SKIP TO CONTENT
PEUGEOT E-5008
NIEUWE PEUGEOT E-5008
DE NEXT GENERATION 7-ZITS ELEKTRISCHE SUV
NIEUWE PEUGEOT E-5008
DE NEXT GENERATION 7-ZITS ELEKTRISCHE SUV

(1) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

(2) Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 
 
NIEUWE PEUGEOT E-5008
DE NEXT GENERATION 100% ELEKTRISCHE 7-ZITS SUV


Ontdek de nieuwe PEUGEOT E-5008, de grote 7-zits high-end SUV met een robuust en elegant silhouette en de nieuwe PEUGEOT Panoramic i-Cockpit®. 

 

De nieuwe E-5008 staat op het STLA Medium platform van Stellantis dat een revolutie betekent op het gebied van elektrische mobiliteit:
Binnenkort beschikbaar als 100% elektrisch (met een actieradius tot 502 km) en als Hybrid en Plug-in Hybrid.
Later beschikbaar als 100% elektrische Dual Motor met vierwielaandrijving en als all-electric Long Range-model met een actieradius tot 660 km.

 

 
 
NIEUWE PEUGEOT E-5008
DE NEXT GENERATION 100% ELEKTRISCHE 7-ZITS SUV

Ontdek de nieuwe PEUGEOT E-5008, de grote 7-zits high-end SUV met een robuust en elegant silhouette en de nieuwe PEUGEOT Panoramic i-Cockpit®. 


De nieuwe E-5008 staat op het STLA Medium platform van Stellantis dat een revolutie betekent op het gebied van elektrische mobiliteit:

Binnenkort beschikbaar als 100% elektrisch (met een actieradius tot 560 km) en als Hybrid en Plug-in Hybrid.
Later beschikbaar als 100% elektrische Dual Motor met vierwielaandrijving en als all-electric Long Range-model met een actieradius tot 660 km.

 

