SKIP TO CONTENT
MyPeugeot Card

MYPEUGEOT CARD

ZEKERHEID EN VOORDEEL MET EEN MyPEUGEOT CARD

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-controle… het lijken wissewasjes, maar door het jaar heen kunnen kleine uitgaven in de papieren gaan lopen.

Dat hoeft nu niet meer, want met één kaart bespaar je voortaan op al deze kosten. Daarom is er, speciaal voor jou, de MyPeugeot Card. Ongekend veel voordeel.

Je kunt de MyPeugeot Card aanvragen als je eigenaar bent van een Peugeot waarvan het periodiek onderhoud is uitgevoerd door een Peugeot Servicepunt, ongeacht de leeftijd van jouw Peugeot.

 

 

 

aanvraag van jouw MYPEUGEOT Card

Jouw Peugeot Servicepunt kan de MyPeugeot Card aanvragen nadat zij jouw Peugeot technisch heeft geïnspecteerd, vloeistoffen heeft bijgevuld en geconstateerde gebreken heeft verholpen. Daarom kun je jouw MyPeugeot Card het beste aanvragen direct na het laten uitvoeren van een Peugeot Basisonderhoudsbeurt (origineel of economy). Voor de MyPeugeot Card kun je kiezen voor Peugeot Assistance Pechhulp met aanvullende Nederland (NL-Plus) of Europa (EUR-Premium) dekking.

Ondek de voordelen van een MYPEUGEOT Card

De MyPeugeot Card geeft je recht op zeer veel voordelen, want je hebt tijdens de looptijd van de MyCard geen kosten voor:

 

  • APK-controle,
  • Vakantie-, Winter- en Tussencontrole,
  • Vloeistoffen bijvullen,
  • Bandenreparatie,
  • Lampjes vervangen
  • Voorruit (ster) reparatie
  • 10% voordeel op originele accessoires.
 
Peugeot Assistance Pechhulp

De aanschaf van de MyPeugeot Card is altijd in combinatie met Peugeot Assistance Pechhulp NL-Plus of EUR-Premium.

 

My Card met aanvullende pechhulp
i.c.m. onderhoud  Zonder onderhoud
Met NL-Plus €49,95  €69,95
Met EUR-Premium
€79,95  €99,95 
Maak een afspraak
Maak een afspraak voor onderhoud om Peugeot Assistance Pechhulp te activeren en de MyPeugeot Card aan te schaffen of neem contact op met jouw Erkend Reparateur voor meer informatie.