SKIP TO CONTENT
ONZE ONDERDELEN

ONZE ONDERDELEN

PEUGEOT SERVICE biedt verschillende reeksen aan vervangingsonderdelen naar jouw behoeften en budget.

PEUGEOT ORIGINELE ONDERDELEN, GENAAMD MOPAR 

Originele kwaliteit, extra gemoedsrust

Omdat het onderhoud van jouw PEUGEOT erg belangrijk is, kunnen onze PEUGEOT-experts originele onderdelen die gelijkwaardig zijn aan die van nieuwe auto's aanbieden. Deze onderdelen staan garant voor de beste prestaties en de beste restwaarde voor de auto evenals je veiligheid op de lange termijn: voor zorgeloos rijplezier.

Door originele onderdelen te kiezen, profiteer je van:
  • Originele kwaliteit
  • Authenticiteit 
  • Gemoedsrust
  • 2 jaar garantie op de onderdelen


Ontdek onze Original-services

Geproduceerd in overeenstemming met de fabrikantsnormen en volgens dezelfde specificaties als onderdelen die op nieuwe auto's zijn gemonteerd.
Ze zijn in het hele PEUGEOT-netwerk, wereldwijd en gedurende minstens 10 jaar nadat de definitieve auto op de markt is gebracht, beschikbaar.

PEUGEOT MULTI-BRAND ONDERDELEN

De combinatie van kwaliteit, prijs en prestatie

Omdat je auto ouder wordt, ben je altijd op zoek naar de beste balans tussen prijs en prestatie als het om onderhoud gaat. Onze PEUGEOT-experts bevelen het Eurorepar-assortiment van multi-brand onderdelen aan. Eurorepar-onderdelen zijn 25% goedkoper dan originele onderdelen. Dit stelt u in staat om jouw kosten laag te houden zonder in te boeten aan kwaliteit.

Door voor Eurorepar onderdelen te kiezen, profiteer je van:

  • Kwaliteitsservice
  • 2 Jaar garantie op de onderdelen

PEUGEOT ONDERDELEN UIT DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Een weloverwogen keuze voor zowel de planeet als jouw budget

Omdat het belangrijk is om het milieu te respecteren, kun je ervoor kiezen om gerecyclede producten te gebruiken met behoud van kwaliteit en veiligheid.
PEUGEOT is zich ervan bewust om hun impact op het milieu te beperken en biedt daarom een assortiment reserveonderdelen aan die afkomstig zijn uit de circulaire economie:  herbruikte onderdelen, standaard ruilonderdelen of gerepareerde onderdelen.


Ze worden je tijdens de onderhoudswerkzaamheden of wanneer je een aankoop doet via het PEUGEOT-netwerk aangeboden. Deze onderdelen kunnen je recyclingdoelstellingen verwezenlijken en helpen bij het verminderen van het afval van auto's.

Door onderdelen uit de circulaire economie te kiezen, profiteer je van:

 

  • Een ecologisch verantwoorde aanpak
  • Onderdelen die tot 50% goedkoper zijn dan nieuwe onderdelen
  • Onderdelen van een kwaliteit gelijkwaardig aan originele onderdelen