SKIP TO CONTENT
5008 SUV

PEUGEOT 5008 SUV

PEUGEOT 5008 SUV: de SUV met 7 zitplaatsen

Ondanks zijn relatief compacte afmetingen, onthult de PEUGEOT 5008 SUV een grote binnenruimte. De inrichting van het interieur is zodanig ontworpen om zoveel mogelijk van de binnenruimte te profiteren, met optimale modulariteitHet interieur is standaard voorzien van drie separate stoelen op de tweede zitrij en 2 wegklapbare en uitneembare stoelen op de derde zitrij.met standaard de mogelijkheid om 7 personen te vervoeren.

Daarnaast biedt de royale achterklep, eventueel handsfree elektrisch bedienbaar met een voetbeweging onder de achterbumperOptioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering., een gemakkelijke toegang tot de royale bagageruimteLaadvolume van 780 dm3 (VDA 210). Mogelijkheid om lange voorwerpen tot 3,20m te vervoeren, dankzij de mogelijkheid om de rugleuning van de voorstoel neer te klappen..

PEUGEOT 5008 SUV: SPRAAKMAKEND DESIGN

MODERNITEIT OPNIEUW VERWOORD

Het exterieurdesign van de 7-zits Peugeot 5008 SUV weerspiegelt zijn assertieve karakter in een combinatie van kracht en raffinement.

Zijn vernieuwende uitstraling geeft hem een sterke personaliteit. De chroomlijst in de voorschermen verbindt de koplampen met de verchroomde daklijst die doorloopt tot aan de achterspoiler.

De 19’’ Lichtmetalen velgen ‘San Francisco’Optioneel op de GT versies.met brede wielkastbeschermers en robuuste deurlijsten versterken de krachtige uitstraling van de Peugeot 5008 SUV.

FRAMELESS GRILLE

Het krachtige, maar verfijnde nieuwe front van de Peugeot 5008 SUV, met zijn frameless grille beantwoord aan de esthetische normen van morgen.

LED KOPLAMPEN

De herkenbaarheid wordt gegarandeerd door LED koplampen vanaf basisniveau, of Full-LED koplampen met bochtverlichtingStatische bochtverlichting verbetert het zicht op donkere bochtige wegen. Standaard vanaf het niveau GT, met de voor PEUGEOT zo kenmerkende dagrijverlichting in de vorm van ‘slagtanden’.

3D-ACHTERLICHTEN

Aan de achterzijde vallen de achterlichten op met PEUGEOT Full LED technology, met 3D-effect en scrolling richtingaanwijzers. De achterlichten zijn afgedekt met donker getinte vensters die één geheel vormen met de zwarte strip op de kofferklep.

PANORAMISCH SCHUIF/KANTELDAK

Het ‘Black Diamond’ dak in zwart uitgevoerd, voorzien van aluminium dakrails, accentueert de carrosserielijn. Het geïntegreerde panoramische schuif/kanteldakOptioneel afhankelijk van de uitvoering.verbindt u met de buitenwereld en biedt licht en ruimtegevoel voor een nog aangenamere interieurbeleving.

RUIMTE

Ondanks zijn relatief compacte afmetingen, onthult de PEUGEOT 5008 SUV een grote binnenruimte. De inrichting van het interieur is zodanig ontworpen om zoveel mogelijk van de binnenruimte te profiteren, met optimale modulariteitHet interieur is standaard voorzien van drie separate stoelen op de tweede zitrij en 2 wegklapbare en uitneembare stoelen op de derde zitrij.met standaard de mogelijkheid om 7 personen te vervoeren.

Daarnaast biedt de royale achterklep, eventueel handsfree elektrisch bedienbaar met een voetbeweging onder de achterbumperOptioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering., een gemakkelijke toegang tot de royale bagageruimteLaadvolume van 780 dm3 (VDA 210). Mogelijkheid om lange voorwerpen tot 3,20m te vervoeren, dankzij de mogelijkheid om de rugleuning van de voorstoel neer te klappen..

OPTIE BLACK PACK

DONKERE EN ELEGANTE DETAILS 

Geef uw PEUGEOT 5008 GT nog meer dynamiek en uitstraling met de optie ‘Black Pack’ met zijn specifieke zwarte elementen.
 

  • De grille en de kenmerkende PEUGEOT leeuw zijn uitgevoerd in dark chrome.
  • De ‘5008’ ‘GT’ en ‘PEUGEOT’ zijn uitgevoerd in matzwart, geheel in stijl met de dakrails.
  • De skidplate, sierstrips op de voorschermen, de dakrails, de sierstrips op de dakrand alsmede op de achterbumper zijn uitgevoerd in glanzend zwart.
  • De 19” lichtmetalen velgen ‘Washington’ zijn uitgevoerd in glanzend zwart.

PEUGEOT i-COCKPIT ® - UNIEKE RIJERVARING

Aan boord van de Peugeot 5008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de PEUGEOT i-Cockpit® met zijn hightech innovaties. Het stuurwiel is nog compacter en het grote capacitieve 10 inch HD touchscreen is als een tablet in het midden van het dashboard geplaatst. De PEUGEOT i-Cockpit® beschikt afhankelijk van de uitvoering over zes bijzonder elegante pianotoetsen – de “toggle switches” – voor een directe en permanente toegang tot de belangrijkste comfortfuncties.

CONNECTIVITEIT

PEUGEOT Connect geeft toegang tot een scala aan connected services met TomTom navigatieAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaarmet realtime verkeersinformatie, beschikbaarheid van parkeerplaatsen, brandstofprijzen, het weer, etc.
 

