SKIP TO CONTENT
5008 SUV

 
 
PEUGEOT 5008
GROOTS IN FORMAAT EN IN STIJL


Elegant, ruim en verfijnd: de PEUGEOT 5008 brengt jou en zes anderen overal waar je heen moet.
Comfortabel en in grootse SUV-stijl.

Verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren.
 
 
PEUGEOT 5008
GROOTS IN FORMAAT EN IN STIJL

Elegant, ruim en verfijnd: de PEUGEOT 5008 brengt jou en zes anderen overal waar je heen moet. Comfortabel en in grootse SUV-stijl.

Verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren.

 

 • Brandstofverbruik: 6,71 L/100 km(i) Brandstofverbruik van 6,6 tot 6,7 over een gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-emissies(gecombineerd) WLTP: 149 tot 152 (g/km). De certificeringswaarden zijn vastgesteld volgens de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen zijn goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt op 2 januari 2022. De vermelde waarden dienen ter vergelijking. De waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen afwijken en variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), bandentype, wegomstandigheden, externe weersomstandigheden, enz.  
 • CO2-uitstoot: 152 g/km(i) Brandstofverbruik van 6,6 tot 6,7 over een gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-emissies(gecombineerd) WLTP: 149 tot 152 (g/km). De certificeringswaarden zijn vastgesteld volgens de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen zijn goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt op 2 januari 2022. De vermelde waarden dienen ter vergelijking. De waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen afwijken en variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), bandentype, wegomstandigheden, externe weersomstandigheden, enz.  
 • Vermogen: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)
 • Gecombineerd Brandstofverbruik: 5,6 L/100 km(i) Brandstofverbruik vanaf 5,6 over een gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-emissies (gecombineerd) WLTP: 146 tot 148 (g/km). De certificeringswaarden zijn vastgesteld volgens de WLTP gecombineerde cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 zijn goedgekeurd, bijgewerkt op 2 januari 2022. De vermelde waarden dienen ter vergelijking. De waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), bandentype, wegomstandigheden, externe weersomstandigheden, enz.
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 146 g/km(i) Brandstofverbruik vanaf 5,6 over een gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-emissies (gecombineerd) WLTP: 146 tot 148 (g/km). De certificeringswaarden zijn vastgesteld volgens de WLTP gecombineerde cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 zijn goedgekeurd, bijgewerkt op 2 januari 2022. De vermelde waarden dienen ter vergelijking. De waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), bandentype, wegomstandigheden, externe weersomstandigheden, enz.  
 • Vermogen: BlueHDi 130 EAT8 (96kW)

BESTEL JE PEUGEOT 5008 ONLINE

Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij de dealer van jouw keuze.

BESTEL JE PEUGEOT 3008 ONLINE

Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij de dealer van jouw keuze.

JOUW PERFECTE 5008

Kies je favoriete uitvoering, lakkleur, velgen, etc. en stel zo je ideale PEUGEOT 5008 samen.
JOUW 5008 ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

Vind je nieuwe 5008 nu beschikbaar en geniet ervan zonder lang te hoeven wachten op exclusieve aanbiedingen.

 

 JOUW PERFECTE 5008

Kies je favoriete uitvoering, lakkleur, velgen, etc. en stel zo je ideale PEUGEOT 5008 samen.
 
 
INDRUKWEKKENDE VERSCHIJNING
Bij de eerste aanblik maakt de 5008 indruk met zijn aangeboren klasse.
Ondanks zijn omvang onderscheidt hij zich door zijn sportieve looks, die dankzij een geraffineerd lijnenspel en evenwichtige proporties zijn krachtige karakter onderstrepen.
 
 
INDRUKWEKKENDE VERSCHIJNING
Bij de eerste aanblik maakt de 5008 indruk met zijn aangeboren klasse. Ondanks zijn omvang onderscheidt hij zich door zijn sportieve looks, die dankzij een geraffineerd lijnenspel en evenwichtige proporties zijn krachtige karakter onderstrepen.
 
BEVESTIG JE STIJL
Choose the shade that suits you from 3 high-end colours.  
 
BEVESTIG JE STIJL
Maak je keuze uit de drie beschikbare premium lakkleuren.
 
UNIEKE RIJERVARING
Met zijn innovatieve technologie, hoogwaardige materialen en nauwgezette aandacht voor detail staat de cockpit van de PEUGEOT 5008 garant voor een unieke, connected rijervaring. Neem plaats achter het stuur en ervaar het zelf.
 
UNIEKE RIJERVARING
Met zijn innovatieve technologie, hoogwaardige materialen en nauwgezette aandacht voor detail staat de cockpit van de PEUGEOT 5008 garant voor een unieke, connected rijervaring. Neem plaats achter het stuur en ervaar het zelf.
10 INCH
TOUCH SCREEN 
RIJASSISTENTIE
NIGHT
VISION  
FOCAL® PREMIUM HIFI-SYSTEEM
10 INCH
TOUCH SCREEN 
RIJASSISTENTIE
NIGHT
VISION  
FOCAL® PREMIUM HIFI-SYSTEEM

PEUGEOT i-COCKPIT® 

Met zijn compacte, multifunctionele stuurwiel, zijn digitale instrumentenpaneel met configureerbaar 12,3-inch display en zijn 10-inch HD-infotainmentscherm, biedt de PEUGEOT i-Cockpit® je intuïtieve controle over de auto en alle bedieningsfuncties.

