SKIP TO CONTENT
Peugeot Safety Check

PEUGEOT SAFETY CHECK €29,95

PEUGEOT SERVICE biedt de Safety Check. Dit is een uitgebreide controle op de meest vitale punten, waaronder de accu, remmen, verlichting, ruitenwissers en vloeistoffen.
 
INBEGREPEN BIJ MYPEUGEOT CARD
De Safety Check kost slechts €29,95. Ben je in het bezit van de MyPeugeot Card dan is deze check zelfs inbegrepen!
 

De Peugeot Safety Check is een uitstekend moment om de veiligheid van jouw Peugeot te laten controleren. We raden deze check aan als je veel op de weg zit voor bijvoorbeeld het werk of als je een lange auto-/vakantierit op de planning hebt staat. Onze experts zorgen dat je met een gerust gevoel de weg op gaat en dat voor een zeer scherpe prijs.

De resultaten van de Safety Check worden op een formulier geregistreerd. Ben je benieuwd op welke punten jouw auto wordt gecontroleerd?  Download hier de checklist.

 

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Dit gaat altijd in overleg met een heldere, scherpe prijsopgave vooraf.

 

HAAL EN BRENG SERVICE

Voor een werkplaatsafspraak hoeft je jouw huis niet uit. Maak gebruik van de PEUGEOT haal en brengservice. Jouw auto wordt dan bij je thuis opgehaald en, na afloop van de werkzaamheden, weer teruggebracht. Een werkplaatsafspraak maak je eenvoudig online of via de MyPeugeot app.

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden door contact op te nemen met jouw PEUGEOT Erkend Reparateur.

 
 
VEILIGHEID & HYGIENE PAKKET
PEUGEOT biedt nog meer diensten die aangepast zijn aan jouw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld, inclusief de safety check op 29 punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnen- en buitenzijde van jouw auto.
 
GRONDIGE REINIGING

Dit zijn de stappen die onze monteurs volgen voor de grondige reiniging van jouw auto:

  • Uitrusting van onze monteurs met individuele bescherming
  • Grondige reiniging van de binnenkant van jouw voertuig in 17 stappen
  • Grondige reiniging van de contactvlakken aan de buitenkant van jouw auto
  • Verwijdering en reiniging van de beschermingsmiddelen van de technici.
 

Onze eerste prioriteit is het beschermen van jouw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD.

Indien je een afspraak heeft, maar je vertoont symptomen als hoest of koorts, vragen wij je vriendelijk om jouw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.