SKIP TO CONTENT
NIEUWE 508 SW

 
 
NIEUWE PEUGEOT 508 SW
ALLURE GEBOREN OM TE RIJDEN


De belichaming van een eersteklas stationwagen. Het comfort van een grand tourer, de gulheid van een estate, de sportiviteit van een coupé... De nieuwe PEUGEOT 508 SW is het perfecte compromis tussen rijplezier en functionaliteit. Bereid je voor op ongekende rijsensaties met een Plug-in Hybrid of benzinemotor.
 
 
NIEUWE PEUGEOT 508 SW
ALLURE GEBOREN OM TE RIJDEN
De belichaming van een eersteklas stationwagen. Het comfort van een grand tourer, de gulheid van een estate, de sportiviteit van een coupé... De nieuwe PEUGEOT 508 SW estate is het perfecte compromis tussen rijplezier en functionaliteit. Bereid je voor op ongekende rijsensaties met een oplaadbare hybride, benzine- of dieselmotor.
 • 100% elektrische actieradius: tot 63 km(i) In afwachting van goedkeuring - WLTP-bereik van de PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID in elektrische modus, afhankelijk van de afwerking en het uitrustingsniveau: 63 km in gemengd terrein (gecombineerde cyclus in WLTP) en 72 km in de stad (stadscyclus in WLTP). Waarden volgens de WLTP-cyclus, volgens voertuigen gehomologeerd sinds 1 september 2018, bijgewerkt tot 23 februari 2023. Deze waarden worden ter vergelijking getoond. Belangrijk: de effectieve actieradius kan sterk variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van het voertuig (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), het type banden, de wegomstandigheden, de weersomstandigheden, enz.
 • Oplaadtijd: 1u40(i) Vanaf een Wall Box laadstation (32A) met optionele enkelfasige on-board lader (7,4 kW).
 • Gecombineerd brandstofverbruik: 1,2 L/100 km(i) In afwachting van goedkeuring - FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSION - WLTP values: Gecombineerde CO2-uitstoot tussen 26 en 31 (g/km), Gecombineerd verbruik tussen 1,2 en 1,4 (l/100 km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP gecombineerde cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen worden gehomologeerd sinds 1 september 2018, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De getoonde waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden. Brandstofverbruik en CO₂-emissiewaarden kunnen afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden en diverse factoren zoals: modelopties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, wegomstandigheden, externe weersomstandigheden, enz.  
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 26g/km(i) In afwachting van goedkeuring - FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSION - WLTP values: Gecombineerde CO2-uitstoot tussen 26 en 31 (g/km), Gecombineerd verbruik tussen 1,2 en 1,4 (l/100 km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP gecombineerde cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen worden gehomologeerd sinds 1 september 2018, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De getoonde waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden. Brandstofverbruik en CO₂-emissiewaarden kunnen afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden en diverse factoren zoals: modelopties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, wegomstandigheden, externe weersomstandigheden, enz.  
 • Vermogen: PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8 (165 kW)
 • Gecombineerd verbruik: 5,8L/100km(i)In het proces van goedkeuring - BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE - WLTP-waarden: Brandstofverbruik van 5,8 tot 6,3 in gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-uitstoot (gecombineerd) WLTP: van 131 tot 141 (g/km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP gecombineerde cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 een typegoedkeuring krijgen, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De getoonde waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden. De waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot kunnen afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, wegomstandigheden, externe weersomstandigheden, enz.  
 • CO2-uitstoot gecombineerd: vanaf 131g/km(i) In het proces van goedkeuring - BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE - WLTP-waarden: Brandstofverbruik van 5,8 tot 6,3 in gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-uitstoot (gecombineerd) WLTP: van 131 tot 141 (g/km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP gecombineerde cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 een typegoedkeuring krijgen, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De getoonde waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden. De waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot kunnen afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, wegomstandigheden, externe weersomstandigheden, enz.  
 • Vermogen: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)

 
 
EEN MEER RADICALE VORM VAN ALLURE

De nieuwe PEUGEOT 508 SW heeft een krachtige en magnetische uitstraling, met een expressieve, prestatiegerichte uitstraling. De grille is anders dan je ooit hebt gezien, met Perla Nera zwarte kenmerken die het nieuwe logo en de nieuwe kenmerkende PEUGEOT Matrix drieklauw LED-koplampen laten zien.
 
 
EEN MEER RADICALE VORM VAN ALLURE

De nieuwe PEUGEOT 508 SW heeft een krachtige en magnetische uitstraling, met een expressieve, prestatiegerichte uitstraling. De grille is anders dan je ooit hebt gezien, met Perla Nera zwarte kenmerken die het nieuwe logo en de nieuwe kenmerkende PEUGEOT Matrix drieklauw LED-koplampen laten zien.

 

 
BEVESTIG JE STIJL

Maak een gedurfde keuze door te kiezen voor Selenium Grey - een van de 7 beschikbare kleuren.
BEVESTIG JE STIJL
Maak een gedurfde keuze door te kiezen voor Selenium Grey - een van de 7 beschikbare kleuren.

 
EMOTIES VAN HOOG NIVEAU

De nieuwe PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid stationwagen levert met zijn technologie van de laatste generatie onbegrensde rijsensaties.
 
EMOTIES VAN HOOG NIVEAU
De nieuwe PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid stationwagen levert met zijn technologie van de laatste generatie onbegrensde rijsensaties.
VISIONAIRE AANDRIJVINGSPOSITIE
 
FLEXIBELE VERING
ASSISTED DRIVING
WELZIJN AAN BOORD
VISIONAIRE AANDRIJVINGSPOSITIE
 
FLEXIBELE VERING
ASSISTED DRIVING
WELZIJN AAN BOORD

VISIONAIRE RIJPOSITIE

Neem plaats aan de knoppen van de PEUGEOT i-Cockpit® met zijn compacte stuurwiel, configureerbaar digitaal head-up display, 10" HD-touchscreen en elegante pianotoetsen.

