SKIP TO CONTENT
DE WERELD VAN HET MERK PEUGEOT

210 JAAR PASSIE EN ONAFHANKELIJKHEID

DE WERELD VAN HET MERK PEUGEOT

Welkom in de wereld van PEUGEOT.
Herontdek de geest van het merk PEUGEOT en zijn 210 jaar aan geschiedenis en ontdek de projecten van het PEUGEOT Design Lab.
GELUKKIG 210-JARIG JUBILEUM, PEUGEOT!
Dankzij een exclusieve film ontdek je meer dan twee eeuwen van het 'Lion'-merk. Herbeleef elk hoogtepunt dat van PEUGEOT de wereldwijde autofabrikant van vandaag de dag heeft gemaakt: een merk dat altijd gedreven is door passie en onafhankelijkheid.
 
ONTDEK DE GESCHIEDENIS VAN HET MERK
PEUGEOT BOUTIQUE
Doe meer ervaring met het merk op door ons assortiment aan PEUGEOT-producten te ontdekken die onze waarden weerspiegelen en overbrengen: Uitmuntendheid, Allure, Emotie.
 
ONTDEK DE PEUGEOT BOUTIQUE
PEUGEOT DESIGN LAB
Waar het design van PEUGEOT grenzen verlegt. Het Peugeot Design Lab past zijn auto-expertise toe om andere, externe merken te ondersteunen.
 
PEUGEOT DESIGN LAB
DE PEUGEOT TWEEWIELERS
PEUGEOT TWEEWIELERS heeft een rijke geschiedenis aan innovatie en concurrentie die begon in 1886. Tegenwoordig is het merk een pijler van de mobiliteitsstrategie van PEUGEOT en biedt het tal van opties op het gebied van elektrische ondersteuning. Het merk speelt op de behoeften van elke klant in met een gamma aan Junior-, Trekking-, Road-, City-, Urban- en Mountainbikes.
 
ONTDEK GESCHIEDENIS VAN DE TWEEWIELERS