SKIP TO CONTENT
Nieuwe PEUGEOT 2008
NIEUWE PEUGEOT 2008
STIJLVOLLE SUV

NIEUWE

PEUGEOT 2008

STIJLVOLLE SUV
Vanaf € 31.920 rijklaar of € 431 per maand*
Tijdelijk met eProWallbox MOVE laadstation cadeau!(i)Exclusief installatiekosten. Private & Zakelijke lease zijn uitgesloten. Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Installatiekosten: €955 excl. btw / €1.155 incl. btw. Kosten Wallbox: €500 excl. btw /€605 incl. btw. Lees verder
Vanaf € 31.920 rijklaar of € 431 per maand*
Tijdelijk met eProWallbox MOVE laadstation cadeau!(i)Exclusief installatiekosten. Private & Zakelijke lease zijn uitgesloten. Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Installatiekosten: €955 excl. btw / €1.155 incl. btw. Kosten Wallbox: €500 excl. btw /€605 incl. btw.  Lees verder

 
 
NIEUWE 2008
STIJLVOLLE SUV


Met zijn nieuwe voor- en achterlicht-units, nieuwe lichtmetalen velgen(i) Afhankelijk van modelversie  en een nieuwe, brede frontgrille die zijn assertieve uitstraling verder versterkt, herschrijft de nieuwe Peugeot 2008 de regels voor het SUV-segment. 

 
 
NIEUWE 2008
STIJLVOLLE SUV
Met zijn nieuwe voor- en achterlicht-units, nieuwe lichtmetalen velgen(i) Afhankelijk van modelversie  en een nieuwe, brede frontgrille die zijn assertieve uitstraling verder versterkt, herschrijft de nieuwe Peugeot 2008 de regels voor het SUV-segment.


De nieuwe 2008: Nu tijdelijk extra voordeel

Je rijdt de nieuwe Peugeot 2008 nu tijdelijk al vanaf €429 per maand(i) Dit actietarief is geldig voor de 2008 1.2 PureTech 100 Active op basis van 72 maanden en 5000 km per jaar via Stellantis financial services.  of profiteer van €3.000 inruilvoordeel bij aankoop van de 2008, verkrijgbaar als elektrische, benzine of zuinige hybride uitvoering(i) Actieperiode loopt van 28 maart t/m 30 april 2024. Actie is niet geldig in combinatie met zakelijke/private lease. Prijs is inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Vraag bij je retailer naar de voorwaarden. .

De nieuwe 2008 heeft een compacte uitstraling maar is ruimer dan je denkt en standaard uitgerust met Peugeot i-cockpit 10 inch infotainment systeem en parkeersensoren achter. Ontdek of de 2008 bij jou past en profiteer nu van deze tijdelijke actie(i) Deze actie is geldig t/m 30 april 2024. .
 • Elektrische actieradius: tot 406 km in gecombineerde WLTP-cyclus(i)Actieradius gecombineerde WLTP-cyclus: 406 km. Waarden zijn bepaald volgens de WLTP-testprocedure, vernieuwd op 1 februari 2024. De vermelde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Belangrijk: de vernelde actieradius is mede tot stand gekomen door regeneratief remmen en kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met je Peugeot-vestiging voor meer informatie. .
 • Snelladen: 100 km in 12 minuten(i) Bij een openbare snellader (≥100 kW)
 • CO2-emissie: 0g/km
 • Stroomverbruik: 15,3 kWh/100 km(i) Stroomverbruik (kWh/100 km): 15.3 CO2-emissie (g/km): 0. Waarden zijn bepaald volgens de WLTP-testprocedure, vernieuwd op 1 februari 2024. De vermelde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Belangrijk: het stroomverbruik kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met je Peugeot-vestiging voor meer informatie.  
 • Vermogen: 115 kW (156 pk)

Peugeot Allure Care

Nieuw programma voor de belangrijkste onderdelen van je nieuwe E-2008, tot 8 jaar of 160.000 km, automatisch actief wanneer je je auto volgens het voorgestelde onderhoudsschema door PEUGEOT laat onderhouden. +Meer

