PEUGEOT APK-controle

APK-CONTROLE

Vertrouw de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) toe aan het PEUGEOT netwerk. De PEUGEOT getrainde en gecertificeerde APK-keurmeesters kennen jouw auto het beste en weten precies waar ze op moeten letten tijdens de keuring. Je kunt rekenen op een scherp all-in tarief van €29,95. Mochten noodzakelijke aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan wordt dat eerst met je overlegd. Je krijgt dan vooraf een heldere prijsopgave, zodat je weet waar je aan toe bent. 

 

KOSTEN APK-CONTROLE

Bij PEUGEOT betaal je voor een RDW-erkende APK-controle een scherp all-in tarief van €29,95 incl. BTW. Dit is inclusief afmeldkosten en viergas- of roetmeting.
 

APK inbegrepen met MyPeugeot Card

Ben je in het bezit van een MyPeugeot Card? Dan is de APK-controle bij jouw PEUGEOT Erkend Reparateur inbegrepen. Ook heb je met de MyPeugeot Card recht op PEUGEOT Assistance Pechhulp.

 

APK in combinatie met onderhoud

Een APK is een uitgebreide controle, maar geen onderhoudsbeurt. Mocht jouw PEUGEOT ook toe zijn aan een onderhoudsbeurt, dan adviseren wij om de APK te combineren met een standaard onderhoudsbeurt. Jouw PEUGEOT wordt dan niet alleen gecontroleerd op punten die voor de APK van belang zijn, maar ook op overige vitale onderdelen. Wel zo’n veilig gevoel!

 

PEUGEOT ORIGINELE ONDERDELEN

Originele kwaliteit, standaard gemoedsrust


Met PEUGEOT Service kunt u rekenen op de expertise van ons uitgebreide netwerk en vaste prijzen inclusief arbeidsuren en originele onderdelen. Originele onderdelen bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn volledig afgestemd op uw auto, voldoen aan hoge kwaliteitseisen en bieden 1 jaar garantie.

 
MEER OVER ORIGINELE ONDERDELEN
PEUGEOT BASISBEURT ECONOMY
Kwaliteit, prijs én prestatie
 

Speciaal voor de PEUGEOT van 5 jaar en ouder hebben wij de basisbeurt Economy ontwikkeld. U kunt rekenen op specialistisch onderhoud met vaste prijzen en Eurorepar onderdelen; exclusieve multi-merk onderdelen die perfect zijn afgestemd op de iets oudere auto en tot wel 30% goedkoper dan originele onderdelen. Zo profiteert u van goed en betaalbaar onderhoud. 

 
MEER OVER EUROREPAR ONDERDELEN