Dan kun je je Private Lease contract direct online ondertekenen.
 
14 DAGEN
BEDENKTIJD
Nadat je je contract hebt ondertekend, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Je zit dus nog nergens aan vast. 
 
 
ONWEERSTAANBARE ALLURE
De nieuwe PEUGEOT 208 laat overal een onuitwisbare indruk achter. Dat dankt hij niet in de laatste plaats aan zijn imponerende front, waarin de drie LED-lichtbalken(i) Beschikbaar op de GT-uitvoering in de koplampen de klauwen van een leeuw symboliseren.
 
 
ONWEERSTAANBARE ALLURE
De nieuwe PEUGEOT 208 laat overal een onuitwisbare indruk achter. Dat dankt hij niet in de laatste plaats aan zijn imponerende front, waarin de drie LED-lichtbalken(i)Beschikbaar op de GT-uitvoering in de koplampen de klauwen van een leeuw symboliseren.
 
BEVESTIG JE STIJL
Maak je keuze uit de zeven beschikbare premium lakkleuren.
 
BEVESTIG JE STIJL
Maak je keuze uit de zeven beschikbare premium lakkleuren.
 
TASTBARE EMOTION
Ontdek nieuwe rijervaringen met de Nieuwe Peugeot 208.
De ergenomische en intuïtieve rijpositie van de PEUGEOT i-COCKPIT®
laat je genieten van ongekend rijplezier en wendbaarheid.
TASTBARE EMOTION
Ontdek nieuwe rijervaringen met de Nieuwe Peugeot 208. De ergenomische en intuïtieve rijpositie van de PEUGEOT i-COCKPIT® laat je genieten van ongekend rijplezier en wendbaarheid.
PEUGEOT I-COCKPIT®
DIGITAAL INSTUMENTENPANEEL
MASSAGESTOELEN
DRIVING AID TECHNOLOGY
PEUGEOT I-COCKPIT®
DIGITAAL INSTUMENTENPANEEL
MASSAGESTOELEN
DRIVING AID TECHNOLOGY

PEUGEOT i-COCKPIT®

Met het compacte multifunctionele stuurwiel, het configureerbare 10-inch dashboard display met 3D-weergave(i)Standaard beschikbaar op de GT-uitvoering , het 10-inch infotainmentsysteem(i) Standaard of als optie beschikbaar, afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau en de tuimelschakelaars in de middenconsole, biedt de nieuweste generatie van de i-Cockpit ® intuïtieve controle over je nieuwe Peugeot 208.

DIGITALE HANDSET

De belangrijkste rij-informatie is direct inzichtelijk op het te personaliseren digitale instrumentenpaneel. Verkrijgbaar met een 2D(i)Standaard beschikbaar op de Allure-uitvoering -, of 3D(i) Standaard beschikbaar op de GT-uitvoering -display.

KIES VOOR COMFORT

De voorgevormde, verwarmde(i)Beschikbaar voor de bestuurder en bijrijder - standaard of als optie afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau elektrisch verstelbare voorstoelen met massagefunctie(i) Beschikbaar voor de bestuurder – optioneel op de GT-uitvoering zijn bekleed met materialen van hoge kwaliteit voor meer comfort en rijplezier.

VERZEKERD VAN EEN VEILIGE RIJERVARING

Semi-autonoom rijden(i)Standaard beschikbaar afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau of verkrijgbaar als optie , adaptive cruise control* (i)Standaard beschikbaar afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau of verkrijgbaar als optie en rijbaanassistentie zorgen voor meer veiligheid onderweg.

De HD Vision camera's met 360° zicht, in combinatie met (audio)visuele waarschuwingen.

