SKIP TO CONTENT
Onze services

Onze services

Een reeks diensten afgestemd op jouw behoeften


Van de financiering tot de verzekering van je nieuwe auto. Voor ieder moment, vanaf de aankoop tot het onderhoud van jouw Peugeot, hebben wij een oplossing op maat.

 

 

Onze PEUGEOT services


Peugeot Services biedt op elk moment de ondersteuning die jij nodig hebt voor jouw auto.

 

 

Financiering
Of je je nieuwe Peugeot nu wil leasen of financieren: Stellantis Financial Services heeft een uitgebreid aanbod van financieringsoplossingen. Er is altijd een oplossing die past bij jouw situatie en wensen.

 
 
Autoverzekeringen
De autoverzekeringen van Stellantis Financial Services Nederland bieden alle zekerheid voor jou en je auto. Profiteer van een uitstekende dekking tegen een scherpe premie.Verlengde garantie en servicecontracten
Met Peugeot Flexcare kies je voor een garantieverlenging tot maximaal 5 jaar. Daarnaast kun je deze garantieverlenging uitbreiden met één van onze onderhoudscontracten. Zo kies je voor maximale zekerheid en gemak.

Laadoplossingen
Alles wat je wilt weten over elektrisch rijden en laden, inclusief een compleet pakket aan laadoplossingen, zowel voor thuis als onderweg.


Connected Services
Geniet van het comfort van Connected Services in jouw auto: slimme diensten die niet alleen nuttig zijn, maar iedere reis ook veilig en comfortabel maken.


Accessoires
PEUGEOT heeft een breed aanbod van originele accessoires voor jouw auto, ontworpen door de ingenieurs die jouw auto ontwikkelden. Hierdoor profiteer je altijd van de nieuwste technologie en laatste innovaties van PEUGEOT.
Onderhoud 
Topklasse onderhoud eenvoudig gemaakt: onze werkplaatsen zijn altijd dichtbij en staan garant voor een hoog serviceniveau. Je auto wordt onderhouden door gekwalificeerde technici die rekening houden met jouw wensen.
Mobiliteitsoplossingen
Met onze innovatieve oplossingen spelen we in op ieders mobiliteitswensen. Of het nu is voor 1 dag of voor 24 maanden of zelfs nog langer. Geniet van volledige flexibiliteit en een breed scala aan beschikbare auto's.