SKIP TO CONTENT
PEUGEOT E-BOXER
NIEUWE PEUGEOT E-BOXER
ALLURE MAAKT JE BEDRIJF BETER
NIEUWE PEUGEOT E-BOXER
ALLURE MAAKT JE BEDRIJF BETER

 
 
NIEUWE PEUGEOT E-BOXER
BETROUWBAAR AAN JE ZIJDE


Met zijn vernieuwde stijl, modulaire binnenruimte, nieuwe uitrusting en actieradius tot 424 km WLTP, is de PEUGEOT E-BOXER de vriend van alle professionals die waarde hechten aan prestaties en bewegingsvrijheid. Profiteer nu van 2,9% financial lease en maak nu nog gebruik van de overheidssubsidie of BPM vrijstelling.
 
 
NIEUWE PEUGEOT E-BOXER
BETROUWBAAR AAN JE ZIJDE
Met zijn vernieuwde stijl, modulaire binnenruimte, nieuwe uitrusting en actieradius tot 424 km WLTP, is de PEUGEOT E-BOXER de vriend van alle professionals die waarde hechten aan prestaties en bewegingsvrijheid. Profiteer nu van 2,9% financial lease en maak nu nog gebruik van de overheidssubsidie of BPM vrijstelling.
 • Elektrische actieradius: tot 424 km in gecombineerde WLTP-cyclus(i) De gecombineerde actieradius tot 424 km WLTP en de actieradius in de stad tot 537 km WLTP hebben betrekking op een E-Boxer Van L3H2 met een 110 kWh batterij, een GVW van 4,25 ton en een snelheidslimiet van 90 km/u (de vergelijkbare versie met een GVW van 3,5 ton en een snelheidslimiet van 130 km/u heeft een actieradius van 378 km). De opgegeven actieradius en stroomverbruikswaarden voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke rijomstandigheden, het gebruik en diverse factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem voor meer informatie contact op met je Peugeot-verkooppunt. en tot 537 km in WLTP-stadscyclus(i) De gecombineerde actieradius tot 424 km WLTP en de actieradius in de stad tot 537 km WLTP hebben betrekking op een E-Boxer Van L3H2 met een 110 kWh batterij, een GVW van 4,25 ton en een snelheidslimiet van 90 km/u (de vergelijkbare versie met een GVW van 3,5 ton en een snelheidslimiet van 130 km/u heeft een actieradius van 378 km). De opgegeven actieradius en stroomverbruikswaarden voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke rijomstandigheden, het gebruik en diverse factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem voor meer informatie contact op met je Peugeot-verkooppunt. 
 • Oplaadtijd: in 55 minuten naar 80% van de volledige capaciteit(i) Bij een snellaadpunt (≥100 kW)  
 • CO2-uitstoot: 0 g/km
 • Laadvermogen: tot 1460 kg(i) Dit is het maximale laadgewicht voor een bestelwagen in N2-configuratie, exclusief de bestuurder.  
 • Laadvolume: tot 17 m3
 • Vermogen: tot 200 kW (270 pk)
 • Nuttige accucapaciteit: 110 kWh
 • Brandstofverbruik: van 7,6 tot 7,9 l/100 km(i) In afwachting van goedkeuring - PEUGEOT BOXER brandstofverbruik (l/100 km): 7,6 tot 7,9; CO2-uitstoot (g/km): 199 tot 207. De homologatiewaarden zijn bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 26 maart 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. buitentemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, weersomstandigheden, enz. 
 • CO₂ uitstoot: van 199 tot 207 g/km(i) In afwachting van goedkeuring - PEUGEOT BOXER brandstofverbruik (l/100 km): 7,6 tot 7,9; CO2-uitstoot (g/km): 199 tot 207. De homologatiewaarden zijn bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 26 maart 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. buitentemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, weersomstandigheden, enz. 
 • Laadvermogen: tot 2095 kg
 • Laadvolume: tot 17 m3
 • Vermogen: 103 kW (140 pk)
 
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN
Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde verkooppunt van de beste aanbiedingen van Peugeot.
 
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN

Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde verkooppunt van de beste aanbiedingen van Peugeot.

100% elektrisch
 

 • Actieradius: tot 424 km WLTP(i)  De gecombineerde actieradius tot 424 km WLTP en de actieradius in de stad tot 537 km WLTP hebben betrekking op een E-Boxer Van L3H2 met een 110 kWh batterij, een GVW van 4,25 ton en een snelheidslimiet van 90 km/u (de vergelijkbare versie met een GVW van 3,5 ton en een snelheidslimiet van 130 km/u heeft een actieradius van 378 km). De opgegeven actieradius en stroomverbruikswaarden voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke rijomstandigheden, het gebruik en diverse factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem voor meer informatie contact op met je Peugeot-verkooppunt. 
 • Gecombineerde CO2 uitstoot: 0 g
 • Oplaadtijd: in 55 minuten naar 80% van de volledige capaciteit(i) Bij een snellaadpunt (≥100 kW)  

 

Ook verkrijgbaar in diesel.

