SKIP TO CONTENT
NIEUWE 508

 
 
NIEUWE PEUGEOT 508
ALLURE GEBOREN OM TE RIJDEN


Welkom bij het perfecte voorbeeld van een toonaangevende sedan. De nieuwe PEUGEOT 508 heeft een nieuw en innovatief gezicht en een sportieve lage houding en rijpositie waardoor je onbegrensde ervaringen opdoet. Bereid je voor op intensere motorische emoties, of je nu kiest voor Plug-in Hybrid of benzine.
 
 
NIEUWE PEUGEOT 508
ALLURE GEBOREN OM TE RIJDEN
Welkom bij het perfecte voorbeeld van een toonaangevende sedan. De nieuwe PEUGEOT 508 heeft een nieuw en innovatief gezicht en een sportieve lage houding en rijpositie waardoor je onbegrensde ervaringen opdoet. Bereid je voor op intensere motorische emoties, of je nu kiest voor Plug-In Hybrid, benzine of diesel.
 • 100% elektrische actieradius: Tot 64 km(i) In afwachting van goedkeuring - WLTP autonomie van de PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID in elektrische modus, afhankelijk van de afwerking en het uitrustingsniveau: 64 km in gemengd rijden (gecombineerde cyclus in WLTP) en tussen 74 km in stadsverkeer (stadscyclus in WLTP). Waarden volgens de WLTP-cyclus, volgens welke voertuigen zijn gehomologeerd sinds 1 september 2018, bijgewerkt tot 23 februari 2023. Deze waarden worden ter vergelijking aangegeven. Belangrijk: het werkelijke bereik kan sterk variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van het voertuig (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), het type banden , de wegomstandigheden, de weersomstandigheden, enz.  
 • Oplaadtijd: 1u40(i) Vanaf een laadstation van het type Wall Box (32A) met de optionele enkelfasige (7,4 kW) boordlader.  
 • Gecombineerd verbruik: 1,1 L/100 km(i)  In afwachting van goedkeuring - BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIES - WLTP-waarden: Gecombineerde CO2-uitstoot tussen 25 en 29 (g/km), Gecombineerd verbruik tussen 1,1 en 1,3 (l/100 km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden gehomologeerd, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De vermelde waarden zijn ter vergelijking. Brandstofverbruik en CO₂-emissiewaarden kunnen afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), het type banden, de staat van de weg, de externe klimaatomstandigheden, enz. 
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 25g/km(i)  In afwachting van goedkeuring - BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIES - WLTP-waarden: Gecombineerde CO2-uitstoot tussen 25 en 29 (g/km), Gecombineerd verbruik tussen 1,1 en 1,3 (l/100 km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden gehomologeerd, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De vermelde waarden zijn ter vergelijking. Brandstofverbruik en CO₂-emissiewaarden kunnen afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), het type banden, de staat van de weg, de externe klimaatomstandigheden, enz.  
 • Vermogen: PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8 (165 kW)
 • Gecombineerd brandstofverbruik: 5,8L/100km(i)  In afwachting van goedkeuring - Brandstofverbruik van 5,8 naar 6,3 in gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-uitstoot (gecombineerd) WLTP: van 131 naar 141 (g/km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden gehomologeerd, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De vermelde waarden zijn ter vergelijking. Brandstofverbruik en CO₂-emissiewaarden kunnen afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, de staat van de weg en externe klimaatomstandigheden, enz.  
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: vanaf 131g/km(i)  In afwachting van goedkeuring - Brandstofverbruik van 5,8 naar 6,3 in gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-uitstoot (gecombineerd) WLTP: van 131 naar 141 (g/km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden gehomologeerd, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De vermelde waarden zijn ter vergelijking. Brandstofverbruik en CO₂-emissiewaarden kunnen afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, de staat van de weg en externe klimaatomstandigheden, enz.  (i)  In afwachting van goedkeuring - Brandstofverbruik van 5,8 naar 6,3 in gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-uitstoot (gecombineerd) WLTP: van 131 naar 141 (g/km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden gehomologeerd, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De vermelde waarden zijn ter vergelijking. Brandstofverbruik en CO₂-emissiewaarden kunnen afwijken en kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, de staat van de weg en externe klimaatomstandigheden, enz.  
 • Vermogen: PURETECH 130 EAT8 (96kW)

 
 
EEN MEER RADICALE VORM VAN ALLURE

Nieuw logo. Kenmerkende PEUGEOT Matrix drieklauw LED koplamp. LED-achterlichten met drie klauwen. Laag coupé-geïnspireerd silhouet. Uniek onderscheidend frontdesign. De nieuwe 508 is de PEUGEOT van de toekomst.
 