Met de draadloze Mirror Screen-technologie(i) Alleen Android AutoTM en Apple CarPlayTM gecertificeerde toepassingen werken bij stilstand en tijdens het rijden. Tijdens het rijden wordt een deel van de functionaliteit van deze toepassingen geblokkeerd. Voor sommige soorten content die gratis beschikbaar zijn op je smartphone heb je tegen betaling een abonnement nodig op een gelijkwaardige Android AutoTM of Apple CarPlayTM gecertificeerde applicatie. De Mirror Screen-functie wordt bediend via Android AutoTM (voor smartphones met Android) of via Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS), naargelang het geval, op voorwaarde dat je over een mobiel en internetpakket beschikt. worden compatibele toepassingen op uw smartphone rechtstreeks op het scherm weergegeven.

FLEXIBELE VERING

De nieuwe PEUGEOT 508 SW stationwagen profiteert van geavanceerde technologische ontwikkelingen. Met zijn nauwkeurige wegligging, topklasse rijcomfort en voorbeeldige wegligging, versterkt door de gecontroleerde vering(i) Standaard, optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie. inclusief 3 standen(i) Normaal, Comfort en Sport , vernieuwt deze topklasse stationwagen de emotie van de reis.

ASSISTED DRIVING

 • Semi-autonoom rijden met het Drive Assist Plus Pack(i) Standaard of optioneel afhankelijk van het model
 • Parkeerhulp met 360° Vision(i) Optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van model
 • Bewaking van de dode hoek
 • Nachtzicht(i) Optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van model voor een optimaal reactievermogen 's nachts

WELZIJN AAN BOORD

Geniet van voor tot achter van het topcomfort van de nieuwe PEUGEOT 508 SW :  

 • Het grote schuifdak(i) Optioneel of niet beschikbaar, afhankelijk van de versie. dat doorloopt tot aan de achterbank zorgt voor helderheid en een gevoel van ruimte.
 • Het FOCAL®(i) Standaard, optioneel of niet beschikbaar, afhankelijk van de versie.  premium hifisysteem met 10 luidsprekers biedt een opmerkelijke zintuiglijke ervaring.

DE UITMUNTENDHEID DIE JE VERDIENT

Van het design tot de materialen en de aangesloten uitrusting... De nieuwe PEUGEOT 508 SW brengt de nieuwste PEUGEOT-innovaties samen in één sportief en innovatief pakket.
 
DE UITMUNTENDHEID DIE JE VERDIENT
Van het design tot de materialen en de aangesloten uitrusting... De nieuwe PEUGEOT 508 SW brengt de nieuwste PEUGEOT-innovaties samen in één sportief en innovatief pakket.

ZUIVERE LIJNEN

Van frameloze deuren tot de nette en nieuwe 18'' EPHERRA velgen, alles is ontworpen met esthetische expertise en nauwgezette kwaliteit.

Elke afwerking en bloei is gemaakt met een precieze touch, zodat je perfectie ontdekt in elk detail.

EFFICIËNTIE

De nieuwe PEUGEOT 508 SW is uitgerust met de nieuwste PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 motor.

Geniet van 100% elektrisch rijden zonder CO2-uitstoot, lagere onderhoudskosten, toegang tot emissiearme zones en een ongelooflijke efficiëntie.

10" HD TOUCHSCREEN

De nieuwe 508 SW is voorzien van het nieuwste PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainmentsysteem.

Geniet van zijn centrale 10'' HD touchscreen met multi-window functionaliteit plus widgets en snelkoppelingen.

Laat je smartphone opladen(i) Optioneel  onder de console terwijl je in alle rust reist met de aangesloten 3D-navigatie en spraakherkenningssystemen.

AFMETINGEN

AFMETINGEN

BUITENMATEN VAN PEUGEOT 508 SW

Een high-end stationwagen, van voor tot achter.

 • Lengte: 4778 mm
 • Breedte(i) Exclusief buitenspiegels : 1859 mm
 • Hoogte: 1420 mm

BINNENMATEN VAN PEUGEOT 508 SW

Binnenin de nieuwe PEUGEOT 508 SW vindt je alle comfort en ruimte van een stationwagen.

Vooraan (rij 1)

 • Breedte bij ellebogen: 1455 mm
 • Hoofdruimte: 881 mm  
   

Achterkant (rij 2)

 • Breedte bij ellebogen: 1413 mm
 • Beenruimte: 250 mm

BAGAGERUIMTE VAN PEUGEOT 508 SW

De bagageruimte van de nieuwe PEUGEOT 508 SW heeft een grote inhoud en is uiterst praktisch.

Maak van 530L een 1780L met de achterbank neergeklapt.

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 
OPLADEN VAN JE  HYBRIDE PEUGEOT

 
Zo makkelijk is het opladen van je hybride PEUGEOT. Thuis, op straat of onderweg.
 
 
PEUGEOT MAAKT ELEKTRISCH RIJDEN MAKKELIJK
Peugeot doet er alles aan om elektrisch rijden makkelijk te maken. Zo zijn onze elektrische modellen voorzien van een boordlader die snellader mogelijk maakt. En met specifieke connectiviteitsdiensten bieden we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg.

 

 
KOOP JE NIEUWE PEUGEOT ONLINE
Ontdek de exclusieve aanbiedingen voor online aanschaf van een PEUGEOT plug-in hybrid.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE PEUGEOT 508 SW