Dieselmotor

 

 • Vermogen: 103 kW (140 pk)
 • Brandstofverbruik: 7,6 tot 7,9 l/100 km(i) In afwachting van goedkeuring - PEUGEOT BOXER brandstofverbruik (l/100 km): 7,6 tot 7,9; CO2-uitstoot (g/km): 199 tot 207. De homologatiewaarden zijn bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 26 maart 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. buitentemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, weersomstandigheden, enz. 
 • CO2 uitstoot: 199 tot 207 g/km (i)  In afwachting van goedkeuring - PEUGEOT BOXER brandstofverbruik (l/100 km): 7,6 tot 7,9; CO2-uitstoot (g/km): 199 tot 207. De homologatiewaarden zijn bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 26 maart 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. buitentemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, weersomstandigheden, enz.  

 

Ook verkrijgbaar in elektrisch.

 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
STEL
SAMEN
Stel je Peugeot helemaal naar wens samen.
 
PAS JE
CONTRACT AAN
Selecteer je looptijd, kilometers per jaar en eventuele aanvullende verzekeringen.
 
CONTROLEER
JE GEGEVENS
Controleer of al je gegevens juist zijn ingevuld. Alles oké? Dan kun je je Private Lease contract direct online ondertekenen.
 
14 DAGEN
BEDENKTIJD
Nadat je je contract hebt ondertekend, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Je zit dus nog nergens aan vast. 

CAPACITEIT, STIJL EN EFFICIËNTIE VOOR ELKE TAAK

CAPACITEIT, STIJL EN EFFICIËNTIE VOOR ELKE TAAK
NIEUW EXTERIEURONTWERP EN GEOPTIMALISEERDE AERODYNAMICA
VERNIEUWD INTERIEUR MET NIEUWE ZITPOSITIE EN CONNECTED SERVICES
HOOG LAADVERMOGEN EN MODULARITEIT
TOT 424 KM ELEKTRISCHE ACTIERADIUS EN TOEGANG TOT MILIEU- EN EMISSIEZONES
AFMETINGEN

EXTERIEUR AFMETINGEN NIEUWE PEUGEOT E-BOXER

 • Lengte: L2 en L4*(i) L2, L3 en L4 beschikbaar afhankelijk van de combinatie met dieselmotor  
 • Breedte (exclusief spiegels): 2,05 m**(i) Breedte van 1,42 m tussen wielkasten  
 • Hoogte: H2 en H3***(i) H1, H2, H3 en H4 beschikbaar afhankelijk van de combinatie met dieselmotor  

INTERIEUR AFMETINGEN NIEUWE PEUGEOT E-BOXER

 • Bruikbare breedte: tot 1,87 m
 • Bruikbare lengte: maximaal 4,07 m

 

LAADVERMOGEN EN VOLUME VAN DE NIEUWE PEUGEOT E-BOXER

 • Laadvermogen: tot 1500 kg(i) Tot 2000 kg met dieselmotor  
 • Effectief volume: tot 17 m3

EEN BEWEZEN PROFESSIONEEL ASSORTIMENT

 

Omdat elke sector zijn eigen eisen heeft, is de PEUGEOT E-BOXER verkrijgbaar in verschillende versies en afwerkingsniveaus.
Heb je een specifiek verzoek? Dan is alles mogelijk om de Boxer om te bouwen en aan te passen aan jouw wensen.

EEN BEWEZEN PROFESSIONEEL ASSORTIMENT
Omdat elke sector zijn eigen eisen heeft, is de PEUGEOT E-BOXER verkrijgbaar in verschillende versies en afwerkingsniveaus. Heb je een specifiek verzoek? Dan is alles mogelijk om de Boxer om te bouwen en aan te passen aan jouw wensen.
JE NIEUWE PEUGEOT E-BOXER OP MAAT

 

Via onze partners in de carrosseriebouw bieden we een compleet aanbod van aanpassingen. Het Boxer-assortiment omvat 8 modeltypes om aan te passen aan elk gebruik en elke branche.

 • Bestelwagens met plaatwerk, met of zonder beglazing. En diepladers met enkele of dubbele cabine, voor het vervoer van goederen. 
 • Cabinevloeren, chassis met enkele of dubbele cabine en elektrische cabines, om als basis te dienen voor opbouw.  
 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
STEL
SAMEN
Stel je Peugeot helemaal naar wens samen.
 
