SKIP TO CONTENT

BEREKEN UW INRUILWAARDE 

Binnen 1 min. de Autotelex inruilwaarde van uw bedrijfsauto


Als u van plan bent een nieuwe bedrijfsauto te kopen en daarbij uw huidige bedrijfsauto wilt inruilen, is het handig om van tevoren te weten hoeveel uw huidige bedrijfsauto ongeveer waard is. U kunt hiervan een indicatie krijgen met bovenstaande taxatie tool. Deze tool maakt een bedrijfsautotaxatie op basis van een aantal gegevens over uw bedrijfsauto, zoals het merk, model en de kilometerstand. Uw bedrijfsauto laten taxeren kan dus volledig online.

Taxatie op basis van kenteken
De bedrijfsautotelex taxatietool maakt gebruik van het kenteken van uw bedrijfsauto om relevante data op te halen, zoals het model en bouwjaar. Dit scheelt invulwerk, en binnen een minuut heeft u een indicatie van de waarde van uw bedrijfsauto. Hebt u al een nieuwe Peugeot op het oog? Dan krijgt u na gebruik van de bedrijfsautotelex taxatietool direct een inruil aanbieding op basis van de geschatte dagwaarde van uw huidige bedrijfsauto. Simpel en handig! 

In enkele stappen klaar

In enkele stappen klaar

1. Vul uw kenteken en kilometerstand in
Het kenteken en de kilometerstand van uw bedrijfsauto worden gebruikt om de huidige inruilwaarde van uw bedrijfsauto te berekenen.

2. Bevestig uw inruilauto
Bij deze controlestap bevestigt u dat dit inderdaad de bedrijfsauto is waarvoor u de waarde wilt berekenen en vinkt u de eventuele opties van uw bedrijfsauto aan.

3. Vul uw persoonsgegevens in
Uw persoonsgegevens zijn nodig om u de vrijblijvende gratis taxatie toe te kunnen sturen.

4. Kies uw nieuwe Peugeot en dealer
Hier krijgt u de gelegenheid om aan te geven in welke Peugeot u geïnteresseerd bent en kunt u uw voorkeur voor een specifieke Peugeot dealer aangeven. Als u uw bedrijfsauto wilt verkopen kunt u dat hier ook aangeven. Klik vervolgens op ‘Verder’, dan verschijnt de waarde van uw bedrijfsauto op het scherm.

Contact
Mocht u vragen hebben over de uitkomst van de taxatietool, kunt u contact opnemen met een van onze dealers. Onze dealers kunnen het bedrijfsautotelex taxatierapport voor u toelichten. Ook kunnen zij indien gewenst een meer specifieke waardebepaling doen, waarbij bijvoorbeeld ook de staat van uw bedrijfsauto wordt meegenomen.

Deze taxatie wordt u gratis aangeboden door Peugeot Nederland. Uw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt.