SKIP TO CONTENT
PEUGEOT E-EXPERT
NIEUWE PEUGEOT E-EXPERT
ALLURE MAAKT JE BEDRIJF BETER
NIEUWE PEUGEOT E-EXPERT 
ALLURE MAAKT JE BEDRIJF BETER

 
 
NIEUWE PEUGEOT E-EXPERT
VEELEISEND, NET ALS JIJ


Een opvallend ontwerp als kenmerk voor je bedrijf, nieuwe technologieën aan boord en een 100% elektrische motor die een actieradius biedt tot 352 km WLTP. De nieuwe E-EXPERT past zich aan elke taak aan. Profiteer nu van 2,9% financial lease en maak nu nog gebruik van de overheidssubsidie of BPM vrijstelling.
 
 
NIEUWE PEUGEOT E-EXPERT
VEELEISEND, NET ALS JIJ
Een opvallend ontwerp als kenmerk voor je bedrijf, nieuwe technologieën aan boord en een 100% elektrische motor die een actieradius biedt tot 352 km WLTP. De nieuwe E-EXPERT past zich aan elke taak aan. Profiteer nu van 2,9% financial lease en maak nu nog gebruik van de overheidssubsidie of BPM vrijstelling.
 • Elektrische actieradius: tot 352 km WLTP(i) In afwachting van goedkeuring - 352 km WLTP-actieradius met het 75 kWh-batterijpakket en 223 km WLTP-actieradius met het 50 kWh-batterijpakket. De vermelde actieradius- en energieverbruikwaarden voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 zijn goedgekeurd. De werkelijke verbruikswaarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke rijomstandigheden, het gebruik en diverse factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem voor meer informatie contact op met je Peugeot-verkooppunt. Neem voor meer informatie contact op met je Peugeot-vestiging. 
 • Oplaadtijd: tussen de 30 en 45 minuten naar 80% van de volledige capaciteit(i) Bij een openbare snellader (≥100 kW)  
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 0 g/km
 • Vermogen: 100 kW (136 pk)

 

 • Brandstofverbruik: 6,6 l/100km(i) PEUGEOT Expert brandstofverbruik (l/100 km): 6,6 tot 7,7; CO2-uitstoot (g/km): 172 tot 203. De homologatiewaarden zijn bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 20 maart 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. buitentemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, weersomstandigheden, enz.  
 • CO₂ uitstoot: 172 g/km(i) PEUGEOT Expert brandstofverbruik (l/100 km): 6,6 tot 7,7; CO2-uitstoot (g/km): 172 tot 203. De homologatiewaarden zijn bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 20 maart 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. buitentemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, weersomstandigheden, enz. 
 • Laadvermogen: tot 1384 kg
 • Laadvolume: 6,6 m3
 • Vermogen: 88 kW (120 pk)
 
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN
Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde verkooppunt van de beste aanbiedingen van Peugeot.
 
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN

Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde verkooppunt van de beste aanbiedingen van Peugeot.

100% elektrisch
 

 • Actieradius: tot 352 km WLTP(i) In afwachting van goedkeuring - 352 km WLTP-actieradius met het 75 kWh-batterijpakket en 223 km WLTP-actieradius met het 50 kWh-batterijpakket. De vermelde actieradius- en energieverbruikwaarden voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 zijn goedgekeurd. De werkelijke verbruikswaarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke rijomstandigheden, het gebruik en diverse factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem voor meer informatie contact op met je Peugeot-verkooppunt.Neem voor meer informatie contact op met je Peugeot-vestiging.  
 • Gecombineerde CO2 uitstoot: 0 g
 • Oplaadtijd: tussen de 30 en 45 minuten naar 80% van de volledige capaciteit


Ook verkrijgbaar in diesel.

Dieselmotor

 

 • Vermogen: 88 Kw (120 pk)
 • Brandstofverbruik: 6,6 tot 7,7 l/100 km(i) PEUGEOT Expert brandstofverbruik (l/100 km): 6,6 tot 7,7; CO2-uitstoot (g/km): 172 tot 203. De homologatiewaarden zijn bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 20 maart 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. buitentemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, weersomstandigheden, enz. 
 • CO2 uitstoot: 172 tot 203 g/km(i) PEUGEOT Expert brandstofverbruik (l/100 km): 6,6 tot 7,7; CO2-uitstoot (g/km): 172 tot 203. De homologatiewaarden zijn bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 20 maart 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. buitentemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, weersomstandigheden, enz. 