PAS JE
CONTRACT AAN
Selecteer je looptijd, kilometers per jaar en eventuele aanvullende verzekeringen.
 
CONTROLEER
JE GEGEVENS
Controleer of al je gegevens juist zijn ingevuld. Alles oké? Dan kun je je Private Lease contract direct online ondertekenen.
 
14 DAGEN
BEDENKTIJD
Nadat je je contract hebt ondertekend, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Je zit dus nog nergens aan vast. 

 
EMOTION & EXCELLENCE

Met zijn vernieuwde interieur, nieuwste generatie connectiviteit- en rijhulpsystemen en verbeterde actieradius,
voldoet de PEUGEOT E-Boxer aan alle eisen van je dag.
 
EMOTION & EXCELLENCE
Met zijn vernieuwde interieur, nieuwste generatie connectiviteit- en rijhulpsystemen en verbeterde actieradius, voldoet de PEUGEOT E-Boxer aan alle eisen van je dag.
INTERIEUR-
COMFORT
10'' HD
TOUCHSCREEN
ROYAAL EN MODULAIR INTERIEUR
TOT 424 KM ACTIERADIUS
NIEUWE
RIJHULP-
SYSTEMEN
INTERIEUR-
COMFORT
10'' HD
TOUCHSCREEN
ROYAAL EN MODULAIR INTERIEUR
TOT 424 KM ACTIERADIUS
NIEUWE
RIJHULP-
SYSTEMEN

INTERIEURCOMFORT

Het interieur is opnieuw ontworpen om elk deel van je dag makkelijker te maken. Het verandert in een reizend kantoor: het centrale klapgedeelte van de stoel is nu uitgerust met een tafel om je laptop op te zetten, contracten te ondertekenen of te lunchen.
Dankzij de nieuwe intuïtieve bedieningselementen op het stuur heb je eenvoudig toegang tot de belangrijkste functies, zoals regeneratief remmen en de elektrische parkeerrem.

10'' HD TOUCHSCREEN

De nieuwe E-BOXER is uitgerust met een uitgebreid infotainmentsysteem dat wordt bediend via een groot centraal touchscreen, inclusief TomTom 3D Connected Navigation en een draadloze verbinding met Apple CarPlay en Android Auto.
Voor totaal comfort kun je met de spraakassistent de belangrijkste functies in je eigen taal bedienen.
Een draadloze smartphone-oplader bevindt zich in het midden van het dashboard, binnen handbereik van zowel bestuurder als passagier.

ROYAAL EN MODULAIR INTERIEUR

Met een laadvolume tot 17m3 voor een laadvermogen tot 1500 kg is de PEUGEOT E-Boxer verkrijgbaar in meerdere versies(i)Op basis van twee wielbasissen (3,45 m en 4,04 m) zijn de gesloten bestelwagens verkrijgbaar in twee lengtes (L2 en L4) voor in totaal 4 silhouetten van 13 tot 17 m3. Om als basis te dienen voor specifieke transformaties, is de E-BOXER met een wielbasis van 4,04 m ook verkrijgbaar in L3- of L4-chassis met enkele cabine en L3- of L4-chassis met dubbele cabine.  . 
Ook als het om kleine aanpassingen of een volledig op maat gemaakt interieur, de Boxer biedt je altijd ongeëvenaarde veelzijdigheid.

 

TOT 424 KM ACTIERADIUS

Met een elektrisch vermogen tot 200 kW en een actieradius van 424 km WLTP past de PEUGEOT E-BOXER zich aan elke taak aan. Hij geeft je toegang tot lage-emissiezones en zorgt voor besparingen op brandstof en onderhoud.

NIEUWE RIJHULPSYSTEMEN

De nieuwe E-BOXER beschikt over een nieuwe reeks rijhulpsystemen(i) Standaard, optioneel of niet leverbaar, afhankelijk van het land.  . Dankzij de combinatie van Adaptive Cruise Control met Stop & Go-functie, Lane Centring Assistance (om je veilig in je rijstrook te houden) en Traffic Jam Assistant (file-assistent) verlopen je ritten soepeler en minder vermoeiend.
De Boxer kan ook worden uitgerust met waarschuwingssystemen voor vermoeidheid van de bestuurder, verkeersbordlezing, automatische noodstop met voetgangers- en fietsersdetectie, intelligente snelheidsbegrenzer, enz.

BLIJF VERBONDEN

BLIJF VERBONDEN  Gebruik onze Connected Services om je ritten en dagelijkse werk en leven te vereenvoudigen: Connect ONE richt zich op veiligheid, terwijl Connect PLUS zich richt op comfort aan boord en optimalisatie van transporttijden.
 
