SKIP TO CONTENT
PEUGEOT ruitreparatie

VOORRUIT-SERVICE

VOORRUIT-SERVICE

Met de PEUGEOT ruitreparatie service kun je jouw beschadigde voorruit snel en vakkundig laten herstellen. Het repararen van een voorruit kost weinig tijd en is veel goedkoper dan het vervangen van een voorruit. Dus wacht niet te lang bij een beschadiging, maar laat deze snel controleren en vakkundig herstellen door de PEUGEOT experts.  

WANNEER KUN JE JOUW VOORRUIT LATEN REPAREREN?

Voorruitreparatie is alleen mogelijk bij een of twee beschadigingen die niet groter zijn dan een €2 muntstuk. Bovendien moeten deze beschadigingen zich buiten het directe gezichtsveld van de bestuurder bevinden. Bij reparatie zorgt een transparante kunsthars ervoor dat jouw voorruit weer zo goed als nieuw is!

 

Indien de schade niet kan worden gerepareerd, zal de PEUGEOT expert je adviseren om de voorruit te vervangen. Er wordt altijd een passende oplossing voor je gevonden zodat je weer veilig de weg op kunt gaan.

 

VASTE LAGE PRIJS

Je kunt rekenen op een vast, scherpe tarief inclusief onderdelen en arbeidsloon. Vraag jouw PEUGEOT Erkend Reparateur voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Ook voor vragen over jouw eigen risico, kun je contact opnemen met jouw PEUGEOT adviseur.

DEALERGLASS

Dealerglass is een ruitschadeherstelformule voor merkdealers. Dealerglass zorgt dat je bij jouw vertrouwde Peugeot-vestiging en/of Erkend Reparateur terecht kunt voor ruitschadeherstel en regelt voor jou de afhandeling met je lease- of verzekeringsmaatschappij. Niemand kent jouw auto tenslotte beter dan de experts van Peugeot, dus je bent verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen. Wel zo veilig.

VOORDELEN

  • Reparatie door een erkende Peugeot-vestiging | Erkend Reparateur
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging.
  • Afspraak altijd bij jou in de buurt
  • Dealerglass regelt alles met je verzekeraar of leasemaatschappij
GELAAGD GLAS
Voorheen werden voorruiten van gehard glas gemaakt waardoor ze bij een botsing in duizend stukjes braken. Moderne voorruiten zijn gemaakt van gelaagd glas. Ze bestaan uit wisselende lagen glas en polyvinylbutyral (PVB-folie). Dankzij de folie kunnen objecten de voorruit minder snel doorboren. En het zorgt ervoor dat er een sterretje ontstaat bij bijvoorbeeld steenslag in plaats van in duizend stukjes te breken. 
PEUGEOT STAAT VOOR JE KLAAR

Zodra er schade optreedt, raden wij je aan om het beschadigde gebied te beschermen met een stuk doorzichtige tape van dezelfde grootte. Op deze manier voorkom je dat stof en/of water de reparatie lastiger of zelfs onmogelijk maakt. Als je dit hebt gedaan, maak dan snel een afspraak met de PEUGEOT Erkend Reparateur.

 

Wacht niet te lang met de reparatie van jouw voorruit, want als de schade snel wordt hersteld, voorkom je een kostbare vervanging van jouw voorruit.

 
PEUGEOT ORIGINELE ONDERDELEN

Originele kwaliteit, standaard gemoedsrust


Met PEUGEOT Service kun je rekenen op de expertise van ons uitgebreide netwerk en vaste prijzen inclusief arbeidsuren en originele onderdelen. Originele onderdelen bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn volledig afgestemd op jouw auto, voldoen aan hoge kwaliteitseisen en bieden 1 jaar garantie.

 
MEER OVER ORIGINELE ONDERDELEN
PEUGEOT ESSENTIAL PAKKETTEN
De combinatie van kwaliteit, prijs en prestatie
 

Speciaal voor de PEUGEOT van 5 jaar en ouder hebben wij de basisbeurt Economy ontwikkeld. Je kunt rekenen op specialistisch onderhoud met vaste prijzen en Eurorepar onderdelen; exclusieve multi-merk onderdelen die perfect zijn afgestemd op de iets oudere auto en tot wel 30% goedkoper dan originele onderdelen. Zo profiteer je van goed en betaalbaar onderhoud. 

 
MEER OVER EUROREPAR ONDERDELEN