 • Elektrische actieradius: van 502 km WLTP(i) Actieradius van 502 km, voorwielaandrijving, 210 pk/157 kW, - Later beschikbaar met Dual Motor, met een actieradius tot 500 km, vierwielaandrijving, 320 pk/235 kW, - Later beschikbaar als volledig elektrisch Long Range-model, met een actieradius tot 660 km, voorwielaandrijving, 230 pk/170 kW. In afwachting van goedkeuring - De actieradius en stroomverbruikswaarden zijn bepaald volgens de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met je Peugeot-vestiging voor meer informatie.   
 • Snelladen: 100 km in 10 minuten(i) Actieradius van 502 km, voorwielaandrijving, 210 pk/157 kW, - Later beschikbaar met Dual Motor, met een actieradius tot 500 km, vierwielaandrijving, 320 pk/235 kW, - Later beschikbaar als volledig elektrisch Long Range-model, met een actieradius tot 660 km, voorwielaandrijving, 230 pk/170 kW. In afwachting van goedkeuring - De actieradius en stroomverbruikswaarden zijn bepaald volgens de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met je Peugeot-vestiging voor meer informatie.   
 • CO₂-emissie: 0 g/km
 • Stroomverbruik: 17,7 kWh/100 km(i) Stroomverbruik (kWh/100 km): 17,7 - CO2-emissie (g/km): 0. Waarden zijn bepaald volgens de WLTP-testprocedure van de gecombineerde rijcyclus, vernieuwd op 20 maart 2024. De vermelde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Belangrijk: het stroomverbruik kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur.  
 • Vermogen: 157 kW (210 pk)
 • 100% elektrische actieradius: approval pending km WTLP(i) In afwachting van goedkeuring - De opgegeven actieradius en stroomverbruikswaarden voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur.   
 • Snelladen: approval pending km in approval pending minuten(i) Aan een Wallbox laadstation (32A) met optionele enkelfasige boordlader (7,4 kW). De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met je Peugeot-vestiging voor meer informatie.  
 • Gecombineerd verbruik: approval pending l/100 km(i) Het officiële brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot voor de nieuwe 5008 Hybrid modellen zijn: gecombineerd approval pending (l/100 km) en CO₂ approval pending g/km. Het brandstofverbruik of de elektrische actieradius en de CO₂-uitstoot die in de praktijk worden bereikt, zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: de accessoires (voor en na registratie); de startlading van de batterij (alleen PHEV); variaties in het weer; rijstijlen en de belading van de auto. Voor het opladen van de nieuwe 5008 Hybrid is netstroom nodig. De WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure) wordt gebruikt om het brandstofverbruik, de elektrische actieradius en de CO₂-cijfers te meten. De getoonde cijfers zijn ter vergelijking en mogen alleen worden vergeleken met het brandstofverbruik, de elektrische actieradius en de CO₂-waarden van andere auto's die volgens dezelfde technische norm zijn getest.  
 • Gecombineerde CO₂-uitstoot:  approval pending g/km(i) Het officiële brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot voor de nieuwe 5008 Hybrid modellen zijn: gecombineerd approval pending (l/100 km) en CO₂ approval pending g/km. Het brandstofverbruik of de elektrische actieradius en de CO₂-uitstoot die in de praktijk worden bereikt, zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: de accessoires (voor en na registratie); de startlading van de batterij (alleen PHEV); variaties in het weer; rijstijlen en de belading van de auto. Voor het opladen van de nieuwe 5008 Hybrid is netstroom nodig. De WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure) wordt gebruikt om het brandstofverbruik, de elektrische actieradius en de CO₂-cijfers te meten. De getoonde cijfers zijn ter vergelijking en mogen alleen worden vergeleken met het brandstofverbruik, de elektrische actieradius en de CO₂-waarden van andere auto's die volgens dezelfde technische norm zijn getest.  
 • Gecombineerd brandstofverbruik: 5,8 L/100 km(i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT WLTP-waarden: brandstofverbruik van 5,8 (l/100 km) in de gecombineerde WLTP-cyclus – gecombineerde CO2-emissies WLTP: 131 (g/km) - homologatiewaarden bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 1 februari 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, externe klimatologische omstandigheden, enz.    
 • Gecombineerde C02-uitstoot: 131 g/km(i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT WLTP-waarden: brandstofverbruik van 5,8 (l/100 km) in de gecombineerde WLTP-cyclus – gecombineerde CO2-emissies WLTP: 131 (g/km) - homologatiewaarden bepaald in de gecombineerde WLTP-cyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, vernieuwd op 1 februari 2024. De getoonde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissiewaarden kunnen verschillen en variëren afhankelijk van factoren zoals: opties. omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde functies (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, staat van de weg, externe klimatologische omstandigheden, enz.   
 • Ongeveer 30% minder brandstofverbruik in de stad(i) Vergeleken met een gelijkwaardige benzinemotor.  
 • Meer dan 50% van de tijd elektrisch rijden in de stad(i) Volgens WLTP-testprocedure: De elektrische rijtijd kan variëren afhankelijk van de rijstijl en het batterijniveau.  
 • Zelf opladend: geen stekker nodig, laadt op tijdens het rijden 
 • Vermogen: 100 kW (136 pk)

 
KIES JE UITVOERING

 
Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.
KIES JE UITVOERING
Kies de uitvoering die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.
 

E-5008 ALLURE 

Geniet van stijl, design en efficiency met de nieuwe PEUGEOT E-5008 Allure.

Vanaf € 48.190 rijklaar

Vanaf € 699 p.m. via Peugeot Private Lease (i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren.   
Alle voordelen van kopen bij een verkooppunt, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.

 • PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® met dubbel, zwevend HD-scherm (2 x 10-inch)
 • Visio Park 1: HD achteruitrijcamera met wassysteem en parkeerhulp achter
 • PEUGEOT Open & Go
 • Driezone automatische airconditioning  
 • 19-inch facetgeslepen zwarte lichtmetalen velgen

 

Binnenkort beschikbaar als 100% elektrisch, plug-in hybride en hybride

E-5008 GT

Laat jezelf verleiden door de onderscheidende elegantie en high-end technologie aan boord van de nieuwe PEUGEOT E-5008 GT.

Vanaf € 48.190 rijklaar

Vanaf € 699 p.m. via Peugeot Private Lease (i) Peugeot Private Lease biedt je de mogelijkheid in een nieuwe Peugeot te rijden tegen een vast maandbedrag. Alle reguliere autokosten zijn inbegrepen, met uitzondering van brandstof- en/of oplaadkosten. Een aanbetaling is niet nodig. Bij online bestellen heb je na aflevering recht op een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de auto zonder bijkomende kosten of verplichtingen weer kunt inleveren.   
Alle voordelen van kopen bij een verkooppunt, maar dan met het gemak van thuis bestellen: stap-voor-stapbegeleiding bij het koopproces, aflevering op elke plek in Nederland, 14 dagen bedenktijd.