RIJASSISTENTIE

De PEUGEOT 5008 is uitgerust met een reeks geavanceerde rijhulpsystemen die het rijden ontspannener en veiliger maken, zoals noodstopassistentie en verkeersbordherkenning. Het parkeerhulpsysteem geeft je een 360 graden overzicht rondom de auto om het manoeuvreren en inparkeren te vergemakkelijken.

 

NIGHT VISION 

Night Vision(i) Als optie verkrijgbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie maakt gebruik van een infraroodcamera om in het donker voetgangers, fietsers en grote dieren te signaleren tot op een afstand van 200 meter voor de auto. Voorzien van een opvallende markering worden die vervolgens in het instrumentenpaneel weergeven om je voor mogelijk gevaar te waarschuwen.

 

LICHT EN AKOESTISCH COMFORT
"Het Focal® premium hifi-systeem(i) Standaarduitrusting, als optie verkrijgbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie met tien rondom in de auto geïntegreerde speakers onderscheidt zich door een rijk en uiterst zuiver geluid. Het glazen panoramadak(i) Als optie verkrijgbaar, afhankelijk van modelversie laat het interieur baden in het licht, wat de sfeer van luxe en comfort aan boord verder verhoogt.
 
 
EXCELLENTIE VAN 1 TOT 7 STOELEN
De zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen waarmee het interieur is afgewerkt benadrukken het exclusieve karakter van de PEUGEOT 5008 als comfortabele reiswagen.
 
 
EXCELLENTIE VAN 1 TOT 7 STOELEN
De zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen waarmee het interieur is afgewerkt benadrukken het exclusieve karakter van de PEUGEOT 5008 als comfortabele reiswagen.

EERSTEKLAS ZITCOMFORT

Comfortabel zittend in de volledig verstelbare, verwarmende en masserende AGR(i) Aktion Gesunder Rücken (Duitse vereniging die zich inzet voor het voorkomen van rugklachten) -stoelen(i) Standaarduitrusting, als optie verkrijgbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie.  , geniet je van de hoogwaardige afwerking en de premium en tijdloze bekleding.

VOLUME  

De indeling van het interieur van de PEUGEOT 5008 SUV is heerlijk ruim en biedt plaats aan 1 tot 7 modulaire stoelen(i) De indeling van het interieur wordt vergemakkelijkt door de onafhankelijke, neerklapbare stoelen op de rijen 2 en 3 (ook verwijderbaar op rij 3). . Hij biedt ook gemakkelijk toegang tot een grote bagageruimte(i) Groot laadvolume van 700 dm³ (VDA 210) tot 1940 dm³ (VDA 214). Lange voorwerpen tot 3,20 m kunnen worden geladen door de passagiersstoel in een rek te plaatsen.   , dankzij de Hands-Free Tailgate(i) Standaard, optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie. waarmee je de gemotoriseerde achterklep met een simpele voetbeweging kunt openen en sluiten. "

VERBINDING

Laat je leiden door het connected Navigation Pack met spraakherkenning, inclusief realtime verkeers- en gevarenzone-info door TomTom Services(i) TomTom Services biedt onder andere realtime verkeersinformatie, waarschuwingen voor snelheidscontroles (afhankelijk van plaatselijke regelgeving), weergave van tankstations en parkeergarages op de kaart, informatie over het weer onderweg of op bestemming en de mogelijkheid om specifieke locaties te zoeken en direct als navigatiebestemming in te voeren. Deze diensten worden als bundel aangeboden voor een abonnementsperiode van drie jaar en kunnen na afloop daarvan online worden verlengd tegen betaling. .  Geniet met de Mirror Screen(i) Standaarduitrusting, als optie verkrijgbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van modelversie. De mirroring-functie maakt gebruik van Apple CarPlay of Android Auto™ voor respectievelijk iPhones of Android-telefoons met een mobiele dataverbinding. Alleen apps ondersteund door Apple CarPlay en Android Auto™ kunnen op het infotainmentscherm worden weergegeven. Sommige functies van deze apps zijn tijdens het rijden geblokkeerd. Content die via standaard telefoon-apps gratis beschikbaar is, kan via de vergelijkbare Apple CarPlay- of Android Auto™-app soms alleen tegen betaling beschikbaar zijn. functie van het beste van de smartphone wereld en draadloos opladen op de middenconsole.
 
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN
Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde dealer van de beste aanbiedingen van Peugeot.
 
JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN

Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en profiteer thuis of bij je vertrouwde dealer van de beste aanbiedingen van Peugeot.

 

5008 ACTIVE PACK BUSINESS

Treed binnen in het Peugeot-universum, met de toepasselijk uitgeruste Active Pack uitvoering om aan uw wensen te voldoen.

