PEUGEOT werkplaats motorolie verversen

OLIE VERVERSEN

Forfait vidange en atelier Peugeot

MOTOROLIE VERVERSEN

PEUGEOT biedt pakketprijzen voor het verversen van de motorolie. Zo weet je vooraf precies wat de kosten zijn. De volgende zaken zijn inbegrepen:

 

 • De juiste olie afgestemd op jouw auto (maximaal 5 liter)
 • Het oliefilter
 • Het arbeidsloon
 • Inspecties met een overzicht van de werkzaamheden

MOTOROLIE

Motorolie zorgt ervoor dat de motor van uw PEUGEOT soepel blijft lopen. Daarom is het belangrijk om deze regelmatig te controleren en te laten verversen, zeker als uw auto wat ouder is. Echter kan het gebruik van de verkeerde olie schadelijk zijn voor uw auto. De PEUGEOT experts weten precies welke olie voor uw motor het meest geschikt is.
 
 • Het verversen van olie:
 • Vermindert wrijving,
 • Beperkt de slijtage van bewegende delen van uw motor
 • Houdt de motor schoon,
 • Beschermt tegen corrosie, 
 • Zorgt voor het starten van de motor bij alle temperaturen.  

 

Met de nieuwe generatie synthetische oliën kunt u ook: 

 • Uw CO2- uitstoot verlagen door het brandstofverbruik te verminderen.
 • De werking van de filtratiesystemen van uw motor optimaliseren, zoals de katalysator en het roetfilter.

 

OLIEPEIL CHECKEN

Het is essentieel om het juiste oliepeil te behouden. Het niveau moet tussen de min. en max. markeringen op de peilstok staan. PEUGEOT adviseert om het oliepeil bij elke 5.000 km en vóór lange ritten te controleren. 

 

 

OLIEFILTER

Wij raden u aan om het oliefilter van uw motor regelmatig te vervangen, dit wordt gecombineerd bij het verversen van de motorolie. Door uw motor goed te onderhouden, verlengt u de levensduur en behoudt u de prestaties. 

WELK OLIE MOET U GEBRUIKEN?


Om optimale prestaties van uw motor te garanderen en te voldoen aan de eisen van de nieuwe, door PEUGEOT ontwikkelde technologie, staat in uw onderhoudsboekje precies vermeld welke olie het beste voor uw motor geschikt is. Als u zich aan deze aanbeveling houdt, zal dit de levensduur van uw auto ten goede komen.

VEILIGHEID GEGARANDEERD DOOR DE PEUGEOT-NORMEN


De nieuwe Europese Euro 6-emissienormen stellen maximumniveaus vast die feiloos moeten worden nageleefd. Om nog meer kwaliteit te garanderen bij het onderhoud van uw PEUGEOT, zal de fabrikant, afhankelijk van uw motor, specifieke normen voor motorolie hanteren die zelfs nog strenger zijn dan de Europese normen.
PEUGEOT SERVICES
PEUGEOT ORIGINELE ONDERDELEN

Originele kwaliteit, standaard gemoedsrust

Met PEUGEOT Service kunt u rekenen op de expertise van ons uitgebreide netwerk en vaste prijzen inclusief arbeidsuren en originele onderdelen. Originele onderdelen bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn volledig afgestemd op uw auto, voldoen aan hoge kwaliteitseisen en bieden 1 jaar garantie.

 
MEER OVER ORIGINELE ONDERDELEN
EUROREPAR ONDERDELEN EN OLIE

Kwaliteit, prijs én prestatieEurorepar onderdelen en olie zijn ontwikkeld voor de PEUGEOT van 5 jaar en ouder. Ze zijn afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto. Ze zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Bovendien zijn Eurorepar onderdelen en olie tot wel 30% goedkoper.

 
MEER OVER EUROREPAR ONDERDELEN