BANDEN

PEUGEOT bandenservice

BANDEN

Met het aanbod PEUGEOT winter,-zomer,-en all seasonbanden profiteer je van drie belangrijke kenmerken: expertise, beschikbaarheid en concurrerende aanbiedingen. Het is van cruciaal belang dat je met banden rijdt die in goede staat verkeren. De banden zijn namelijk het enige contact tussen je auto en het wegdek. Versleten banden hebben een langere remweg en kunnen minder water afvoeren, dit zorgt voor een mindere wegligging en verhoogt de kans op aquaplanning bij regen. Laat jouw banden tussentijds controleren door de Peugeot dealer en ga met een veilig gevoel de weg op.

 

PEUGEOT biedt een groot assortiment aan banden: van alle merken, voor verschillende prijsklassen en aangepast aan de leeftijd van jouw auto, rijomstandigheden én budget.

 

Je kunt rekenen op een eerlijk advies en deskundige montage. 

WINTER- OF ALL-SEASON BANDEN?

Verkeersveiligheid is van levensbelang. Zodra de temperatuur onder de 7°C daalt,  raden wij aan om de zomerbanden om te wisselen naar winter-of all seasonbanden. Winterbanden bieden namelijk meer grip bij een lagere temperatuur. Ook kunnen ze meer water verwerken, waardoor ze zeer geschikt zijn voor het rijden op een nat wegdek en bieden daarom in de herfst al voordeel.

 

All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. Als je voor all-season banden kiest is het wisselen van banden gedurende de seizoenen niet meer nodig. All-season banden zijn geen winterbanden, maar een hoogwaardig alternatief voor de zomerbanden waarmee je in alle seizoenen veilig kunt rijden. Michelin CrossClimate banden combineren de duurzaamheid van een zomerband en de grip van een winterband: het perfecte compromis. Zo ben je elk seizoen voorbereid op alle weersomstandigheden.

 

 

BANDENOPSLAG
Bij het wisselen van zomerbanden naar winter- of all seasonbanden, kun je jouw banden laten opslaan bij de Peugeot dealer.Je hebt er dan geen omkijken meer naar en je weet zeker dat de banden goed beschermd liggen opgeslagen. Wanneer je zomer- en winterbanden afwisselt, doe je bijna twee keer langer met jouw banden dan normaal!

EUROREPAR RELIANCE

Naast bekende, premium bandenmerken als BRIDGESTONE, VREDESTEIN , CONTINENTAL en MICHELIN kan uw Peugeot Erkend Reparateur ook een nieuw merk band leveren. EUROREPAR Reliance. Een alternatieve keuze voor een ander budget, en andere wensen op het gebied van rijgedrag en/of kilometrage.Vraag uw Peugeot Erkend Reparateur om de mogelijkheden voor uw auto.

MICHELIN E.PRIMACY

DE ECO-VERANTWOORDE BAND

Ontdek de MICHELIN e.Primacy band! Deze eco-verantwoorde en zuinige band garandeert alle prestaties waar MICHELIN banden om bekend staan: veiligheid, grip en levensduur.

 

Naast een laag brandstofverbruik en CO2-uitstoot, biedt de band ook een groter accubereik voor elektrische modellen door lage rolweerstand en diverse energiebesparende technieken van de MICHELIN e.Primacy*.

 

In deze innovatieve band zijn technieken toegepast die zorgen voor behoud van veiligheid gedurende de hele levensduur van de band, ook onder natte weersomstandigheden. Informeer bij jouw Peugeot dealer naar de MICHELIN e.PRIMACY.

 

*Voor meer informatie verwijzen we u naar www.michelin.nl