MyPeugeot App
MYPEUGEOT APP

MyPeugeot App

Met de mobiele MyPeugeot App, die gratis beschikbaar is voor iOS en Android, blijft u altijd in contact met uw auto.

BEKIJK DIRECT ALLE INFORMATIE DIE U NODIG HEEFT


De actieradius en de ritgegevens worden direct weergegeven. De plaats waar u uw auto hebt geparkeerd wordt automatisch opgeslagen, zodat u hem gemakkelijk weer terugvindt.

Hulp nodig? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door online een afspraak te maken of door te bellen naar Peugeot Assistance. Bij pech onderweg kunt u zelfs in real time zien waar de pechhulpverlener is dankzij de functie Roadside Assistance.

HOUD UW BRANSTOFVERBRUIK BIJ


U kunt op één controlescherm direct al uw ritgegevens bekijken. Dit scherm geeft een overzicht van het brandstof- en/of stroomverbruik, de gebruikskosten van uw auto, de totale duur van uw ritten, enzovoort.

Gebruikt u uw auto ook zakelijk? Met de MyPeugeot App kunt u heel eenvoudig onderscheid maken tussen de privé en zakelijk met uw Peugeot gereden ritten.

REGEL HET ONDERHOUD ZOALS U HET BESTE UITKOMT


Eén klik geeft u toegang tot het complete onderhoudsboekje van uw auto. Zo kunt u in de gaten houden wanneer uw auto aan onderhoud toe is. Via de MyPeugeot App kunt u het onderhoud van uw auto plannen en zien welke werkzaamheden nog moeten worden uitgevoerd.


UW PEUGEOT HEEFT GEEN GEHEIMEN MEER


U kunt alle services voor uw auto beheren via dezelfde interface. Door u aan te melden voor en gebruik te maken van alle Connected Services waar u voor in aanmerking komt, zult u nog intenser van het rijden genieten!

 

Weet u niet meer wat dat ene verklikkerlampje op het instrumentenpaneel ook alweer betekent? Wilt u iets weten over de bediening van het touchscreen? Wilt u het multimediasysteem van uw Peugeot updaten? Via de MyPeugeot App vindt u direct alle informatie die u nodig hebt.


Wilt u meer weten over een bepaalde functie van uw Peugeot? Met de handige app Scan MyPeugeot hebt u toegang tot alle informatie uit het instructieboekje van uw auto.

MEER VRIJHEID DAN OOIT!


Met de service e-Remote Control van uw MyPeugeot App kunt u op afstand het laden van de tractiebatterij van uw auto regelen en door middel van meldingen en statistieken op de hoogte blijven van de diverse statussen van uw auto laadkabel wel of niet aangesloten, actieradius, enz . Via dezelfde service kunt u voordat u in de auto stapt de temperatuur in het interieur op een aangenaam niveau brengen.

Hebt u voor korte tijd (weekend, vakantie, enz.) de behoefte aan een grotere actieradius? Profiteer dan via de MyPeugeot App van de voordelen van de Mobility Pass nog niet beschikbaar in Nederland , waarmee u voor een voordelig tarief een auto met een verbrandingsmotor kunt huren.

De MyPeugeot App is beschikbaar voor iOS vanaf iOS 9.0  en Android vanaf Android 5.0 Lollipop .