Meeruitrusting t.o.v. Allure:

 • 20-inch facetgeslepen zwarte lichtmetalen velgen
 • PIXEL LED-koplampen met 'klauwdesign'-dagrijlichten(i) Met '3-klauwen' LED-dagrijverlichting - De nieuwe PEUGEOT Pixel LED Technologie past de lichtbundels van de koplampen automatisch aan de verkeersomstandigheden aan en zorgt voor optimale verlichting zonder andere weggebruikers te hinderen.  
 • PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® met gebogen en zwevend 21-inch HD-scherm 
 • Handsfree kofferklep
 • Glanzend zwart dak 'Black Diamond'
 • Stoelbekleding Alcantara® kunstleder

 

Binnenkort beschikbaar 100% elektrisch, plug-in hybride en hybride

BESTEL JE PEUGEOT E-5008

Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij een verkooppunt van jouw keuze.
BESTEL JE PEUGEOT E-5008
Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online op onze website of bij een verkooppunt van jouw keuze.

JOUW KEUZE, ONZE BESTE AANBIEDINGEN

 

Profiteer van exclusieve online aanbiedingen voor de nieuwe PEUGEOT E-5008.

 

BESTEL ONLINE

 

Bekijk of stel je nieuwe E-5008 samen om hem vervolgens te bestellen. Vertrouw op de kennis van onze experts en van 14 dagen bedenktijd na het tekenen van het koop- of Private Lease-contract.

KOOP BIJ EEN VERKOOPPUNT

 

Bestel je nieuwe E-5008 bij een van onze verkooppunten of boek nu een proefrit.

 

 

 
 
WAAROM ONLINE KOPEN
 
 
 
WAAROM ONLINE KOPEN

ALLURE

 
Laat je verleiden door de grote PEUGEOT E-5008 SUV met maximaal 7 zitplaatsen. Een krachtige en imposante verschijning die robuustheid en veiligheid uitstraalt, met slanke lijnen, nieuwe dunne Pixel LED-koplampen(i) Standaard op GT   en opvallende exterieurafwerkingen. Binnenin is er volop ruimte en comfort dankzij het royale, modulaire interieur. Een strak, verfijnd design, voor een unieke allure.
ALLURE 
Laat je verleiden door de grote PEUGEOT E-5008 SUV met maximaal 7 zitplaatsen. Een krachtige en imposante verschijning die robuustheid en veiligheid uitstraalt, met slanke lijnen, nieuwe dunne Pixel LED-koplampen(i) Standaard op GT   en opvallende exterieurafwerkingen. Binnenin is er volop ruimte en comfort dankzij het royale, modulaire interieur. Een strak, verfijnd design, voor een unieke allure.

 
BEVESTIG JE STIJL

Maak je keuze uit de zes beschikbare premium lakkleuren.
 
BEVESTIG JE STIJL
Maak je keuze uit de zes beschikbare premium lakkleuren.

 
EMOTION

Leun achterover en laat je meevoeren door de emotie van een interieur dat ontworpen is voor het welzijn en comfort van bestuurder en passagiers.
 
EMOTION 
Leun achterover en laat je meevoeren door de emotie van een interieur dat ontworpen is voor het welzijn en comfort van bestuurder en passagiers.
7 ZITPLAATSEN
PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT®
WELZIJN AAN BOORD
RIJHULPSYSTEMEN
7 ZITPLAATSEN
PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT®
WELZIJN AAN BOORD
RIJHULPSYSTEMEN

ROYALE CABINE EN HOOGWAARDIG COMFORT

Geniet van een royale, modulaire ruimte voor optimaal comfort.

 • Tot 7 echte zitplaatsen
 • Verschuifbare achterbank en verstelbare rugleuning (rij 2)
 • Gemakkelijke toegang tot de derde zitrij met de Easy Access-functie
 • Verwarmbare(i) Standaard op GT   , masserende en geventileerde voorstoelen met verstelbare lendensteun(i) Optioneel beschikbaar op GT  
 • Royale bagageruimte: tot 740 liter met neergeklapte stoelen op rij 3 en meerdere opbergvakken

 

NIEUWE PEUGEOT PANORAMIC I-COCKPIT® 

De nieuwe PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® zorgt voor een revolutie in rijervaring.