 • Gecombineerd brandstofverbruik: 4.9 L/100 km(i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT WLTP-waarden: brandstofverbruik van 4,9 (l/100 km) in de gecombineerde WLTP-cyclus – gecombineerde CO2-emissies WLTP: Vanaf 111 (g/km) - homologatiewaarden bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 1 februari 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, externe klimatologische omstandigheden, enz.   
 • Gecombineerde C02-uitstoot: 111 g/km(i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT WLTP-waarden: brandstofverbruik van 4,9 (l/100 km) in de gecombineerde WLTP-cyclus – gecombineerde CO2-emissies WLTP: Vanaf 111 (g/km) - homologatiewaarden bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 1 februari 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, externe klimatologische omstandigheden, enz.   
 • Brandstofbesparing: tot 20%(i) Gecombineerd WLTP-verbruik vergeleken met een equivalente benzinemotor.  
 • Meer dan 50% van de tijd elektrisch rijden in de stad(i) Volgens WLTP-stadscyclus: De elektrische rijtijd kan variëren afhankelijk van de rijstijl en het batterijniveau.  
 • Zelf opladend: geen stekker nodig, laadt op tijdens het rijden
 • Vermogen: 100 kW (136 pk)
 • Brandstofverbruik: 5,9L/100km(i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT (WLTP-waarden, gecombineerde rijcyclus): 5,9 l/100 km / 133 g/km. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn vastgesteld op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure voor nieuwe auto's die van kracht is sinds 1 september 2018 en die voor het laatst zijn herzien op 4 mei 2023. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc.
 • CO2 -uitstoot: vanaf 133g/km(i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT (WLTP-waarden, gecombineerde rijcyclus): 5,9 l/100 km / 133 g/km. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn vastgesteld op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure voor nieuwe auto's die van kracht is sinds 1 september 2018 en die voor het laatst zijn herzien op 4 mei 2023. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc.
 • Vermogen: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)

 

NIEUWE PEUGEOT e-2008 FIRST EDITION

 


Als 100% elektrische versie van de volledig herziene Peugeot 2008 maakt de nieuwe e-2008 zijn debuut in een exclusieve First Edition-versie die uitsluitend online verkrijgbaar is. Kijk snel voor een eerste kennismaking!

 

 

 
 
KIES JOUW UITVOERING

Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde verkooppunt van de beste aanbiedingen van Peugeot.
 
 
KIES JOUW UITVOERING
Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde verkooppunt van de beste aanbiedingen van Peugeot.
 

2008 ACTIVE

De Peugeot 2008 Active biedt je een zeer complete standaarduitrusting tegen een schappelijke instapprijs.

Vanaf € 31.920 rijklaar

€ 431 p.m.* via Peugeot Private Lease (i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren.

Alle voordelen van kopen bij een verkooppunt, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.
Inclusief Peugeot Allure Care +Meer

Standaard met onder andere:

 • 'Klauwdesign'-dagrijlichten
 • Peugeot i-Cockpit® met 10-inch infotainmentscherm en tuimelschakelaars
 • Parkeersensoren achter
 • 16-inch stalen velgen met wielsierdeksels

Verkrijgbaar als benzine-, diesel- en volledig elektrische versie

2008 ALLURE

De Peugeot 2008 Allure combineert extra stijl en privacy met technologie die zijn veiligheid en efficiency verder verhoogt.

Vanaf € 36.620 rijklaar

€ 437 p.m.* via Peugeot Private Lease (i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren. 

Alle voordelen van kopen bij een verkooppunt, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.
Inclusief Peugeot Allure Care +Meer

Extra uitrusting t.o.v. Active:

 • Peugeot i-Cockpit® (i) met configureerbaar 10-inch digitaal instrumentenpaneel en 10-inch HD-touchscreen met ondersteuning smartphone-mirroring (Peugeot i-Connect)  
 • Parkeersensoren voor en achter
 • 17-inch facetgeslepen lichtmetalen velgen

Verkrijgbaar als benzine-, diesel- en volledig elektrische versie

2008 GT

Laat jezelf verleiden door de elegantie en geavanceerde technologie van de Peugeot 2008 GT.

Vanaf € 38.720 rijklaar

€ 470 p.m.* via Peugeot Private Lease (i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren. 

Alle voordelen van kopen bij een verkooppunt, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.
Inclusief Peugeot Allure Care +Meer

Extra uitrusting t.o.v. Allure:

 • Full-led-koplampen met 'klauwdesign'-dagrijlichten
 • GT-stuurwiel met bekleding van nerfleder en nieuw Peugeot-embleem
 • Glanzend zwart dak & GT-badges
 • Peugeot i-Cockpit® (i) met configureerbaar 10-inch digitaal 3D-instrumentenpaneel en 10-inch HD-touchscreen  

Verkrijgbaar als benzine-, diesel- en volledig elektrische versie

BESTEL JE PEUGEOT 2008

 
Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij een verkooppunt van jouw keuze.
 
