SKIP TO CONTENT
Nieuwe 5008 SUV

NIEUWE PEUGEOT 5008 SUV

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: de SUV met 7 zitplaatsen

Stap in om dit nieuwe uitstralingsniveau te ervaren: modern, gedurfd en ruimtelijk. 

Met een sportieve look en een onverwachte soepelheid voor een 7-zits SUV, vernieuwt de nieuwe PEUGEOT 5008 de moderniteit van zijn silhouet en staat hij symbool voor het design van de toekomst. 

De verrijkte rijpositie en topfuncties geven je zowel een geweldige rijervaring als de prestaties van een grote reisauto. 

 

PEUGEOT 5008 SUV: SPRAAKMAKEND DESIGN

Meer uitstraling dan ooit tevoren. 

De nieuwe 7-zits PEUGEOT 5008 SUV vernieuwt zijn moderne karakter met elegantie en volwassenheid tot de perfecte balans tussen kracht en verfijning. 

De voorzijde is perfect geïntegreerd, krachtig, maar verfijnd en onderscheidend.

De dynamische uitstraling van het verhoogde design wordt benadrukt door het verchroomde inzetstuk dat de lijn van de koplampen tot de achterspoiler laat doorlopen. 

De atletische bouw wordt versterkt door de nieuwe 19-inch 'San Francisco' Standaard alleen beschikbaar op de GT-Pack-uitvoering aluminium velgen met brede wielkastbeschermers en robuuste deurlijsten.

FRAMELESS RADIATORGRILLE

Het nieuwe verticale, geslepen, frameless grille heeft een geïntegreerde en naadloos vloeiende voorzijde.  


KOPLAMPEN

De herkenbaarheid wordt gegarandeerd door LED koplampen vanaf basisniveau, of Full-LED koplampen met bochtverlichtingStatische bochtverlichting verbetert de zichtbaarheid op donkere wegen. Standaard op de GT en GT Pack , met de voor PEUGEOT zo kenmerkende dagrijverlichting in de vorm van ‘slagtanden’.

ACHTERLICHTEN

Aan de achterzijde wordt het moderne design van de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV verder versterkt door de perfecte uitlijning van de glanzende, zwarte strip op de kofferklep, de nieuwe gemoderniseerde full-LEDkoplampen met 3D-klauwen bedekt met donkergetinte vensters en de scrolling richtingaanwijzers. 

PANORAMISCH SCHUIF/KANTELDAK

Het 'Black Diamond'-dak, voorzien van aluminium dakrails, versterkt het robuuste en vloeiende design van zijn silhouet.  Het geïntegreerde, panoramische schuif/kanteldak verbindt alle passagiers met de buitenwereld en biedt licht en ruimtegevoel voor een nog aangenamere interieurbeleving. 

RUIMTE

De nieuwe PEUGEOT 5008 SUV is compact in zijn categorie, maar biedt je een zee aan binnenruimte. 

De inrichting van het interieur is zodanig ontworpen om zoveel mogelijk van de binnenruimte te profiteren met optimale modulariteit om standaard de mogelijkheid om tot 7 personen De indeling van het interieur wordt vergemakkelijkt door de separaat te verstellen stoelen in rij 2 en 3 (ook uitneembaar in rij 3). te vervoeren.

Daarnaast biedt de royale achterklep Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar , eventueel handsfree elektrisch bedienbaar met een voetbeweging onder achterbumper, een gemakkelijke toegang tot de royale bagageruimte Groot laadvolume van 780 dm³ (VDA 210) tot 1.940 dm³ (VDA 214). De mogelijkheid om lange voorwerpen tot 3,20 m te vervoeren dankzij de neerklapbare rugleuning van de passagiersstoel. .  

OPTIE BLACK PACK

DONKERE EN ELEGANTE DETAILS 

Geef uw nieuwe Peugeot 5008 SUV GT of GT Pack nog meer dynamiek en uitstraling met de optie ‘Black Pack’ met zijn specifieke zwarte elementen.

  • De grille en de kenmerkende PEUGEOT leeuw zijn uitgevoerd in dark chrome.
  • De ‘5008’ ‘GT’ en ‘PEUGEOT’ zijn uitgevoerd in matzwart, geheel in stijl met de dakrails.
  • De skidplate, sierstrips op de voorschermen, de sierstrips op de dakrand en achterspoiler alsmede op de achterbumper zijn uitgevoerd in glanzend zwart.
  • De 19” lichtmetalen velgen ‘Washington’ zijn uitgevoerd in glanzend zwart.

VERSTERKTE TECHNOLOGIE

Versterk jouw sensaties achter het stuur van de gemoderniseerde, innovatieve en ergonomische PEUGEOT i-Cockpit®. 

Uitgerust met een compact stuur voor meer wendbaarheid en zeven tuimelschakelaars*, wordt de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV geleverd met een nieuw 10 inch HD centraal touchscreen en de nieuwe 12,3 inch head-updisplay digitale handset van hoge kwaliteit, volledig samen te stellen en aanpasbaar, zodat de belangrijkste rijinformatie in jouw directe blikveld weergegeven.

CONNECTIVITEIT

Om je zorgeloos te begeleiden, wordt het nieuwe 10 inch HD centrale touchscreen, leesbaar en responsief, gecombineerd met het Connected Navigation Pack met spraakherkenning, inclusief Real-time Traffic en Risk Areas door TomTom Services Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar .

