SKIP TO CONTENT

ONTDEK DE PEUGEOT i-Cockpit® | INNOVATIEVE RIJERVARING

PEUGEOT i-Cockpit® Innovatief ontwerp van de stuurcabine

Rijden met een PEUGEOT is altijd al een spannende ervaring geweest. Qua chassis en grip op de weg reikt de knowhow van het merk al bijzonder ver. Het is een prikkelende ervaring om aan het stuur te zitten en de bestuurder is blij. Om nog verder te gaan in de essentiële zoektocht naar plezier heeft PEUGEOT enkele jaren geleden een diepgaand onderzoek naar de rijpositie uitgevoerd voor de allerbeste rijervaring.

 

Dit onderzoek resulteerde in een innovatief interieurconcept: de PEUGEOT i-Cockpit®.

DIT BESTAAT UIT ESSENTIËLE ELEMENTEN:

EEN ONMISKENBAAR COMMERCIEEL SUCCES

Sinds 2012 profiteren miljoenen klanten van de emblematische PEUGEOT i-Cockpit®, waarmee de best verkochte modellen van het merk zijn uitgerust.

 

Alle klantonderzoeken in Europa en China bewijzen het: het rijden in een PEUGEOT met i-Cockpit® is een lonende en stimulerende ervaring. Daarom heeft dit concept zich ontpopt als het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de recente creaties van De Leeuw.

PEUGEOT i-Cockpit®: DE NIEUWE GENERATIE HIGHTECH

De 3008 en 5008 SUV's zijn uitgerust met de nieuwe Peugeot i-Cockpit® en nodigen uit om een 100% digitale wereld te ontdekken. Deze modellen zijn voorzien van een 8''Afhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar  capacitief touchscreen, een configureerbaarBij voorkeur als het voertuig volledig stilstaat  en aanpasbaarBij voorkeur als het voertuig volledig stilstaat  digitaal head-up instrumentenpaneel met daarnaast een compact stuurwiel met geïntegreerde bedieningselementen en een geëlektrificeerde automatische versnellingsbakbediening.

In dit overtuigende absolute hightechmodel toont het configureerbare** en aanpasbare 12,3" head-up instrumentenpaneel alle informatie die essentieel is voor jouw reis precies in jouw gezichtsveld.

De nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® gaat op alle vlakken verder. Een kwalitatief hoogwaardigere presentatie, een technologischer ontwerp, beter verbonden, intuïtiever dan ooit, maar ook beter inspelend op emoties en personalisatie belichaamt dit systeem het PEUGEOT-interieur van vandaag én morgen.