SKIP TO CONTENT
PEUGEOT Werkplaats Ruitenwisserservice

RUITENWISSER SERVICE

 

 

 

RUITENWISSER SERVICE

Veilig rijden begint met goed zicht! Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor jouw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Ook kunnen versleten ruitenwissers jouw voorruit beschadigen. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen. 

 

Je kunt rekenen op deskundig advies, montage en scherpe tarieven, inclusief onderdelen, arbeidsloon en een visuele controle door een PEUGEOT-expert. 

EFFECTIVITEIT
De effectiviteit van ruitenwissers is van een aantal zaken afhankelijk: de adapter, de verstevigingen en het blad. Elk onderdeel moet goed functioneren om de voorruit volledig gewist te krijgen.
 
 
WAARDOOR SLIJTEN RUITENWISSERBLADEN?
De staat van de rubberen bladen houdt rechtstreeks verband met hoe goed ze water wegvegen! 
 
  • Langdurige blootstelling aan de zon, slechte weersomstandigheden, vervuiling en extreme temperatuurschommelingen kunnen het rubberblad veranderen en zijn waterafscheidend vermogen verminderen. 
  • Op een bevroren voorruit kunnen de bladen beschadigd raken of zelfs scheuren wanneer de ruitenwissers worden ingeschakeld.
DE RISICO'S VAN HET GEBRUIK VAN VERSLETEN RUITENWISSERS: 
  • Krassen op de voorruit, 
  • Verminderde zichtbaarheid, 
  • Verminderde concentratie of overmatige vermoeidheid als gevolg van visuele en auditieve afleiding,
  • Jouw zicht wordt belemmerd, vooral 's nachts, bij mist of motregen (het zicht wordt door de koplampen van passerende auto's vervormd). 

Bladen in een goede conditie dragen bij aan jouw veiligheid en rijcomfort.

VERZEKERDE VEILIGHEID DOOR PEUGEOT-ONDERDELEN

PEUGEOT ruitenwisserbladen bieden een opmerkelijke kwaliteit en voldoen aan strenge specificaties.

Ze passen perfect bij jouw PEUGEOT en combineren topkwaliteit, bestendigheid en uitstekende wisprestaties, ongeacht de weersomstandigheden.

 
PEUGEOT HELPT HET MILIEU
Als verantwoordelijke fabrikant is PEUGEOT actief betrokken bij de afvoer van schadelijke stoffen. Bezoek de website www.groupe-psa.com voor meer informatie 

Van het ontwerp van onze auto's tot de recycling van gebruikte onderdelen: PEUGEOT en zijn netwerk zetten zich in om milieubewust te zijn in elke fase van de levenscyclus van het voertuig. Bezoek de website www.groupe-psa.com voor meer informatie 

 

PEUGEOT SERVICES

PEUGEOT SERVICES

PEUGEOT ORIGINELE ONDERDELEN

Originele kwaliteit, standaard gemoedsrust

Met PEUGEOT Service kun je rekenen op de expertise van ons uitgebreide netwerk en vaste prijzen inclusief arbeidsuren en originele onderdelen. Originele onderdelen bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn volledig afgestemd op jouw auto, voldoen aan hoge kwaliteitseisen en bieden 1 jaar garantie.

PEUGEOT BASISBEURT ECONOMY

De combinatie van kwaliteit, prijs en prestatie


Speciaal voor de PEUGEOT van 5 jaar en ouder hebben wij de basisbeurt Economy ontwikkeld. Je kunt rekenen op specialistisch onderhoud met vaste prijzen en Eurorepar onderdelen; exclusieve multi-merk onderdelen die perfect zijn afgestemd op de iets oudere auto en tot wel 30% goedkoper dan originele onderdelen. Zo profiteer je van goed en betaalbaar onderhoud.