BESTEL JE PEUGEOT 2008
Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij een verkooppunt van jouw keuze.

VOORRAAD

 

Bekijk onze huidige Peugeot 2008 voorraad en vraag vrijblijvend een offerte aan.

BESTEL ONLINE

 

Bekijk of stel je nieuwe 2008 samen om hem vervolgens te bestellen. Vertrouw op de kennis van onze experts en van 14 dagen bedenktijd na het tekenen van het koop- of Private Lease-contract.

 

KOOP BIJ EEN VERKOOPPUNT

 

Bestel je nieuwe auto bij een van onze verkooppunten of boek nu een proefrit.

 

 
WAAROM ONLINE KOPEN

Profiteer thuis van alle voordelen van PEUGEOT. Bestel uw nieuwe auto eenvoudig online.
 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
Profiteer thuis van alle voordelen van PEUGEOT. Bestel uw nieuwe auto eenvoudig online.
 
 
STEL SAMEN
Stel je Peugeot helemaal naar wens samen.
 
PAS JE CONTRACT AAN
Selecteer je looptijd, kilometers per jaar en eventuele aanvullende verzekeringen.
 
CONTROLEER
JE GEGEVENS
Controleer of al je gegevens juist zijn ingevuld. Alles oké? Dan kun je je Private Lease contract direct online ondertekenen.a
 
14 DAGEN
BEDENKTIJD
Nadat je je contract hebt ondertekend, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Je zit dus nog nergens aan vast. 

 
 
ALLURE

De nieuwe Peugeot 2008 onderscheidt zich door zijn elegante lijnen en gespierde postuur dat kracht en dynamiek uitstraalt. Zijn nieuwe led-koplampen met 'klauwdesign'-dagrijlichten en herziene frontgrille onderstrepen zijn assertieve karakter, terwijl zijn herziene achterlichten met hun drie schuine led-balken de achterzijde een herkenbare Peugeot-look geven.

 

 
 
KRACHTIGE EN DYNAMISCHE LOOKS
De nieuwe Peugeot 2008 onderscheidt zich door zijn elegante lijnen en gespierde postuur dat kracht en dynamiek uitstraalt. Zijn nieuwe led-koplampen met 'klauwdesign'-dagrijlichten en herziene frontgrille onderstrepen zijn assertieve karakter, terwijl zijn herziene achterlichten met hun drie schuine led-balken de achterzijde een herkenbare Peugeot-look geven.

 
BEVESTIG JE STIJL

Maak je keuze uit de zes beschikbare premium lakkleuren.
 
BEVESTIG JE STIJL

Maak je keuze uit de zes beschikbare premium lakkleuren.

 
EMOTION

Dankzij zijn verfijnde aandrijflijn en de tot in het detail geperfectioneerde ergonomie van de Peugeot i-Cockpit®, biedt de nieuwe Peugeot 2008 een unieke rijervaring die al je zintuigen aanspreekt.
EMOTION
Dankzij zijn verfijnde aandrijflijn en de tot in het detail geperfectioneerde ergonomie van de Peugeot i-Cockpit®, biedt de nieuwe Peugeot 2008 een unieke rijervaring die al je zintuigen aanspreekt.
PEUGEOT i-COCKPIT®
VERSTELBARE VLOERPLAAT BAGAGERUIMTE
 
RIJASSISTENTIE
TRACTIEREGELING
PEUGEOT i-COCKPIT®
VERSTELBARE VLOERPLAAT BAGAGERUIMTE
 
RIJASSISTENTIE
TRACTIEREGELING

PEUGEOT i-COCKPIT®

Met zijn compacte stuurwiel, digitale instrumentenpaneel met 3D-hologramweergave,(i) Standaard voor GT-versie  10-inch HD-infotainmentscherm(i) Optioneel beschikbaar voor Allure- en GT-versie en elegante tuimelschakelaars verzekert de i-Cockpit® je van intuïtieve controle over alle bedieningsfuncties voor ongeëvenaard rijplezier.

MODULAIRE BAGAGERUIMTE

De Peugeot 2008 biedt je een royale en flexibel in te delen bagageruimte: de vloerplaat kun je op twee verschillende hoogtes vastzetten en door het neerklappen van de achterbank kun je een laadruimte met een vlakke laadvloer en een inhoud tot 1467 liter creëren.

