SKIP TO CONTENT

PEUGEOT ZEKERHEIDSCHECK

Slechts €39,95 incl. Assistance Pechhulp 

Goed onderhoud is belangrijk om optimaal van uw auto te blijven genieten. Daarom introduceert Peugeot de Zekerheidscheck, speciaal ontwikkeld voor Peugeot modellen met een tweejaarlijks onderhoudsinterval. Zo kunt u, tussen de onderhoudsintervallen in, een jaarlijkse check laten uitvoeren én van gratis Assistance Pechhulp blijven profiteren.
  

GRATIS ASSISTANCE BIJ ONDERHOUD 

Bij het jaarlijks onderhoud, uitgevoerd door een Peugeot Erkend Reparateur, wordt automatisch Assistance Pechhulp NL-Basis afgesloten vanaf de datum van de onderhoudsbeurt tot het volgende periodieke onderhoud, met een maximum van 12 maanden*.

Een aantal Peugeot modellen heeft echter geen jaarlijks maar een tweejaarlijks onderhoudsinterval. Speciaal voor die modellen is de Peugeot Zekerheidscheck ontwikkeld met gratis Assistance Pechhulp. Zo kun je, binnen 12 maanden na uw onderhoudsbeurt, een afspraak maken voor een uitgebreide check en wordt Assistance Pechhulp NL-Basis weer voor je verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt met een maximum van 12 maanden na de datum van de zekerheidscheck.

 

*m.u.v. Leaseauto’s

ZEKERHEIDSCHECK
De Zekerheidscheck bestaat uit een 29-puntencheck, uitgevoerd door Peugeot professionals. Een preventieve en uitgebreide controle van veiligheidsrelevante onderdelen. Mocht uit de check bijzonderheden of aandachtspunten naar voren komen, dan wordt een snelle oplossing geboden. Uiteraard altijd in overleg met jou. De Zekerheidscheck kost slechts €39,95 en is inclusief Assistance Pechhulp– NL Basis.
UITGEBREIDE DEKKING 
Je kunt de gratis Assistance Pechhulp– NL Basis bij de Zekerheidscheck, tegen een meerprijs, uitbreiden naar Assistance NL-Plus of Assistance EUR-Premium. Vraag jouw Peugeot dealer naar de mogelijkheden en voorwaarden.