SKIP TO CONTENT
Online bestellen

ONLINE BESTELLEN VIA PEUGEOT

Het is mogelijk om via Peugeot Private Lease uw nieuwe Peugeot volledig online te bestellen. Je hoeft er de deur niet voor uit. Wij zorgen ervoor dat de auto bij jou thuis wordt afgeleverd volgens de geldende RIVM richtlijnen. Uiteraard is het mogelijk om een proefrit aan huis te plannen. Ontdek, stel samen en bestel online !
 

BESTEL HIER UW 408 PLUG-IN HYBRID FIRST EDITION!

De nieuwe 408 Plug-In Hybrid First Edition is slechts korte tijd en uitsluitend online te bestellen

Wacht niet en bestel er één.

PRIVATE LEASE FLEX

Peugeot biedt in deze tijd graag extra zekerheid. Met een FLEX private lease contract, dat je extra bescherming biedt bij ontslag of inkomensverlies. Private Lease FLEX is  een extra service die normaal gesproken € 20 per maand kost. Hiermee kun je jouw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. Dus zonder het betalen van contractboetes.STEL JE PEUGEOT SAMEN

Stel jouw PEUGEOT samen en bekijk direct wat de invloed is op de maandelijkse kosten via Peugeot Private Lease.

 

Na het samenstellen kom je terecht op de samenvattingspagina, waar je nogmaals het overzicht te zien krijgt van de configuratie. Hier heb je de mogelijkheid om jouw configuratie op te slaan, een offerte aan te vragen of door te gaan naar Peugeot Private Lease.

 

Via Peugeot Private Lease kun je direct jouw samengestelde auto online bestellen. Wij zorgen ervoor dat de auto thuis wordt afgeleverd!

PEUGEOT PRIVATE LEASE

Wil je jouw droomauto zelf samenstellen van A tot Z of net die speciale kleur of optie? Via Peugeot Private Lease kun je de auto naar wens samenstellen. Alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud voor de komende jaren zijn al inbegrepen. Je hoeft alleen nog zelf te tanken! Met Private Lease FLEX is Peugeot Private Lease opzegbaar als dat nodig is. Dat is dus écht zorgeloos autorijden! En volledig online af te sluiten.
 

ONTDEK ONZE VOORRAAD

Wanneer je kiest voor een auto uit voorraad, dan betekent dit snel rijden. Via onze Peugeot Webstore kun je onze voorraad inzien en ook via Private Lease de auto online bestellen. Je hoeft er de deur niet voor uit.

 

ONLINE TAXATIE

Het online kopen van een auto betekent niet dat je geen goede taxatie voor jouw huidige auto kunt krijgen. Voer simpelweg het kenteken in, kilometerstand, bevestig jouw auto en selecteer de extra opties die van toepassing zijn. Na het doorlopen van de stappen krijg je direct je online taxatie.

HOE WERKT ONLINE BESTELLEN MET PRIVATE LEASE?

1. Configureer je nieuwe Peugeot hier of kies voor een model uit voorraad. Je stelt jouw favoriete Peugeot eenvoudig samen in onze configurator. Je kiest de uitvoering, motor, kleur en bijvoorbeeld extra opties. Ook kun je zelf zoeken in de actuele voorraad en/of extra Private Lease services selecteren zoals winterbanden.

2. Vervolgens kiest je voor een offerte per mail of je kunt direct de aanvraag indienen. Dit is geheel vrijblijvend! Voor beide keuzes hebben wij persoonlijke gegevens nodig. We zijn voorzichtig met de gegevens die we van je krijgen. Het gaat tenslotte om jouw privacy. Daarom geven we de gegevens alleen aan andere partijen als dat nodig én toegestaan is.

3. Voeg voor aanvraag ook financiële gegevens toe en vervolgens wordt online de kredietcheck uitgevoerd. Je ontvangt direct de uitslag. Peugeot Private Lease  beoordeelt samen met een onafhankelijke instantie of het aangaan van een Private Lease contract een financieel verstandige keuze is. Dit gebeurt middels een kredietanalyse om uw kredietwaardigheid te beoordelen.

4. Alles oké? Dan vragen we om een aantal documenten. Als de aanvraag (onder voorbehoud) is geaccepteerd, dan ontvang je een mail waarin je jouw veilige persoonlijke omgeving kunt activeren. In deze omgeving vragen wij alle benodigde documenten te uploaden. Denk daarbij aan een kopie van het legitimatiebewijs, actueel bankafschrift en inkomensgegevens. Vervolgens kun je hier ook het contract digitaal ondertekenen. Hierna heb je nog 14-dagen bedenktijd.

5. Tot slot ontvang jij en de dealer een definitieve bevestiging. Hiermee kan de dealer de auto bestellen of de voorraadauto aflevering klaar maken. De dealer zal contact met je opnemen om de levering (aan huis) te plannen.