SKIP TO CONTENT
Peugeot Promise

PEUGEOT PROMISE

ALWAYS BY YOUR SIDE.

PEUGEOT PROMISE

ALTIJD

AAN JE ZIJDE

 

Als je je aan Peugeot verbindt, verbindt Peugeot zich aan jou. Wanneer je een auto koopt, krijg je dus meer dan een auto - je kan rekenen op services die ervoor zorgen dat je zorgeloos van je auto kunt genieten.

Ontdek ze allemaal.

ONTDEK HOE PEUGEOT

ZICH VOOR JE INZET

PEUGEOT EENVOUD

Onze beloftes die het dagelijks gebruik van je Peugeot vergemakkelijken.

ONLINE KOPEN

Peugeot biedt je de mogelijkheid je nieuwe Peugeot thuis vanaf de bank te kopen, waarbij je alles online kunt regelen. Met laagsteprijsgarantie, aflevering  aan huis en 14 dagen bedenktijd.

GEMAKKELIJK THUIS OPLADEN

Peugeot biedt all-in laadoplossingen voor de volledig elektrische of plug-in hybride Peugeot, waaronder de nieuwe eProwallbox, de krachtige laadoplossing voor thuis.

GEMAKKELIJK OPLADEN ONDERWEG

Peugeot helpt je om het meeste uit je elektrische auto te halen met een laadpas die toegang geeft tot het grootste openbare laadnetwerk van Europa. In het geval van een reis over lange afstand bieden we een mobiliteitspas aan waarmee je op elk moment een conventionele benzineauto kan huren. Met de eSolutions Charging-app en de aanbiedingen van Free2Move eSolutions vind je altijd snel een oplaadstation en kun je direct beginnen met laden.

ALTIJD BINNEN HANDBEREIK

Met de MyPeugeot App kun je je auto op afstand bedienen - van het ontgrendelen/vergrendelen van de deuren tot het activeren van de verlichting en zelfs de claxon. Bovendien kun je bij elektrische en plug-in hybride modellen de laadstatus en de temperatuur op afstand controleren en beheren.

PROEFRIT PLANNEN

Peugeot belooft je binnen 48 uur na je aanvraag een proefrit in te plannen in het model naar keuze.

DE ZEKERHEID VAN PEUGEOT

Peugeot beloftes die zorgen voor zekerheid.

BLIJF MOBIEL

Je krijgt een passende mobiliteitsoplossing aangeboden als je auto voor onderhoud in de werkplaats staat. Informeer bij de Peugeot-vestiging naar de mogelijkheden en voorwaarden.

ZORGELOOS ONDERHOUD

Onze monteurs hebben een speciale opleiding gehad voor het werken met de hoogspanningssystemen van elektrische auto's en plug-in hybrids. Als onderdeel van elke reguliere onderhoudsbeurt controleren ze bovendien de conditie van het accupakket van je elektrische of hybride Peugeot. De resultaten en conclusies van deze accu-check worden voor je in een rapport samengevat.

Om je nog meer zekerheid te bieden, geven we op het accupakket van al onze elektrische en plug-in hybrid-modellen 8 jaar garantie, met een limiet tot 160.000 km.

CIRCULAR ECONOMY

Peugeot biedt je de mogelijkheid om hergebruikte, gerepareerde of gereviseerde onderdelen te gebruiken die zowel de kosten voor onderhoud en reparatie als de impact op het milieu minimaliseren.

PEUGEOT PROMISE ZEKERHEIDSPLAN

We bieden transparante verlengde garantie- en serviceplannen aan voor een vast maandelijks bedrag.

PEUGEOT ASSISTANCE

Indien je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Peugeot Erkend Reparateur, ontvang je automatisch Peugeot Assistance Pechhulp.

Peugeot Assistance Pechhulp is inclusief hulp bij een lege batterij (max 3x per jaar).

HELDERE PRIJSOPGAVE

Wij bieden online offertes voor onderhoudswerkzaamheden en de mogelijkheid om direct online een werkplaatsafspraak in te plannen.

ERVAAR HET ZELF

BOEK EEN PROEFRIT
Ontdek ons uitgebreide aanbod elektrische en plug-in hybride modellen.