SKIP TO CONTENT
PEUGEOT APK-controle

APK-CONTROLE

Vertrouw de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) toe aan het PEUGEOT netwerk. De PEUGEOT getrainde en gecertificeerde APK-keurmeesters kennen jouw auto het beste en weten precies waar ze op moeten letten tijdens de keuring. Mochten noodzakelijke aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan wordt dat eerst met je overlegd. Je krijgt dan vooraf een heldere prijsopgave, zodat je weet waar je aan toe bent. 

 

KOSTEN APK-CONTROLE

Bij PEUGEOT betaal je voor een RDW-erkende APK-controle een scherp tarief van €39,95 incl. BTW, EOBD en afmeldkosten. Exclusief eventuele kosten voor viergas of roetmeting & deeltjesteller.
 

APK inbegrepen met MyPeugeot Card

Ben je in het bezit van een MyPeugeot Card? Dan is de APK-controle bij jouw PEUGEOT Erkend Reparateur inbegrepen. Ook heb je met de MyPeugeot Card recht op PEUGEOT Assistance Pechhulp.

 

APK €19,95 bij onderhoudsbeurt

Mocht je PEUGEOT ook toe zijn aan onderhoud, dan adviseren wij om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Zo blijft je auto in topconditie en profiteer je direct van het voordelige APK tarief van €19,95.

 

PEUGEOT ORIGINELE ONDERDELEN
Originele kwaliteit, standaard gemoedsrust
Met PEUGEOT Service kun je rekenen op de expertise van ons uitgebreide netwerk en vaste prijzen inclusief arbeidsuren en originele onderdelen. Originele onderdelen bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn volledig afgestemd op jouw auto, voldoen aan hoge kwaliteitseisen en bieden 1 jaar garantie. 
MEER OVER ORIGINELE ONDERDELEN
PEUGEOT BASISBEURT ECONOMY
Kwaliteit, prijs én prestatie
Speciaal voor de PEUGEOT van 5 jaar en ouder hebben wij de basisbeurt Economy ontwikkeld. Je kunt rekenen op specialistisch onderhoud met vaste prijzen en Eurorepar onderdelen; exclusieve multi-merk onderdelen die perfect zijn afgestemd op de iets oudere auto en tot wel 30% goedkoper dan originele onderdelen. Zo profiteer je van goed en betaalbaar onderhoud. 
 
MEER OVER EUROREPAR ONDERDELEN