Peugeot Safety Check

PEUGEOT SAFETY CHECK

Het is goed mogelijk dat je de auto weer vaker nodig heeft. Aangezien veel auto’s de afgelopen tijd minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of jouw auto klaar is om weer de weg op te gaan.

Kom daarom langs voor de PEUGEOT SAFETY CHECK. Wij controleren jouw auto op 29 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van jouw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Safety Check kost slechts €19,95 of kosteloos met de MyPeugeot Card en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

De monteur noteert de resultaten van de Safety Check op een formulier of registreert de check van jouw auto via een tablet. Je ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Ben je benieuwd op welke punten de monteur jouw auto controleert? Download hier de checklist.

Je wordt tussentijds op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en als er aandachtspunten naar boven komen, zullen wij altijd eerst met je overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie!

 

  
VEILIGHEID & HYGIENE PAKKET
PEUGEOT biedt je diensten die aangepast zijn aan jouw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld, inclusief de safety check op 29 punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnen- en buitenzijde van jouw auto.
 
GRONDIGE REINIGING

Dit zijn de stappen die onze monteurs volgen voor de grondige reiniging van jouw auto:

  • Uitrusting van onze monteurs met individuele bescherming
  • Grondige reiniging van de binnenkant van jouw voertuig in 17 stappen
  • Grondige reiniging van de contactvlakken aan de buitenkant van jouw auto
  • Verwijdering en reiniging van de beschermingsmiddelen van de technici.
 

Onze eerste prioriteit is het beschermen van jouw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD.

Indien je een afspraak heeft, maar je vertoont symptomen als hoest of koorts, vragen wij je vriendelijk om jouw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.

HAAL EN BRENG SERVICE

Voor een werkplaatsafspraak hoeft je jouw huis niet uit. Maak gebruik van de PEUGEOT haal en brengservice. Jouw auto wordt dan bij je thuis opgehaald en, na afloop van de werkzaamheden, weer teruggebracht.

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden door contact op te nemen met jouw PEUGEOT Erkend Reparateur.