RIJASSISTENTIE

Met zijn geïntegreerde rijhulpsystemen helpt de nieuwe Peugeot 2008 je potentieel gevaarlijke situaties te vermijden, zodat je ontspannen achter het stuur zit. Zo biedt hij onder andere:

 • Drive Assist Plus(i) Als optie verkrijgbaar, afhankelijk van modelversie  
 • Parkeerassistent met HD-camera's voor en achter voor 360° droneview(i) Standaarduitrusting, afhankelijk van modelversie 
 • Dodehoekbewaking(i) Als optie verkrijgbaar, afhankelijk van modelversie   
 • Grootlichtassistent(i) Standaarduitrusting, afhankelijk van modelversie  

GEAVANCEERDE TRACTIEREGELING

Voor avontuurlijk gebruik is Peugeot 2008 verkrijgbaar met een geavanceerd tractieregelingssysteem(i) Als optie verkrijgbaar, afhankelijk van modelversie dat je ook op zand, modder of sneeuw van voldoende grip verzekert. Hill Assist Descent Control laat je veilig steile hellingen afdalen met een gecontroleerde lage snelheid.

EXCELLENCE

Aangescherpt design, hoogwaardige materialen, innovatieve technologie: de nieuwe Peugeot 2008 loopt in elk opzicht voorop in zijn klasse.
EXCELLENCE
Aangescherpt design, hoogwaardige materialen, innovatieve technologie: de nieuwe Peugeot 2008 loopt in elk opzicht voorop in zijn klasse.

COMFORT AAN BOORD

Zoals je van een Peugeot mag verwachten, is het interieur van de nieuwe 2008 van alle gemakken voorzien. Maar als je wilt, kunt je het comfortniveau nóg verder verhogen met onder andere:
 

 • Glazen panoramadak(i) Als optie verkrijgbaar, afhankelijk van modelversie   
 • Alcantara-stoelbekleding i.c.m. elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met ingebouwde verwarming en massagefunctie en passagiersstoel met stoelverwarming(i) Als optie verkrijgbaar, afhankelijk van modelversie   
 • Stuurwiel met infotainment-toetsen en nieuw Peugeot-embleem
 • Keyless Entry & Start-systeem(i) Standaarduitrusting of als optie verkrijgbaar, afhankelijk van modelversie 

i-CONNECT ADVANCED®-INFOTAINMENTSYSTEEM

Het i-Connect- en i-Connect Advanced®-infotainmentsysteem(i) Standaarduitrusting of als optie verkrijgbaar, afhankelijk van modelversie  van de nieuwe Peugeot 2008 bieden smartphone-mirroring via Apple CarPlay of Android Auto™.(i) De mirroring-functie maakt gebruik van Apple CarPlay of Android Auto™ voor respectievelijk iPhones of Android-telefoons met een mobiele dataverbinding. Alleen apps ondersteund door Apple CarPlay en Android Auto™ kunnen op het infotainmentscherm worden weergegeven. Sommige functies van deze apps zijn tijdens het rijden geblokkeerd. Content die via standaard telefoon-apps gratis beschikbaar is, kan via de vergelijkbare Apple CarPlay- of Android Auto™-app soms alleen tegen betaling beschikbaar zijn.  Hiermee kun je draadloos je smartphone aan het systeem koppelen, waarna alle ondersteunde apps op het touchscreen verschijnen. Je telefoon zelf kun je neerleggen op het laadvlak in de tunnelconsole, dat dankzij de ingebouwde inductielader voorkomt dat de batterij leegloopt.(i) Standaarduitrusting, als optie verkrijgbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie  

Het systeem biedt verder onder andere connected 3D-navigatie met spraakbediening en ondersteunt software-updates 'over the air', zodat je daarvoor niet speciaal naar de dealer hoeft.

VERFIJND INTERIEUR

De Alcantara-bekleding met Adamite-stiksels(i) Als optie verkrijgbaar voor GT-versie  creëert een ambiance van verfijnde klasse aan boord, die je met de in acht kleuren instelbare sfeerverlichting(i) Standaard op GT-versie  aan je eigen smaak of stemming kunt aanpassen.

ONTDEK HET PLEZIER VAN ELEKTRISCH RIJDEN

Een vlotte acceleratie, fluisterstil rijden, altijd welkom in milieuzones: elektrisch rijden biedt een groot aantal voordelen.