 • Panoramisch zwevend en gebogen 21-inch HD-scherm voor een optimale ergonomie(i) Standaard of optioneel beschikbaar afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau  
 • Compact stuurwiel, volledig uitgerust met touch control voor optimale rijsensaties 
 • Personaliseerbare i-Toggles geven je snel toegang tot je 10 favoriete functies voor een intuïtieve bediening

PLEZIER VOOR ALLE ZINTUIGEN

Ervaar een nieuw comfort aan boord met :

 • Een groot panoramisch schuifdak(i) Verkrijgbaar als optie  
 • Aanpasbare sfeerverlichting op de eerste en tweede zitrij(i) Standaard op GT   
 • Een geraffineerd interieur door een combinatie van stof met grafische decoratie en echt aluminium(i) Standaard op GT   
 • 3-zone klimaatregeling met luchtzuiveringssysteem(i) Verkrijgbaar als optie  .

VEILIG EN INTUÏTIEF RIJDEN

De nieuwe PEUGEOT E-5008 biedt een uitzonderlijke rijervaring.

 • Verrassende wendbaarheid dankzij de Peugeot chassisconfiguratie
 • 4 camera's met een optimaal gezichtsveld van 360° voor gemakkelijk manoeuvreren
 • Semi-autonoom rijden met adaptieve cruise control, STOP & GO-functie en semi-automatisch wisselen van rijbaan(i) Optioneel beschikbaar op GT  

EXCELLENCE 

Ga de weg op en ervaar verrassende elektrische prestaties, met Connected Services van de volgende generatie.
 
 
EXCELLENCE 
Ga de weg op en ervaar verrassende elektrische prestaties, met Connected Services van de volgende generatie.
 

ONGEKENDE ELEKTRISCHE PRESTATIES

De nieuwe PEUGEOT E-5008 SUV is gebaseerd op het STLA-M platform om zijn prestaties op het vlak van elektrisch verbruik (tot 14,6 kWh/100 km afhankelijk van het gebruik) en aerodynamische efficiëntie te optimaliseren. Rijden in alle vrijheid: tot 502 km(i) Actieradius van 502 km, voorwielaandrijving, 210 pk/157 kW, - Later beschikbaar met Dual Motor, met een actieradius tot 500 km, vierwielaandrijving, 320 pk/235 kW, - Later beschikbaar als volledig elektrisch Long Range-model, met een actieradius tot 660 km, voorwielaandrijving, 230 pk/170 kW. In afwachting van goedkeuring - De actieradius en stroomverbruikswaarden zijn bepaald volgens de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met je Peugeot-vestiging voor meer informatie.   actieradius en al voor 100 km opgeladen in slechts 10 minuten(i) Actieradius van 502 km, voorwielaandrijving, 210 pk/157 kW, - Later beschikbaar met Dual Motor, met een actieradius tot 500 km, vierwielaandrijving, 320 pk/235 kW, - Later beschikbaar als volledig elektrisch Long Range-model, met een actieradius tot 660 km, voorwielaandrijving, 230 pk/170 kW. In afwachting van goedkeuring - De actieradius en stroomverbruikswaarden zijn bepaald volgens de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met je Peugeot-vestiging voor meer informatie.  .

VOLLEDIG GEËLEKTRIFICEERDE LINE-UP

 • Hybrid 136 e-DCS6: tot 50% van het stadsverkeer 100% elektrisch(i) Volgens WLTP-stadscyclus. De elektrische rijtijd kan variëren afhankelijk van de rijstijl en het batterijniveau.  , tot 15% brandstofbesparing in gecombineerde WLTP-cyclus(i) In vergelijking met een gelijkwaardige benzinemotor.  

 

 • Plug-in Hybrid 195 e-DCS7: tot 85 km actieradius met nul emissie(i) In afwachting van goedkeuring - De opgegeven actieradius en stroomverbruikswaarden voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. De waarden kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden plus verschillende factoren zoals: snelheid, het gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Neem contact op met je Peugeot-vestiging voor meer informatie.  