Vanaf €729 p.m. via Peugeot Private Lease(i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren. 

Alle voordelen van kopen bij de dealer, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.

Standaard met onder andere:

 • Led-koplampen
 • Apple CarPlay/Android Auto™
 • Dashboarddecoratie en carbon inleg in portierpanelen
 • Automatische dual-zone airconditioning

Verkrijgbaar als benzine-, diesel- en hybride versie

5008 ALLURE PACK BUSINESS

Geniet van het plezier van een kwaliteitsdesign en waardeer de efficiëntie van de uitrusting van de Allure afwerking.

Vanaf €774 p.m. via Peugeot Private Lease(i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren.  

Alle voordelen van kopen bij de dealer, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.

Extra uitrusting t.o.v. Active Pack:

 • Safety Plus Pack
 • 10-inch HD-infotainmentscherm
 • Tweekleurige 18-inch facetgeslepen lichtmetalen velgen 'Detroit Storm Grey'
 • Donkergetint privacyglas achter


Verkrijgbaar als benzine-, diesel- en hybride versie

5008 GT 

Laat je verleiden door de kenmerkende elegantie en de high-end technologieën van de GT afwerking.

Vanaf €800 p.m. via Peugeot Private Lease(i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren.  

Alle voordelen van kopen bij de dealer, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.

Extra uitrusting t.o.v. Allure:

 •  Full-led-koplampen met statische bochtverlichting
 • Tweekleurige 18-inch facetgeslepen lichtmetalen velgen 'Detroit Onyx Black'
 • Glanzend zwart dak 'Black Diamond'(i) niet i.c.m. lakkleur 'Noir Perla Nera  
 • Aluminium pedalen en voetsteun
   

Verkrijgbaar als benzine-, diesel- en hybride versie

WAAROM ONLINE KOPEN

 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
PROFITEER VAN
DE BESTE AANBIEDINGEN
 
ALTIJD
SUPPORT
 
LEVERING OVERAL
IN NEDERLAND
 
14 DAGEN
BEDENKTIJD
AFMETINGEN

AFMETINGEN EXTERIEUR PEUGEOT 5008 

Tot zeven zitplaatsen: de ideale SUV voor grote gezinnen.
 

 • Lengte: 4641 mm
 • Breedte: 2098 mm(i) Met ingeklapte buitenspiegels   
 • Hoogte: 1646 mm

AFMETINGEN INTERIEUR PEUGEOT 5008

De Peugeot 308 biedt de inzittenden zowel voorin als achterin royale ruimte voor optimaal reiscomfort.

Voorin

 • Breedte op ellebooghoogte: 1487 mm
 • Breedte op schouderhoogte: 916 mm
   

Achterin

 • Breedte op ellebooghoogte: 1432 mm
 • Knieruimte: 240 mm"
BAGAGERUIMTE VAN DE PEUGEOT 5008 
De PEUGEOT 5008 heeft een grote bagageruimte: 780 liter in een 5-persoonsconfiguratie en tot 2.150 liter met de stoelen op rij 2 en rij 3 verwijderd.
PEUGEOT 5008 VOOR ZAKELIJKE RIJDERS

Rij je zakelijk? En heb je het altijd druk? Ontdek dan onze diensten speciaal voor zakelijke rijders. Zo kun je bijvoorbeeld je auto voor een werkplaatsbezoek thuis of op de zaak laten afhalen en terugbrengen. Want wij begrijpen dat je tijd kostbaar is. En we weten wat je als professional van ons verwacht.
 
MAAK JE PEUGEOT 5008 PERFECT
Met het ruime aanbod aan originele accessoires kun je je nieuwe PEUGEOT 3008 verder aan jouw specifieke wensen aanpassen.
 
MAAK JE PEUGEOT 5008 PERFECT
Met het ruime aanbod aan originele accessoires kun je je nieuwe PEUGEOT 5008 verder aan jouw specifieke wensen aanpassen.
 

FIETSDRAGER VOOR TREKHAAK

WINDSCHERMEN VOORPORTIEREN

SKI HOUDERS

DAKKOFFER

SNEEUWKETTINGEN

PREVIEW

 
PREVIEW

NIEUWE 5008 HYBRID

Vanaf midden 2023 zal de Peugeot 5008 ook verkrijgbaar zijn met een geheel nieuwe hybride aandrijflijn. Bij deze versie krijgt de benzinemotor ondersteuning van een 48V-elektromotor, wat voor een aanzienlijke verlaging van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zorgt.
Daarnaast biedt deze 5008 Hybrid in specifieke situaties de mogelijkheid een beperkte afstand met lage snelheid uitsluitend op de elektromotor te rijden.
DOCUMENTATIE
Voor een overzicht en details over de uitrusting, prijzen en technische gegevens van de nieuwe PEUGEOT 5008 kun je onder andere de volgende documenten raadplegen:
 
 • Prijzen en specificaties
 • Brochure

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE PEUGEOT 5008 SUV