Ook verkrijgbaar in elektrisch.

 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
STEL
SAMEN
Stel je Peugeot helemaal naar wens samen.
 
PAS JE
CONTRACT AAN
Selecteer je looptijd, kilometers per jaar en eventuele aanvullende verzekeringen.
 
CONTROLEER
JE GEGEVENS
Controleer of al je gegevens juist zijn ingevuld. Alles oké? Dan kun je je Private Lease contract direct online ondertekenen.
 
14 DAGEN
BEDENKTIJD
Nadat je je contract hebt ondertekend, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Je zit dus nog nergens aan vast. 

DE PEUGEOT E-EXPERT PAST ZICH
AAN ELKE TAAK AAN

DE PEUGEOT E-EXPERT PAST ZICH AAN ELKE TAAK AAN
EEN VERNIEUWD EN AANTREKKELIJK EXTERIEURONTWERP
GEOPTIMALISEERD LAADVOLUME TOT 6,6 M³ EN BEPERKTE HOOGTE TOT 1,9 M
EEN 10'' TOUCHSCREEN EN ERGONOMISCHE ZITPOSITIE VOOR COMFORTABEL RIJDEN EN WERKEN
TOT 352 KM ELEKTRISCHE ACTIERADIUS EN TOEGANG TOT MILIEU- EN EMISSIEZONES
PEUGEOT E-EXPERT COMBI, SPECIAAL ONTWORPEN VOOR PERSONENVERVOER

 

De nieuwe E-EXPERT COMBI is zeer functioneel en voldoet aan alle behoeften. Hij heeft meerdere zitconfiguraties voor optimaal comfort voor elke passagier. 

Met zijn flexibele stoelconfiguraties en lengteopties - STANDARD (4,95 m) of LONG (5,30 m) - is de E-Expert Combi klaar voor elk doel en kan hij tot maximaal 9 personen vervoeren.

AFMETINGEN

EXTERIEUR AFMETINGEN NIEUWE PEUGEOT E-EXPERT

 • Lengte: van 4,98 m(i)  Standaard tot 5,33 m(i) Lang  
 • Breedte: 2,20 m met buitenspiegels
 • Hoogte: maximaal 1,90 m

INTERIEUR AFMETINGEN NIEUWE PEUGEOT E-EXPERT

Bruikbare lengte: maximaal 4000 mm

LAADVERMOGEN EN VOLUME NIEUWE PEUGEOT E-EXPERT

 • Laadvermogen: van 1000 tot 1263 kg(i) Elektrische versies voor de elektrische modellen tot 1384 kg voor de diesel(i) Diesel versie 
 • Effectief volume: tot 6,6 m3(i)  Long versie 

EEN BEWEZEN PROFESSIONEEL ASSORTIMENT

Grote volumes, kippers en diepe cabines, ambulances, koelwagens, terreinwagens, 4x4s, bezorgdienst, gehandicaptenvervoer...
PEUGEOT heeft altijd de perfecte versie om aan de verwachtingen van elke professional te voldoen.
Ontdek de verschillende transformatiemogelijkheden en pas je nieuwe PEUGEOT bedrijfswagen aan je werk en gebruik aan.
EEN BEWEZEN PROFESSIONEEL ASSORTIMENT
Grote volumes, kippers en diepe cabines, ambulances, koelwagens, terreinwagens, 4x4s, bezorgdienst, gehandicaptenvervoer... PEUGEOT heeft altijd de perfecte versie om aan de verwachtingen van elke professional te voldoen. Ontdek de verschillende transformatiemogelijkheden en pas je nieuwe PEUGEOT bedrijfswagen aan je werk en gebruik aan.
JE NIEUWE PEUGEOT E-EXPERT OP MAAT

 

Via onze partners in de carrosseriebouw bieden wij een compleet aanbod van aanpassingen. 

De PEUGEOT E-EXPERT bestelbus vormt een efficiënte basis om aan te passen aan jouw meest specifieke behoeften.

 
EMOTION & EXCELLENCE

Uitgerust met een nieuwe zitpositie, verbeterde efficiëntie, connectiviteit van de nieuwste generatie en geavanceerde rijhulpsystemen,
past de E-Expert zich aan je dagelijkse gebruik aan.
 
