HYBRIDE OPLADEN

JOUW PLUG-IN HYBRIDEAUTO OPLADEN

Het opladen van een plug-in hybride Peugeot gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Als de laadstekker is aangesloten, wordt met kleuren de voortgang van het opladen aangegeven. De klep van de laadaansluiting bevindt zich in het linker achterscherm van de auto een speciale ruimte onder de vloer van de bagageruimte kunt u de laadkabel opbergen. De laadtijd is afhankelijk van het vermogen van het stopcontact of het laadpunt en de mate van ontlading van de tractiebatterij.

 

Om te beschikken over een maximale actieradius in de 100% elektrische modus kan je jouw plug-in hybride PEUGEOT op verschillende manieren opladen.

PRIVÉ OPLADEN

Het opladen van jouw plug-in hybrideauto gaat heel eenvoudig. Thuis of op je werk en met of zonder een specifieke installatie, je kunt altijd jouw auto opladen. Optimaliseer de oplaadtijd van je plug-in hybrideauto door een laadinstallatie te kiezen die het beste bij je past.

 

NORMAAL STOPCONTACT

Bijna iedereen kan zijn auto op deze manier opladen. Je hoeft slechts jouw plug-in hybrideauto aan te sluiten op een normaal stopcontact (16A, 230V) i.c.m. eeb 16A Mode 2 laadkabel, die voorzien is van een normale stekker.

 

3 uur en 30 minuten

Om een Peugeot 508 HYBRID & 508 SW HYBRID volledig op te laden

WALLBOX

Meer vermogen en sneller laden.

 

  • 3 uur en 30 minuten thuis via de Peugeot Slimme Wallbox met vaste laadkabel.
  • 3 uur en 30 minuten (openbaar of op uw werk) via een 11kW wallbox of laadpaal met de standaard meegeleverde Mode 3 laadkabel.
  • 1 uur en drie kwartier (openbaar of op uw werk) via een 22kW wallbox of laadpaal met de standaard meegeleverde Mode 3 laadkabel i.c.m. de optionele 7,4 kW On Board Charger.

OPENBAAR LAADPUNT

Via een openbaar laadpunt kan je jouw plug-in hybrideauto bij je in de buurt opladen. De locatie van deze laadpunten kan je vinden via het navigatiesysteem van jouw auto. Dankzij de service Charge My Car van Free2Move kan je terecht bij meer dan 220.000 laadpunten in Europa die compatibel zijn met jouw plug-in hybride Peugeot.  
OPLAADTIJDEN
 
 

KENMERKEN VAN DE TRACTIEBATTERIJ

De elektrische auto's van Peugeot zijn voorzien van een tractiebatterij. Deze batterij heeft een capaciteit van 50 kWh. Je kunt met gerust hart een elektrische auto aanschaffen: de tractiebatterij is bij de aanschafprijs inbegrepen.

Peugeot garandeert de tractiebatterij voor een periode van 8 jaar of 160.000 km. Gedurende deze periode garandeert het merk een minimale laadcapaciteit van 70%. Gedurende de gehele garantieperiode zal Peugeot een beschadigde tractiebatterij omruilen.

ZOEK EEN LAADPUNT IN DE BUURT

Ongeacht waar je bent, kan je zoeken naar laadpunten in de buurt om jouw plug-in hybride Peugeot op te laden.

PLUGSURFING verstrekt een lijst met laadpunten: alleen de laadpunten die compatibel zijn met het voertuig worden getoond. De toegang tot de laadpunten kan onderworpen zijn aan voorwaarden die je van tevoren dient te raadplegen (betaalde toegang met abonnement, gratis toegang, enz.).