Bekijk de afleveringen

 

 

PEUGEOT ON TRACK

In Peugeot “On Track” gaan we op roadtrip door Nederland. Niet gewoon een roadtrip, maar een muzikale roadtrip waarbij Leona Philippo samen met steeds een andere, upcoming Nederlandse artiest op pad gaat in ook steeds een andere hybride of elektrische Peugeot.

 

De akoestiek van een Peugeot in combinatie met een hybride of volledig elektrische motor creëren de ideale setting om aan een track te werken. En dat is precies wat we gaan doen. We hebben een basis track laten componeren om de artiesten alvast een beetje op weg te helpen. De artiest voegt zijn eigen draai toe aan deze track. In iedere aflevering maken we met hetzelfde ingrediënt, de track, een andere variant van het nummer.


Aan het einde van de rit nodigen we je uit je stem uit te brengen op je favoriete nummer. De winnende artiest mag het nummer uitbrengen en jij maakt vervolgens zelf kans op een roadtrip in een Peugeot! Welke track wordt jouw favoriet?

 

Aflevering 1: On Track met Jermaine Fleur

In de eerste aflevering van On Track gaat Leona Philippo op roadtrip in een 3008 SUV HYbrid met niemand minder dan Jermaine Fleur. Als singer-songwriter heeft hij meerdere hits weten te schrijven, waaronder een nummer 1 hit in Polen genaamd 'A song'. 

 

Jermaine heeft overigens nog een hele grote droom. Hij wil een Grammy, één van de belangrijkste muziekprijzen in de wereld, winnen en heeft daarvoor een duidelijke reden. "Ik wil mensen helpen., zoveel mogelijk mensen."

 

Waar gaat de roadtrip heen? Waarom wordt er voor deze locatie gekozen en hoe wordt er invulling gegeven aan de Peugeot On Track? Bekijk de aflevering!

 

 

Aflevering 1

 

 

 

 

Meld je aan en maak kans op je eigen roadtrip

Vul het formulier in en krijg als eerste bericht wanneer de volgende aflevering van On Track online staat. Na aanmelding maak je kans op een roadtrip weekend in een Peugeot naar keuze mét muzikale verrassing die je niet wilt missen!

 

 

Disclaimer

De winnaar wordt na aflevering 3 bekend gemaakt, uiterlijk 21 februari 2022. De actievoorwaarden vind je hier.

 

 

Ga ook on track!
Maak een proefrit
Wil je zelf ook de rijbeleving van Peugeot ervaren? Wacht dan niet langer! Kies jouw favoriete model, maak een proefritafspraak bij jouw dealer en ga On Track!