Spiegel uw beste compatibele, mobiele apps op het touchscreen met Mirror Screen Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar .

Aan de achterzijde zijn tevens twee USB Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar -oplaadpunten voor passagiers beschikbaar. 

NIEUW INSTRUMENTENPANEEL

Met diepere zwarttinten en een verhoogd contrast, biedt de nieuwe, 12,3 inch aanpasbare en configureerbare, digitale head-up instrumentenpaneel een betere weergavekwaliteit en geoptimaliseerde leesbaarheid van de door de bestuurder geselecteerde informatie voor een betere respons. 

NIEUW TOUCHSCREEN

Alles binnen handbereik: het nieuwe 10-inch high-definition biedt met het gemakkelijk af te lezen en responsieve centrale touchscreen toegang tot alle voertuigfuncties en de connectiviteit.  

ZITCOMFORT

Neem plaats op de comfortabele AGR Aktion Gesunder Rücken (Duitse Vereniging voor Gezondere Ruggen). Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. wraparound, elektrisch verstelbare en massagestoelen Elektrische afstelling en massagefuncties: afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. en neem alle tijd om de afwerkingskwaliteit van het interieur en de bekleding in edele en tijdloze materialen te waarderen. 

ZUIVERE AKOESTIEK

Geniet van het premium HiFi-geluidssysteem van Focal® Focal® is een Frans merk en wereldleider in de productie van high-fidelity-oplossingen. Om niet in te leveren op bagageruimte bevindt de box zich onder de passagiersstoel. Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  dat dankzij de tien ingebouwde speakers voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit zorgt. De centrale speakers en de tweeters zijn bovendien afgewerkt in de nieuwe 'Bronze Belem'-kleur.  

HOGE EFFICIËNTIE

Flexibel en wendbaar en uitgerust met efficiënte motoren... De nieuwe PEUGEOT 5008 SUV heeft alle dynamische kenmerken en het akoestisch comfort van een geweldige touring wagen in huis. 
TECHNOLOGIE

PRESTATIES IN ACTIE

De talrijke rijhulpsystemen Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar van de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV begeleiden je onderweg, zoals de automatische noodremfunctie Detectie van voetgangers en fietsers, dag en nacht, met botswaarschuwing. Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  van nieuwste generatie of de uitgebreide verkeersbordherkenning Detectie van snelheidslimiet- en einde van snelheidslimietborden, evenals stopborden, geen toegang, niet inhalen...  ...

Voor een rustige stadsrit kun je ook profiteren van de manoeuvreer- en parkeerhulpmiddelen*: 360° visuele parkeerhulp en Park Assist.

GRIP CONTROL

Met de 'Advanced Grip Control' Geoptimaliseerd antislip-systeem met 4 gripmodi: Normaal, Sneeuw, Modder, Zand. Afhankelijk van de uitvoering beschikbaar als optie. -technologie wordt uw bewegingsbereik vergroot. 

Je kunt de gripcapaciteiten van de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV aan de weers- en wegomstandigheden aanpassen. 

Op steile hellingen helpt de Hill Assist Descent Control HADC: Hill Assist Descent Control, hulpsysteem voor snelheidsregeling op hellingen. Afhankelijk van de uitvoering optioneel beschikbaar. -functie om de snelheid te regelen.

NIGHT VISION

Voor een optimaal reactievermogen 's nachts of bij slecht zicht, kan de infraroodcamera van het 'Night Vision'-systeem Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar voetgangers of dieren tot 200 m voor het voertuig, buiten het bereik van de koplampen, detecteren. Het beeld wordt in uw gezichtsveld weergegeven op het digitale instrumentenpaneel, samen met een waarschuwing signaal.

SEMI-AUTONOOM RIJDEN

Maak kennis met semi-autonoom rijden door middel van het 'Drive Assist Plus'-pakket Alleen met de EAT8-versnellingsbak. Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. . Samen met het Lane Departure Warning System Systeem om de positie van de auto in de door de bestuurder gekozen rijstrook te behouden (links, rechts of het midden van de rijstrook).  en Adaptive Cruise Control inclusief Stop & Go Het systeem maakt gebruik van een radar in het midden van de voorbumper en een camera bovenaan de voorruit.  past het automatisch de snelheid van het voertuig aan die van de voorligger aan, waarbij een veilige afstand wordt aangehouden, terwijl de baanpositie van de bestuurder behouden blijft. 
CONNECTED SERVICES

VERBETER JOUW PEUGEOT-ERVARING

Een uitgebreid aanbod van services met eindeloze voordelen.

Ontdek wat PEUGEOT onder connectiviteit verstaat.

MYPEUGEOT® APP

Bedien jouw PEUGEOT 5008 SUV op afstand met de gratis MyPEUGEOT® Afhankelijk van toegang tot het mobiele netwerk en beschikbaar naar locatie -applicatie en profiteer van realtime gepersonaliseerde services, gesynchroniseerd met jouw account:

 

  • Houd de status van jouw voertuig in de gaten (gebeurtenisgegevens, locatie).
  • Snelle en gemakkelijke toegang tot de assistentie helpdesk.
  • Beheer de onderhouds- en servicevereisten van jouw voertuig.

BUSINESS PEUGEOT 5008 SUV

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 5008: de grote SUV van topklasse met tot 7 zitplaatsen die modulair, gedurfd, technologisch en high-performance is. Ontworpen voor professionals.