Over het bereik hoef je bij de nieuwe Peugeot e-2008 niet in te zitten: met een volledig opgeladen accupakket brengt hij je ruim 400 kilometer ver.(i) Typegoedkeuringswaarde vastgesteld op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure voor nieuwe voertuigen volgens de meest recente versie die van kracht is sinds 1 september 2018. Deze waarde dient slechts ter vergelijking en kan afwijken van het bereik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals rijsnelheid, gebruik van airco of verwarming, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd kan variëren afhankelijk van de gekozen laadmethode, het vermogen van de boordlader, de gebruikte laadkabel en het type en vermogen van de gebruikte laadpaal of wandlader. Neem voor meer informatie contact op met je PEUGEOT-vestiging. 

BESTEL JE PEUGEOT 2008 ONLINE

Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij de dealer van jouw keuze.
 
BESTEL JE PEUGEOT 2008 ONLINE

Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij de dealer van jouw keuze.

AFMETINGEN

AFMETINGEN

BUITENAFMETINGEN NIEUWE PEUGEOT 2008

 • Lengte: 4304 mm
 • Breedte(i) Met ingeklapte buitenspiegels  : 1815 mm
 • Hoogte: 1523/1550 mm

BINNENAFMETINGEN NIEUWE PEUGEOT 2008

Voorkant

 • Breedte bij ellebogen: 1370 mm
 • Breedte buste: 906 mm

 

Achteraan

 • Ellebooghoogte: 1317 mm
 • Knieruimte: 125 mm

BAGAGERUIMTE NIEUWE PEUGEOT 2008

De bagageruimte heeft een inhoud van 434 liter, wat door het neerklappen van de achterbank kan worden vergroot tot 1467 liter.(i) Afhankelijk van motorisering en modeluitvoering.  

PEUGEOT 2008 VOOR ZAKELIJKE RIJDERS


Rij je zakelijk? En heb je het altijd druk? Ontdek dan onze diensten speciaal voor zakelijke rijders. Zo kun je bijvoorbeeld je auto voor een werkplaatsbezoek thuis of op de zaak laten afhalen en terugbrengen. Want wij begrijpen dat je tijd kostbaar is. En we weten wat je als professional van ons verwacht.
 
 
New all-electric E-2008 reveal
by Myron Mance, Ninja Cameraman

Discover the “behind the scenes” film

 

 

New all-electric E-2008 reveal
by Myron Mance, Ninja Cameraman
Discover the “behind the scenes” film

MAAK JE PEUGEOT 2008 PERFECT

Met het ruime aanbod aan originele accessoires kun je je nieuwe PEUGEOT 2008 verder aan jouw specifieke wensen aanpassen
 
MAAK JE PEUGEOT 2008 PERFECT
Met het ruime aanbod aan originele accessoires kun je je nieuwe PEUGEOT 2008 verder aan jouw specifieke wensen aanpassen

Fietsendrager

Dakkoffer

Houder voor multimediaspelers

 
 
ONTHULLING NIEUWE VOLLEDIG ELEKTRISCHE E-2008
DOOR MYRON MANCE, NINJA CAMERAMAN

 

 

Ontdek de "achter de schermen’’ film

 

 

ONTHULLING NIEUWE VOLLEDIG ELEKTRISCHE E-2008
DOOR MYRON MANCE, NINJA CAMERAMAN
Ontdek de "achter de schermen’’ film

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH


Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 
OPLADEN VAN JE ELEKTRISCHE PEUGEOT  

Zo makkelijk is het opladen van je hybride PEUGEOT. Thuis, op straat of onderweg.
 
 

 
 
 
 
 
PEUGEOT MAAKT ELEKTRISCH RIJDEN MAKKELIJK
Peugeot doet er alles aan om elektrisch rijden makkelijk te maken. Zo zijn onze elektrische modellen voorzien van een boordlader die snellader mogelijk maakt. En met specifieke connectiviteitsdiensten bieden we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg.
 
KOOP JE NIEUWE PEUGEOT ONLINE

Ontdek de exclusieve aanbiedingen voor online aanschaf van een elektrische PEUGEOT.
 
 
 
 
 
 

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE 2008

Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE 2008

Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
1. VUL JE GEGEVENS IN
2. Toestemming

Gelieve alle velden te controleren.


Je zult vanaf nu op de hoogte gehouden worden van nieuws met betrekking tot de Peugeot van jouw interesse.

* Prijzen incl. BTW op basis van Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 72 maanden en 5000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Kijk voor alle voorwaarden op privatelease.peugeot.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.

** De SEPP/subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Peugeot Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij gebruikmaking van de SEPP en indien het contract wordt beëindigd, is de contractnemer zelf verantwoordelijk voor het stopzetten van de maandelijkse betaling.