SKIP TO CONTENT
Elektrisch rijden

ELEKTRISCH RIJDEN MET PEUGEOT

Rijden met een elektrische auto van PEUGEOT

DE ACTIERADIUS VAN JOUW PEUGEOT

Betekent kiezen voor het elektrisch rijden , ‘nee’ zeggen tegen iets anders? Niet als je kiest voor elektrisch rijden in een Peugeot. Met PEUGEOT kies je voor elektrisch rijden, sportief design, voor goede wegligging én een actieradius van tot 320 km.

LAAD JE ELEKTRISCHE VOERTUIG OP

Ontrafel het mysterie en ontdek hoe je een elektrische auto van PEUGEOT oplaadt.

Met oplaadkabels om jouw elektrische auto thuis of op het werk op te laden en laadpunten om onderweg op te laden, kan je altijd een oplaadmogelijkheid vinden.

HYBRIDE VOERTUIGEN OPLADEN

De plug-in hybride auto's van PEUGEOT zijn ontworpen om eenvoudig en intuïtief op te laden. Zodra de auto is aangesloten, geeft een op kleur gecodeerd display de voortgang van het opladen aan. De oplaadtijd van een auto is afhankelijk van het vermogen van het stopcontact of van het laadpunt.

ELEKTRISCHE TECHNOLOGIE

De elektrische aandrijvingen van PEUGEOT zorgen voor emissievrij, vloeiend en stil rijden, evenals hoogwaardige wegprestaties.

PLUG-IN HYBRID-TECHNOLOGIE

Een plug-in HYBRID- en HYBRID4-oplossing gecombineerd met een benzinemotor. Er wordt gebruik gemaakt van een reeks topklasse technologieën, die voor de gebruiker allemaal op een eenvoudige en volledig transparante manier samenkomen.