Peugeot Rifter 4x4 Concept - Spectaculaire styling

PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT – een stoere voorzijde
PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT – een stoere voorzijde

EEN COMPACT EN DYNAMISCH SILHOUET

De Peugeot Rifter 4x4 Concept is getooid met een specifieke en unieke grijze micalak die perfect past bij de stoere en avontuurlijke look van deze showcar. Het matzwarte paneel tussen de grille en de motorkap beschermt de voorzijde van de auto doeltreffend tegen steenslag.

Daarom is ook de achterklep van de Peugeot Rifter 4x4 Concept matzwart uitgevoerd. Het design wordt geaccentueerd door verschillende details in de kleur Noir Onyx die zijn overgenomen van de productieversie, zoals de buitenspiegels, de grille en de dakrails. Het avontuurlijke karakter wordt versterkt door de gepolijste en gelakte 16 inch-velgen in de kleur Noir Onyx..

GEANODISEERDE SATIJNGELE ACCENTEN

PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT - Mistlampen vóór met geanodiseerde satijngele accenten
PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT – Flankbeschermers met geanodiseerde satijngele accenten
PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT – Geanodiseerd satijngeel RIFTER-logo

Deze showcar valt op door de talloze geanodiseerde satijngele accenten die met hun grafische vorm het silhouet van de Peugeot Rifter 4x4 Concept benadrukken:

  • Aan de voorzijde is het geel zichtbaar onder de mistlampen, op de letters "PEUGEOT" in de grille en op het matzwarte gedeelte voor de motorkap.
  • Aan de zijkant prijkt het opschrift RIFTER tussen twee dynamische verticale stroken aan de achterzijde van de schuifdeur.
  • Aan de achterzijde bestrijkt de naam RIFTER de volledige hoogte van de achterruit.

De dynamische verticale stroken aan de zijkant lopen zelfs over in de dakrails en nodigen zo uit om naar de sterren te kijken. De zwarte velgen vallen op door hun driehoekige vormen en het RIFTER-logo en met de gele strips op de flankbeschermers, die in het verlengde liggen van de gele accenten op de voorbumper, wordt het horizontale profiel van de auto geaccentueerd.

DANGEL, PARTNER VAN OUDSHER

PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT – Geanodiseerd satijngeel DANGEL-logo

Het Dangel-logo, dat in de geest van het merk is hertekend door de designers van Peugeot, zal voortaan op alle nieuwe creaties van deze specialist prijken.

VERCHROOMDE STICKERS EN STRIPS

PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT – Verchroomde stickers
  PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT – Grille met verchroomde strips

De achterstijlen zijn van boven naar beneden voorzien van donker verchroomde gestreepte stickers, wat het silhouet extra dynamiek geeft. Deze verchroomde accenten zijn ook aanwezig op de grille, zodat de Peugeot-leeuw fraai wordt geaccentueerd.