SKIP TO CONTENT
PEUGEOT APK-controle
PEUGEOT APK-CONTROLE
 

PEUGEOT APK CONTROLE

 

APK (Algemene Periodieke Keuring)

Tijdens de verplichte APK-keuring wordt de technische staat van jouw Peugeot gecontroleerd of het voldoet aan de eisen op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie. Onze experts staan voor je klaar om deze keuring vakkundig uit te voeren.
Je betaalt hiervoor een vaste scherpe all-in prijs. Komen er tijdens de keuring noodzakelijke aanvullende werkzaamheden naar boven, dan wordt dat eerst overlegd met een heldere prijsopgave vooraf. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
 
APK (Algemene Periodieke Keuring)
Tijdens de verplichte APK-keuring wordt de technische staat van jouw Peugeot gecontroleerd of het voldoet aan de eisen op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie. Onze experts staan voor je klaar om deze keuring vakkundig uit te voeren. Je betaalt hiervoor een vaste scherpe all-in prijs. Komen er tijdens de keuring noodzakelijke aanvullende werkzaamheden naar boven, dan wordt dat eerst overlegd met een heldere prijsopgave vooraf. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

KOSTEN APK-CONTROLE

Bij PEUGEOT betaal je voor een RDW-erkende APK-controle een scherp tarief van €39,95 incl. BTW, EOBD en afmeldkosten. Exclusief eventuele kosten voor viergas of roetmeting & deeltjesteller.
 

APK inbegrepen met MyPeugeot Card

Ben je in het bezit van een MyPeugeot Card? Dan is de APK-controle bij jouw PEUGEOT Erkend Reparateur inbegrepen. Ook heb je met de MyPeugeot Card recht op PEUGEOT Assistance Pechhulp.

 

APK €19,95 bij onderhoudsbeurt

Mocht je PEUGEOT ook toe zijn aan onderhoud, dan adviseren wij om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Zo blijft je auto in topconditie en profiteer je direct van het voordelige APK tarief van €19,95.

 

PEUGEOT SERVICES

PEUGEOT SERVICES

PEUGEOT ORIGINELE ONDERDELEN

Originele kwaliteit, standaard gemoedsrust

Met PEUGEOT Service kun je rekenen op de expertise van ons uitgebreide netwerk en vaste prijzen inclusief arbeidsuren en originele onderdelen. Originele onderdelen bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn volledig afgestemd op jouw auto, voldoen aan hoge kwaliteitseisen en bieden 1 jaar garantie.

PEUGEOT BASISBEURT ECONOMY

De combinatie van kwaliteit, prijs en prestatie


Speciaal voor de PEUGEOT van 5 jaar en ouder hebben wij de basisbeurt Economy ontwikkeld. Je kunt rekenen op specialistisch onderhoud met vaste prijzen en Eurorepar onderdelen; exclusieve multi-merk onderdelen die perfect zijn afgestemd op de iets oudere auto en tot wel 30% goedkoper dan originele onderdelen. Zo profiteer je van goed en betaalbaar onderhoud.