SKIP TO CONTENT
MyPeugeot Card

MYPEUGEOT CARD

ZEKERHEID EN VOORDEEL MET DE MyPEUGEOT CARD

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-controle… het lijken wissewasjes, maar door het jaar heen kunnen kleine uitgaven in de papieren gaan lopen. Dat hoeft nu niet meer, want met de MyPeugeot card bespaar je voortaan op al deze kosten. De MyPeugeot Card biedt ongekend veel voordeel, speciaal voor trouwe Peugeot rijders.

Voordelen MYPEUGEOT Card

De MyPeugeot Card geeft je recht op zeer veel voordelen, want je hebt tijdens de looptijd van de MyCard geen kosten voor:

 

  • APK-controle,
  • Vakantie-, Winter- en Tussencontrole,
  • Motorolie, koel- en/of ruitenwisservloeistof bijvullen*
  • Bandenreparatie,
  • Lampjes vervangen**
  • Voorruit (ster) reparatie
  • 10% voordeel op originele accessoires.


*Bijvullen motorolie tot maximaal 2 liter per jaar.
**Met uitzondering van xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting. Het verhelpen van overige defecten aan de verlichting van je auto zijn niet gedekt. Vraag de Peugeot dealer naar de voorwaarden.

Bestel met korting

Als je het regulier onderhoud laat uitvoeren door een Peugeot Erkend Reparateur, dan profiteer je van maar liefst €20 korting op de MyPeugeot card. Het actietarief geldt tot 30 dagen na de laatste onderhoudsbeurt.

 

Peugeot Assistance Pechhulp

De aanschaf van de MyPeugeot Card is altijd in combinatie met Peugeot Assistance Pechhulp NL-Plus of EUR-Premium.

 

My Card met aanvullende pechhulp
i.c.m. onderhoud  Zonder onderhoud
Met NL-Plus €49,95  €69,95
Met EUR-Premium
€79,95  €99,95 
Maak een afspraak
Maak een afspraak voor onderhoud om Peugeot Assistance Pechhulp te activeren en de MyPeugeot Card aan te schaffen of neem contact op met jouw Erkend Reparateur voor meer informatie.

aanvraag van jouw MYPEUGEOT Card

Jouw Peugeot Servicepunt kan de MyPeugeot Card aanvragen nadat zij jouw Peugeot technisch heeft geïnspecteerd, vloeistoffen heeft bijgevuld en geconstateerde gebreken heeft verholpen. Daarom kun je jouw MyPeugeot Card het beste aanvragen direct na het laten uitvoeren van een Peugeot Basisonderhoudsbeurt (origineel of economy). Voor de MyPeugeot Card kun je kiezen voor Peugeot Assistance Pechhulp met aanvullende Nederland (NL-Plus) of Europa (EUR-Premium) dekking.