NEXT GENERATION CONNECTED SERVICES

Geniet van het beste van technologie om je reizen te vereenvoudigen:

 • Voor naadloze connectiviteit zijn USB-C-stekkers en een inductielader in de auto aanwezig.
 • Het PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainmentsysteem met spraakherkenning en een smartphone-achtige bediening biedt connected 3D-navigatie en 'Over The Air' (OTA) updates op afstand.
 • Trip Planner berekent en actualiseert de meest efficiënte route door de laadbehoeften in realtime te analyseren.
 • Om de oplaadkosten te optimaliseren, kun je met Smart Charging specifieke oplaadtijden plannen om te profiteren van het beste beschikbare tarief.
 • Met E-Remote Control kun je het opladen van de accu op afstand controleren, programmeren, starten of uitstellen.

DE KRACHT VAN KUSTMATIGE INTELLIGENTIE, GEOPTIMALISEERD MET CHATGPT

Beleef een nieuwe rijervaring met de ChatGPT(i) De nieuwe functie maakt gebruik van de kracht van generatieve AI, inclusief technologieën zoals CERENSE's Chat AI-platform, gecombineerd met de meest geavanceerde kunstmatige intelligentie zoals ChatGPT API, om snelle en volledige antwoorden te geven.   Artificial Intelligence functie. Geïntegreerd met de natuurlijke spraakherkenning van je i-Cockpit®, kun je deze Persoonlijke Assistent alles vragen. Open jezelf voor een nieuwe wereld van communicatie, rijk aan kennis voor interactieve ervaringen die je zullen verbazen. Wees nieuwsgierig, alle vragen zijn welkom(i) De 3.5-versie van ChatGPT gebruikt gegevens die zijn verstrekt tot eind 2021. Ook stopt de kennis van gebeurtenissen en gegevens op deze datum.  . 

ECOVRIENDELIJK & 100% MADE IN FRANCE

De nieuwe PEUGEOT E-5008 SUV is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk als onderdeel van een geïntegreerd industrieel ecosysteem:

 • - Eigen elektrische motoren en batterijen, ontworpen en geassembleerd in Frankrijk;
 • - Productie van de E-5008 vindt enkel plaats in onze fabriek in Sochaux;

De nieuwe E-5008 bestaat voor 23% uit gerecyclede en duurzame materialen.

AFMETINGEN

AFMETINGEN

AFMETINGEN EXTERIEUR NIEUWE PEUGEOT E-5008

 

 • Lengte: 4790 mm
 • Breedte: 1895 mm
 • Hoogte: 1690 mm

AFMETINGEN INTERIEUR NIEUWE PEUGEOT E-5008

Voorin 

 • Breedte op ellebooghoogte: 1492,5 mm
 • Breedte op schouderhoogte: TN : 930 / TO : 878 mm

 

Midden (Rij 2)

 • Breedte op ellebooghoogte: 1465 mm 
 • Beenruimte: 124,5 mm
 • Breedte op schouderhoogte: TN : 905 / TO : 863 mm

BAGAGERUIMTE NIEUWE PEUGEOT E-5008

Tot 740 liter als de stoelen van de derde rij naar voren zijn geklapt, plus talrijke opbergruimtes in het interieur.

PEUGEOT E-5008 VOOR ZAKELIJKE RIJDERS

 

Rijd je zakelijk? En heb je het altijd druk? Ontdek dan onze diensten voor zakelijke rijders.

Configureer en bestel je nieuwe Peugeot E-5008 online of maak rechtstreeks vanaf je werk een onderhoudsafspraak in onze werkplaats.

Want wij begrijpen dat je tijd kostbaar is en weten wat je als professional van ons verwacht.

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT heeft binnenkort geen geheimen meer voor jou.

 

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT heeft binnenkort geen geheimen meer voor jou.

 
OPLADEN VAN JE
ELEKTRISCHE PEUGEOT

Zo makkelijk is het opladen van je 100% elektrische PEUGEOT. Thuis, op straat of onderweg.
 
 
PEUGEOT MAAKT
ELEKTRISCH RIJDEN MAKKELIJK
PEUGEOT doet er alles aan om elektrisch rijden makkelijk te maken. Zo zijn onze elektrische modellen standaard voorzien van een boordlader die snelladen mogelijk maakt. En met specifieke connected diensten bieden we de mogelijkheid om laadsessies op afstand te beheren of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg.
 
KOOP JE
PEUGEOT ONLINE
Ontdek de mogelijkheden voor online aankoop bij PEUGEOT en krijg exclusieve aanbiedingen op onze elektrische modellen.
 
 

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE E-5008

Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE E-5008

Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.