SKIP TO CONTENT
HYBRIDE OPLADEN

JOUW PLUG-IN HYBRIDEAUTO OPLADEN

Het opladen van een plug-in hybride Peugeot gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Als de laadstekker is aangesloten, wordt met kleuren de voortgang van het opladen aangegeven. De klep van de laadaansluiting bevindt zich in het linker achterscherm van de auto een speciale ruimte onder de vloer van de bagageruimte kunt u de laadkabel opbergen. De laadtijd is afhankelijk van het vermogen van het stopcontact of het laadpunt en de mate van ontlading van de tractiebatterij.

 

Om te beschikken over een maximale actieradius in de 100% elektrische modus kan je jouw plug-in hybride PEUGEOT op verschillende manieren opladen.

 

PRIVÉ OPLADEN

 

 

OPLADEN BIJ JOUW WOONHUIS 

OPLADEN BIJ JOUW APPARTEMENT

OPLADEN BIJ JOUW WERKPLEK

Het opladen van jouw plug-in hybrideauto gaat heel eenvoudig. Thuis of op je werk en met of zonder een specifieke installatie, je kunt altijd jouw auto opladen. Optimaliseer de oplaadtijd van je plug-in hybrideauto door een laadinstallatie te kiezen die het beste bij je past.

 

Onze laadoplossingen

 

 

NORMAAL STOPCONTACT

Je hoeft jouw Peugeot enkel op een normaal stopcontact aan te sluiten, net zoals je smartphone.

EASYWALLBOX

De easyWallbox is een “Plug&Play”-oplossing die werkt via bluetooth. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. 

Connected Wallbox

De Connected Wallbox heeft een laadvermogen van 11kW. Je kunt de Connected Wallbox op afstand bedienen met de Smart Wall Box App. 

easyWallbox

De Plug&Play laadpaal voor de particulier
  • De easyWallbox is een “Plug&Play”-oplossing die werkt via bluetooth. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact.
  • Eenvoudig zelf te bevestigen aan de muur en aan te sluiten zoals elk huishoudtoestel. 
  • De easyWallbox heeft een standaard laadvermogen van 2,3 kW.
  • Het laadvermogen is autonoom en op een veilige manier te regelen, zodat het maximale vermogen geleverd wordt dat beschikbaar is in jouw woning, en dat zonder het risico op een stroomonderbreking.

 

De easyWallbox is verkrijgbaar voor €599,- incl. BTW. Neem contact op met jouw dealer voor meer informatie.

Connected Wallbox

Dé connectieve laadpaal om je elektrische auto zo snel mogelijk weer te laden

De Connected Wallbox heeft een laadvermogen van 11kW.

 

 

Onze partner ENGIE kan je volledig helpen met de schouwing en aanschaf van een Connected Wallbox. De Connected Wallbox kost in de basis €1.869,- voor de laadpaal + basis installatie. Onze partner kan jou eveneens graaf- en/of straatwerkzaamheden aanbieden tot 5m, 10m en 15m tegen een meerbedrag. 

OPENBAAR LAADPUNT

Via een openbaar laadpunt kan je jouw plug-in hybrideauto bij je in de buurt opladen. De locatie van deze laadpunten kan je vinden via het navigatiesysteem van jouw auto. Dankzij de service Charge My Car van Free2Move kan je terecht bij meer dan 220.000 laadpunten in Europa die compatibel zijn met jouw plug-in hybride Peugeot.  
Gemak en vrijheid van opladen, ook onderweg.
Laad uw elektrische of plug-in hybride auto onderweg op: dankzij de eSolutions Charging app heeft u toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten in heel Europa en kunt u eenvoudig en snel het opladen van uw Peugeot tijdens al uw reizen en trips beheren.
ESOLUTIONS CHARGING APP DOWNLOADEN

ZOEK EEN LAADPUNT IN DE BUURT

Ongeacht waar je bent, kan je zoeken naar laadpunten in de buurt om jouw plug-in hybride Peugeot op te laden.
PLUGSURFING verstrekt een lijst met laadpunten: alleen de laadpunten die compatibel zijn met het voertuig worden getoond. De toegang tot de laadpunten kan onderworpen zijn aan voorwaarden die je van tevoren dient te raadplegen (betaalde toegang met abonnement, gratis toegang, enz.).