EMOTION & EXCELLENCE
Uitgerust met een nieuwe zitpositie, verbeterde efficiëntie, connectiviteit van de nieuwste generatie en geavanceerde rijhulpsystemen, past de E-Expert zich aan je dagelijkse gebruik aan.
ZITPOSITIE
CONNECTI-
VITEIT
MODULAIR
TOT 352 KM
ACTIE-
RADIUS
NIEUWE
RIJHULP-
SYSTEMEN
ZITPOSITIE
CONNECTI-
VITEIT
MODULAIR
TOT 352 KM
ACTIE-
RADIUS
NIEUWE
RIJHULP-
SYSTEMEN

ZITPOSITIE

Het 10-inch digitale instrumentenpaneel in full-colour biedt een aanpasbare weergave van informatie. Het centrale HD-touchscreen in combinatie met Dynamic Surround View geeft u een realtime zicht op de omgeving van de auto. Met 3 niveau's van regeneratief remmen, te activeren via de paddles op het stuurwiel, laadt de batterij op tijdens het afremmen en wordt de actieradius verder verlengd.

CONNECTIVITEIT

Door de draadloze 'mirroringfunctie' met Apple CarPlay en Android Auto(i) Als optie verkrijgbaar.  dupliceert het touchscreen je favoriete apps rechtstreeks op het scherm. En dankzij TomTom 3D Smart Navigation met 'Over the Air'-updates(i) Als optie verkrijgbaar.  , een draadloze telefoonlader* en twee USB-aansluitingen blijf je altijd verbonden. Doe verder je voordeel met Connected Services die je ritten en dagelijks leven vereenvoudigen, zoals Connect ONE dat zich richt op veiligheid, en Connect PLUS dat zich richt op comfort aan boord en reistijdoptimalisatie.

MODULAIR

De nieuwe E-EXPERT biedt een groot assortiment aan indelingsoplossingen om te voldoen aan de eisen en specifieke kenmerken van jouw bedrijf.:

 • De schuifdeuren maken het laden en lossen gemakkelijk.
 • Dankzij de handsfree toegang kun je alle deuren ontgrendelen en vergrendelen zonder de sleutel te gebruiken, zelfs met de motor aan.
 • Het bruikbare laadvolume is maximaal 6,6 m3, het laadvermogen is 1263 kg(i) Dieselmodel tot 1384 kg  en het trekgewicht 1.000 kg.
 • Met de beperkte hoogte van 1.90 m kan je bovendien in alle parkeergarages komen met de E-Expert.

TOT 352 KM ACTIERADIUS

Om zo goed mogelijk aan je behoeften te voldoen, biedt de PEUGEOT E-Expert keuze uit een accu van 50 kWh en 75 kWh. De laatste garandeert een actieradius tot 352 km WLTP*(i) In afwachting van goedkeuring - 352 km WLTP-actieradius met het 75 kWh-batterijpakket en 223 km WLTP-actieradius met het 50 kWh-batterijpakket. De vermelde actieradius- en energieverbruikwaarden voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 zijn goedgekeurd. De werkelijke verbruikswaarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke rijomstandigheden, het gebruik en diverse factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem voor meer informatie contact op met je Peugeot-verkooppunt. en een maximaal vermogen van 100 kW, zodat je met een gerust hart naar je bestemmingen kan.

NIEUWE RIJHULPSYSTEMEN

De nieuwe PEUGEOT E-Expert is uitgerust met een hele reeks rijhulpsystemen(i) Standaard, optioneel of niet leverbaar, afhankelijk van het land.  om je veiligheid onder alle omstandigheden te garanderen. Met Driver Fatigue Alert (audio- en visuele signalen bij vermoeidheidsherkenning), Speed Limit en Lane Tracing Assist ben je altijd op je hoede. Het automatische noodstopsysteem met voetgangers- en fietsersdetectie biedt extra bescherming.

Daarnaast garanderen Adaptive Cruise Control met stop-and-go functie en Assist Descent Control in combinatie met Grip Control een soepele en veilige rit, zelfs in de meest veeleisende situaties.
 
MAAK JE PEUGEOT EXPERT COMPLEET
We hebben een breed assortiment van apparatuur en accessoires die aan al jouw behoeften voldoen.
MAAK JE PEUGEOT EXPERT COMPLEET
We hebben een breed assortiment van apparatuur en accessoires die aan al jouw behoeften voldoen.