 
IN ELK OPZICHT ONDERSCHEIDEND
Een onderscheidend design, een hoogwaardig interieur, geavanceerde connectiviteitstechnologie, eersteklas comfort, moderne en efficiënte aandrijflijnen: de nieuwe PEUGEOT 208 heeft alles in huis voor een superieure rijervaring.
IN ELK OPZICHT ONDERSCHEIDEND

Een onderscheidend design, een hoogwaardig interieur, geavanceerde connectiviteitstechnologie, eersteklas comfort, moderne en efficiënte aandrijflijnen: de nieuwe PEUGEOT 208 heeft alles in huis voor een superieure rijervaring.
ELEKTRISCHE VRIJHEID
Of je nou op het platteland of in de stad rijdt, doordeweeks of in het weekend, met de E-208 rijd je op een manier die bij jou past. Met een actieradius tot 409 km (in WLTP-cyclus)(i)  In afwachting van goedkeuring - de vermelde waarden voor de actieradius en het stroomverbruik voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, de rijstijl en de buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie. ben je klaar om aan de horizon te verdwijnen.

GEAVANCEERDE CONNECTIVITEIT

Het PEUGEOT i-Connect® Advanced(i)Beschikbaar als optie infotainmentsysteem met spraakherkenning en features die u kent van uw smartphone zorgen voor een naadloze connectiviteitservaring en biedt connected 3D-navigatie en 'Over The Air' (OTA)(i) OTA: draadloze updates    updates.

Verder zorgen USB-poorten en een inductielader(i) Verkrijgbaar als standaarduitrusting, als optie of niet beschikbaar voor nog meer gebruiksgemak.

OOG VOOR DETAIL

Van de zorgvuldig gekozen materialen tot het doordachte ontwerp, we hebben niets aan het toeval overgelaten.

 • De stoelen zijn bekleed met zacht Alcantara met mooi en stevig stikselwerk
 • De velgen zijn opnieuw ontworpen om de actieradius van de auto te verlengen en energiezuiniger te rijden.

 

KOPLAMPEN MET UNIEKE STYLING

De kenmerkende verlichting met de 3 'klauwen' geven het front en de achterzijde van de auto een iconische uitstraling en komt na zonsondergang pas echt goed tot zijn recht. De grootlichtassistent(i) Standaard op de GT-uitvoering zorgt bovendien voor een veilig gevoel in slechte lichtomstandigheden.

 

 
 
BESTEL JE PEUGEOT 208 ONLINE
Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij de dealer van jouw keuze.
 
 
BESTEL JE PEUGEOT 208 ONLINE
Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij de dealer van jouw keuze.
AFMETINGEN

AFMETINGEN EXTERIEUR NIEUWE PEUGEOT 208

 

 • Lengte: 4055 mm
 • Breedte: 1745 mm(i) Met ingeklapte buitenspiegels  
 • Hoogte: 1430 mm

AFMETINGEN INTERIEUR NIEUWE PEUGEOT 208

Voorin

 • Breedte op ellebooghoogte: 1382mm
 • Breedte op schouderhoogte: 886 mm(i) 877 mm met Cielo-panoramadak

 

Achterin

 • Breedte op ellebooghoogte: 1350mm
  Beenruimte: 239mm
BAGAGERUIMTE NIEUWE PEUGEOT 208
 

Tot 1163 liter (alle versies)

NIEUWE PEUGEOT 208 VOOR ZAKELIJKE RIJDERS

 

Rij je zakelijk? En heb je het altijd druk? Ontdek dan onze diensten speciaal voor zakelijke rijders. Zo kun je bijvoorbeeld je auto voor een werkplaatsbezoek thuis of op de zaak laten afhalen en terugbrengen. Want wij begrijpen dat je tijd kostbaar is. En we weten wat je als professional van ons verwacht.

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 

 

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 
OPLADEN VAN JE ELEKTRISCHE PEUGEOT  

Zo makkelijk is het opladen van je elektrische PEUGEOT. Thuis, op straat of onderweg.
 
 

 
 
 
 
 
PEUGEOT MAAKT ELEKTRISCH RIJDEN MAKKELIJK
Peugeot doet er alles aan om elektrisch rijden makkelijk te maken. Zo zijn onze elektrische modellen voorzien van een boordlader die snellader mogelijk maakt. En met specifieke connectiviteitsdiensten bieden we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg.
 
KOOP JE NIEUWE PEUGEOT ONLINE

Ontdek de exclusieve aanbiedingen voor online aanschaf van een elektrische PEUGEOT.
 
 
 
 
 
 
HOUD JEZELF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE PEUGEOT 208