MAAK JE PEUGEOT BOXER COMPLEET
We hebben een breed assortiment van apparatuur en accessoires die aan al jouw behoeften voldoen.
MAAK JE PEUGEOT BOXER COMPLEET
We hebben een breed assortiment van apparatuur en accessoires die aan al jouw behoeften voldoen.

DAKREK VOOR DAKDRAGERS

DAKDRAGERS

HOUTEN BINNENBEKLEDING

TREKHAAK

 
 
DIENSTEN VOOR ZAKELIJKE GEBRUIKERS
Ontdek onze financieringsoplossingen, verzekeringen en garanties en onze dienstverlening na aankoop van jouw nieuwe PEUGEOT bedrijfswagen.
 
 
DIENSTEN VOOR ZAKELIJKE GEBRUIKERS
Ontdek onze financieringsoplossingen, verzekeringen en garanties en onze dienstverlening na aankoop van jouw nieuwe PEUGEOT bedrijfswagen.
 

PEUGEOT FLEXCARE: SERVICE EN ONDERHOUD

Jouw bedrijf en tijd zijn belangrijk. We hebben een reeks uitgebreide garantie- en servicepakketten ontwikkeld om je prestaties en productiviteit op een zo eenvoudig mogelijke manier op peil te houden:  

 • Bescherm je bedrijf tegen onverwachte kosten
 • Verdeel de kosten over maandelijkse betalingen
 • Stem het pakket af op jouw bedrijf
 • Profiteer van originele en goedgekeurde Peugeot-onderdelen en de technische expertise van ons netwerk
 • 24/7 ondersteuning en pechhulp

LEASYS OPERATIONAL LEASE

Bij langetermijnverhuur huur je een voertuig voor een bepaalde tijd met een bepaald aantal kilometers, terwijl je toegang hebt tot een groot aantal bijbehorende diensten.

FINANCIAL LEASE

Is je bedrijf nog volop in ontwikkeling? Kies voor een maandelijkse betaling die je aanpast op jouw wensen, met een koopoptie aan het einde van de leaseperiode.

KLASSIEKE FINANCIERING

Met een persoonlijke financiering kun je zelf de looptijd kiezen, zodat je de maandelijkse aflossing kunt aanpassen aan je budget. Je elektrische bedrijfswagen kan tot 100% van de aankoopprijs gefinancierd worden.

PREVENTIEF ONDERHOUD

100% connected met Free2move PREVENTIEF ONDERHOUD
Preventief Onderhoud(i) Deze connected service is automatisch inbegrepen en 4 jaar lang gratis. geeft inzicht in het gebruik en is speciaal ontwikkeld om bedrijfswagenparken in goede staat en conditie te houden. De service biedt ondersteuning door middel van live waarschuwingen en aankomende onderhoudsbehoeften, waardoor het voor wagenparkbeheerders makkelijker wordt om hun voertuigen in goede conditie te houden.
 
ALLURE
Met een nieuwe voorkant met een nieuwe grille, een nieuw embleem en lichtsignatuur,
geoptimaliseerde aerodynamica en opnieuw ontworpen binnenruimtes voldoet de nieuwe E-BOXER in stijl aan alle eisen van jouw bedrijf.
 
ALLURE
Met een nieuwe voorkant met een nieuwe grille, een nieuw embleem en lichtsignatuur, geoptimaliseerde aerodynamica en opnieuw ontworpen binnenruimtes voldoet de nieuwe E-BOXER in stijl aan alle eisen van jouw bedrijf.

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met Peugeot heeft binnenkort geen geheimen meer voor je.

 
OPLADEN VAN JE ELEKTRISCHE PEUGEOT  

Zo makkelijk is het opladen van je hybride PEUGEOT. Thuis, op straat of onderweg.
 
PEUGEOT MAAKT ELEKTRISCH RIJDEN MAKKELIJK
PEUGEOT doet er alles aan om elektrisch rijden makkelijk te maken. Zo zijn onze elektrische modellen voorzien van een boordlader die snelladen mogelijk maakt. En met specifieke connectiviteitsdiensten bieden we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg.
 
KOOP JE NIEUWE PEUGEOT ONLINE

Ontdek de mogelijkheden voor online aankoop bij PEUGEOT en krijg exclusieve aanbiedingen op onze elektrische modellen.
 
HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE E-BOXER
Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE E-BOXER
Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
1. VUL JE GEGEVENS IN
2. Toestemming

Gelieve alle velden te controleren.

Bedankt voor uw interesse in Peugeot!

We hebben uw verzoek in overweging genomen.