PEUGEOT 108 5-DEURS - PERSONALISATIE

PEUGEOT 108 - compacte stadsauto

PEUGEOT 108 5-deurs

Vanaf 11.455 Rijklaar*

86g i

3.8l i

MY PEUGEOT 108 De elegante en moderne Peugeot 108 maakt de creatieve geest in u wakker! Om u van anderen te onderscheiden kunt u kiezen uit 7 thema's. Wat uw keuze ook is, chic, geraffineerd, urban of sportief, jaloerse blikken zijn gegarandeerd!

DE COMPACTE STADSAUTO MET EEN EIGENZINNIG KARAKTER

De nieuwe 108 Collection, ook leverbaar als TOP! met vouwdak, vrolijkt het straatbeeld op met vijf trendy kleuren: Jaune Pépite, Gris Gallium, Blanc Lipizan, Bleu Smalt en Rouge Scarlet. Deze modieuze en geraffineerde uitvoering is ook leverbaar met een zwart of denimblauw stoffen vouwdaki. Hij onderscheidt zich door de blauwe of verchroomde buitenspiegelkappeni, de stoffen stoelbekleding Rayura Gris/Lama, witgestreepte dorpellijsten en vloermatten en in de carrosseriekleuri uitgevoerde dashboardpanelen. De witte of denimblauwei stickers op de zijkant en de achterklep geven de 108 Collection een extra sportief en chic uiterlijk.

DRESSY

CHIC & SPORT

De Peugeot 108 weet chique en sportieve kenmerken op meesterlijke wijze te combineren. Door het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie te geven door middel van een subtiel 3D-effect, is het thema "Dressy" (1)(2) een geraffineerde combinatie van fashioni en sportiviteit: een must voor de fashionista.

DIAMOND

ROCK‘N’GLAM

"Diamond" (1)(2) ademt een en al glamour. Met dit thema blijft u op de weg niet onopgemerkt. De nu eens matte en dan weer glanzende prisma's geven diepte en beweging aan de carrosserie. De Peugeot 108 is op een stijlvolle manier stoer. Uw auto gaat zorgen voor jaloerse blikken en enthousiaste reacties!

BARCODE

COLOR OF LINES

Hightech en urban, dat is het thema "Barcode" (1)(2) met een speelse combinatie van lijnen en kleuren die korte metten maakt met bestaande dresscodes. Met dit bijzonder eigentijdse thema geeft u de 108 een ultramoderne uitstraling.

TATTOO

STREET SKIN

Bij het thema "Tattoo" (1)(2) zijn bloemmotieven op de auto aangebracht, in de stijl van street art. Dit thema geeft de Peugeot 108 een gewaagd en bijzonder karakter, dat romantiek combineert met stadse brutaliteit. "Tattoo" is het thema voor wie extravagantie en vriendelijkheid wil uitstralen. En wie wil dat niet?

DUAL

SPLIT THE ROAD

Vindt u dat u een tweekleurig temperament hebt? Uw karakter tot uiting laten komen is altijd goed, maar nog beter is het om het nog een beetje aan te scherpen. Bij het thema "Dual"(3), exclusief voor de in twee kleuren uitgevoerde Peugeot 108 3-deurs, worden de lijnen van de carrosserie door de twee kleuren geaccentueerd. Het thema "Dual" is bedoeld voor mensen die beide facetten van hun karakter op een stijlvolle manier tot uiting willen brengen, zelfs op de weg.

De volgende combinaties zijn mogelijk:
Red Purple en Gris Gallium, Rouge Scarlett en Noir Caldera, Bleu Smalt en Gris Gallium, French Blue en Noir Caldera, Gris Gallium en Gris Carlinite, Red Purple en Noir Caldera.

SPORT

Peugeot 108 - Sport

FIT & DRIVE

Met het thema "Sport"(1) krijgt de stadse look van de Peugeot 108 een sportief tintje. Bij dit thema is de auto voorzien van buitenspiegels met glanzend zwarte kappen met een rode bies en speciale matten. "Sport" is het thema voor wie atletisch door het leven gaat. Het blokmotief is niet toevallig gekozen.


(1) 6 persoonlijke thema's voor de 108 3-/5-deurs: stickers op de carrosserie, buitenspiegelkappen, stickers in het interieur, vloermatten, sleutelkapjes.
(2) 5 persoonlijke thema's voor de 108 TOP!: stickers op de carrosserie, buitenspiegelkappen, stickers in het interieur, vloermatten, sleutelkapjes.
(3) 1 thema voor de twotone-versie van uitsluitend de 108 3-deurs: sticker op de taillelijn van de carrosserie, buitenspiegelkappen, stickers in het interieur, vloermatten, sleutelkapjes.