Met de Mirror Screen functieAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar, kunt u apps van uw Apple CarPlayTM of Android AutoTM compatibele Smartphone weergeven op het touchscreen en blijft u altijd connected dankzij de draadloze telefoonlader in de middenconsole.

HEAD UP INSTRUMENTENPANEEL

Op het te configureren en te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, met een schermdoorsnede van 12,3 inch, wordt de belangrijkste rij-informatie in uw directe blikveld weergegeven.

TOUCHSCREEN

Met uw vingertoppen bedient u de belangrijkste functies, via het grote centraal geplaatste 10 inch touchscreenoptioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering..

STOELEN MET ONGEKEND COMFORT

Dankzij de geweldige wegligging en het uitstekende geluidscomfort ervaart u vanaf de eerste meters intense sensaties. Terwijl u geniet van het rijcomfort, luistert u in een AGR-gekwalificeerde stoelOptioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering.met een 8-puntsmassagesysteemOptioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering.naar uw favoriete muziek die perfect wordt weergegeven door het premium hifisysteem van Focal®Optioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering..

PREMIUM HIFI

Luister naar uw favoriete muziek die perfect wordt weergegeven door het premium hifisysteem van Focal®Optioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering.. De geluidssignatuur van dit Franse bedrijf is een echte ontdekking.Focal® is een Frans merk en wereldleider in de productie van high-fidelity-oplossingen. Om niet in te leveren op bagageruimte bevindt de box zich onder de passagiersstoel..

HOGE EFFICIËNTIE

Flexibel en wendbaar en uitgerust met efficiënte motoren... De PEUGEOT 5008 SUV heeft alle dynamische kenmerken en het akoestisch comfort van een geweldige touring wagen in huis. 
TECHNOLOGIE

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Laat u vergezellen door talrijke rijhulpsystemenOptioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering.: verkeersbordherkenning, Active Safety Brake met Distance Alert, snelheidsadviesfunctie, het Active Lane Departure Warning System, de dodehoekbewaking, vermoeidheidsherkenning en adaptieve cruise control met stopfunctie.

Profiteer ten slotte van de manoeuvreer- en parkeerhulpmiddelen voor een rustige stadsrit: 360° visuele parkeerhulp en Park Assist.

GRIP CONTROL

Met de optie ‘Advanced Grip Control’, vergroot u uw werkterrein. Advanced Grip ControlUitsluitend mogelijk op versies met EAT8 automatische versnellingsbak.bestaat uit een geavanceerde antispinregeling, speciale banden en de Hill Assist Descent ControlAfkomstig uit de 4X4 wereld. Dit systeem houdt de auto perfect onder controle bij een steile afdaling, zonder dat u de rem of het gaspedaal hoeft te bedienen.. Hiermee kunt u de grip van de auto aanpassen aan zware omstandigheden, zoals sneeuw, modder of zand en blijft de auto onder controle bij een steile afdaling.

NIGHT VISION

Dankzij een ingebouwde infraroodcamera aan de voorzijde van de auto, kunt u met de optie ‘Night vision’ zien in het donker. Met name de aanwezigheid van dieren of mensen in het donker zijn zichtbaar in het head-up instrumentenpaneel.

SEMI-AUTONOOM RIJDEN

De rijhulpsystemen van de nieuwste generatie op de Peugeot 5008 SUV versterken het comfort en de veiligheid aan boord en helpen u zelfs om semi-autonoom te rijden. Zo herkent het systeem de verkeersborden, en past de snelheid automatisch aan dankzij de adaptieve cruise controlOptioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering.. Dankzij de STOP-functie (30 km/u bij handgeschakelde versies) en de rijstrookassistentUitsluitend op versies met EAT8 automatische versnellingsbak.wordt filerijden veel minder vermoeiend.
CONNECTED SERVICES

VERBETER JOUW PEUGEOT-ERVARING

Een uitgebreid aanbod van services met eindeloze voordelen.

Ontdek wat PEUGEOT onder connectiviteit verstaat.

MYPEUGEOT® APP

Bedien jouw PEUGEOT 5008 SUV op afstand met de gratis MyPEUGEOT® Afhankelijk van toegang tot het mobiele netwerk en beschikbaar naar locatie -applicatie en profiteer van realtime gepersonaliseerde services, gesynchroniseerd met jouw account:

 

  • Houd de status van jouw voertuig in de gaten (gebeurtenisgegevens, locatie).
  • Snelle en gemakkelijke toegang tot de assistentie helpdesk.
  • Beheer de onderhouds- en servicevereisten van jouw voertuig.
5008 SUV PACK BUSINESS

De Pack Business versies van de Peugeot 5008 bieden dankzij de royale standaarduitrusting alles wat de zakelijke rijder te wensen heeft.
 

Zo heeft een Active Pack Business al standaard parkeerhulp achter, aangevuld met een achteruitrijcamera. De buitenspiegels klappen automatisch in bij het vergrendelen, zodat u van afstand kunt zien of uw auto op slot staat. Starten gaat met de startknop, zodat uw sleutel in uw zak kan blijven.

Dat geldt zeker voor de Allure Pack Business, die standaard is voorzien van Parkeerhulp voor, 18 inch lichtmetalen velgen, Keyless Entry,  Peugeot Connect 3D Nav met spraaksturing en het uitgebreidere Pack Safety Plus, wat bestaat uit Vermoeidheidsherkenning van de bestuurder, Grootlichtassistent en een Active Lane Departure Warning systeem.