 DAK- EN LADDERDRAGER

INTERIEUR BESCHERMINGSKIT

REFLECTERENDE SIGNALISATIESTRIPS

AFNEEMBARE TREKHAAK

 
 
DIENSTEN VOOR ZAKELIJKE GEBRUIKERS
Ontdek onze financieringsoplossingen, verzekeringen en garanties en onze dienstverlening na aankoop van jouw nieuwe PEUGEOT bedrijfswagen.
 
 
DIENSTEN VOOR ZAKELIJKE GEBRUIKERS

Ontdek onze financieringsoplossingen, verzekeringen en garanties en onze dienstverlening na aankoop van jouw nieuwe PEUGEOT bedrijfswagen.

 

PEUGEOT FLEXCARE: SERVICE EN ONDERHOUD

Jouw bedrijf en tijd zijn belangrijk. We hebben een reeks uitgebreide garantie- en servicepakketten ontwikkeld om je prestaties en productiviteit op een zo eenvoudig mogelijke manier op peil te houden:  

 • Bescherm je bedrijf tegen onverwachte kosten
 • Verdeel de kosten over maandelijkse betalingen
 • Stem het pakket af op jouw bedrijf
 • Profiteer van originele en goedgekeurde Peugeot-onderdelen en de technische expertise van ons netwerk
 • 24/7 ondersteuning en pechhulp

LEASYS OPERATIONAL LEASE

Bij langetermijnverhuur huur je een voertuig voor een bepaalde tijd met een bepaald aantal kilometers, terwijl je toegang hebt tot een groot aantal bijbehorende diensten.

FINANCIAL LEASE

Is je bedrijf nog volop in ontwikkeling? Kies voor een maandelijkse betaling die je aanpast op jouw wensen, met een koopoptie aan het einde van de leaseperiode.

KLASSIEKE FINANCIERING

Met een persoonlijke financiering kun je zelf de looptijd kiezen, zodat je de maandelijkse aflossing kunt aanpassen aan je budget. Je elektrische bedrijfswagen kan tot 100% van de aankoopprijs gefinancierd worden.

PREVENTIEF ONDERHOUD

100% connected met Free2move PREVENTIEF ONDERHOUD
Preventief Onderhoud(i) Deze connected service is automatisch inbegrepen en 4 jaar lang gratis. geeft inzicht in het gebruik en is speciaal ontwikkeld om bedrijfswagenparken in goede staat en conditie te houden. De service biedt ondersteuning door middel van live waarschuwingen en aankomende onderhoudsbehoeften, waardoor het voor wagenparkbeheerders makkelijker wordt om hun voertuigen in goede conditie te houden.
 
ALLURE
Met zijn nieuwe grille inclusief de nieuwe PEUGEOT badge en full LED-koplampen
heeft de nieuwe E-EXPERT een stijl die uw business een boost geeft.
De aerodynamisch geoptimaliseerde bumper verhoogt de veiligheid, terwijl het karakteristieke uiterlijk behouden blijft.
ALLURE
Met zijn nieuwe grille inclusief de nieuwe PEUGEOT badge en full LED-koplampen heeft de nieuwe E-EXPERT een stijl die uw business een boost geeft.

De aerodynamisch geoptimaliseerde bumper verhoogt de veiligheid, terwijl het karakteristieke uiterlijk behouden blijft.

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 
OPLADEN VAN JE ELEKTRISCHE PEUGEOT  

Zo makkelijk is het opladen van je hybride PEUGEOT. Thuis, op straat of onderweg.
 
PEUGEOT MAAKT ELEKTRISCH RIJDEN MAKKELIJK
PEUGEOT doet er alles aan om elektrisch rijden makkelijk te maken. Zo zijn onze elektrische modellen voorzien van een boordlader die snelladen mogelijk maakt. En met specifieke connectiviteitsdiensten bieden we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg.
 
KOOP JE NIEUWE PEUGEOT ONLINE

Ontdek de mogelijkheden voor online aankoop bij PEUGEOT en krijg exclusieve aanbiedingen op onze elektrische modellen.
 
HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE E-EXPERT
Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE E-EXPERT
Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
1. VUL JE GEGEVENS IN
2. Toestemming

Gelieve alle velden te controleren.

Bedankt voor uw interesse in Peugeot!

We hebben uw verzoek in overweging genomen.