 
EEN MEER RADICALE VORM VAN ALLURE
Nieuw logo. Kenmerkende PEUGEOT Matrix drieklauw LED koplamp. LED-achterlichten met drie klauwen. Laag coupé-geïnspireerd silhouet. Uniek onderscheidend frontdesign. De nieuwe 508 is de PEUGEOT van de toekomst.

 
TOON JE STIJL

Maak een gedurfde keuze door te kiezen voor Selenium Grey - een van de 7 beschikbare kleuren.
TOON JE STIJL
Maak een gedurfde keuze door te kiezen voor Selenium Grey - een van de 7 beschikbare kleuren.

 
TOONAANGEVENDE EMOTIE

Met zijn nieuwste generatie technologie roept de nieuwe PEUGEOT 508 rijsensaties op die alleen mogelijk zijn bij een toonaangevende sedan.
 
TOONAANGEVENDE EMOTIE
Met zijn nieuwste generatie technologie roept de nieuwe PEUGEOT 508 rijsensaties op die alleen mogelijk zijn bij een toonaangevende sedan.
PEUGEOT i-COCKPIT®
 
FLEXIBELE VERING
NIGHT VISION
SYSTEEM
ELEKTRISCHE MASSAGESTOELEN
PEUGEOT i-COCKPIT®
 
FLEXIBELE VERING
NIGHT VISION
SYSTEEM
ELEKTRISCHE MASSAGESTOELEN

PEUGEOT i-COCKPIT®

Neem plaats aan de knoppen van de PEUGEOT i-Cockpit® met zijn compacte stuurwiel, configureerbaar head-up digitaal paneel, 10" HD-touchscreen en elegante pianotoetsen.

Met de draadloze Mirror Screen-technologie(i)  Alleen Android Auto™ en Apple CarPlay™ gecertificeerde applicaties werken bij stilstand of tijdens het rijden. Tijdens het rijden zijn bepaalde functies van de betreffende applicaties beperkt. Voor bepaalde soorten content die gratis toegankelijk zijn op je smartphone is een abonnement op een gelijkwaardige Android Auto™ of Apple CarPlay™ gecertificeerde betaalde applicatie vereist. De Mirror Screen-functie wordt naargelang het geval bediend via Android Auto™ (voor Android-smartphones) of via Apple CarPlay™ (voor iOS-smartphones), op voorwaarde dat je over een mobiel en internetabonnement beschikt."   worden compatibele apps op uw smartphone probleemloos weergegeven.  

FLEXIBELE VERING

De nieuwe PEUGEOT 508 staat vol technologische doorbraken, zoals een preciezer weggedrag, elite rijcomfort en een drievoudig geregelde ophanging: normaal, comfort en sport. Met zijn strakke controle, topklasse rijcomfort en voorbeeldige wegligging versterkt deze toonaangevende sedan de emotie van het rijden.

*Standaard, optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.

NIGHT VISION SYSTEEM

Rij met meer veiligheid dankzij de infrarood cameratechnologie van Night Vision(i) Nachtzicht. Optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de uitvoering. , volledig geïntegreerd in de nieuwe PEUGEOT 508 sedan. Het systeem detecteert de aanwezigheid van onverwachte voetgangers of dieren en stuurt een waarschuwing rechtstreeks naar je gezichtslijn via de i-Cockpit®.

 

ELEKTRISCHE MASSAGESTOELEN

Versierd met moderne bekleding in stof of leder brengt de nieuwe PEUGEOT 508 je coconachtige stoelen met gecertificeerde AGR(i) Aktion Gesunder Rücken (Duitse Vereniging voor Ruggezondheid) - Standaard, optioneel of niet beschikbaar, afhankelijk van de uitvoering. , elektrische(i) Standaard, optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.  (i) Standaard, optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.  verwarmde en masserende meerpuntsstoelen(i) Standaard, optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.  voor ongeëvenaard comfort.

ALLEEN EXCELLENTIE

Van motorvermogen tot materialen en connectiviteit... De nieuwe PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID brengt elke innovatie van PEUGEOT op de voorgrond.
 
ALLEEN EXCELLENTIE

Van motorvermogen tot materialen en connectiviteit... De nieuwe PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID brengt elke innovatie van PEUGEOT op de voorgrond.

 

ZUIVERE LIJNEN

De nieuwe PEUGEOT 508 is de essentie van compromisloos design. Het is een topklasse berline die strakke carrosserielijnen combineert met elegante deuren zonder frame, met vakkundig uitgebalanceerde proporties en doordachte details. De nieuwe 18" EPHERRA-velgen zorgen voor extra elegantie en benadrukken het aerodynamische design van de auto.

MOEITELOOS EFFICIËNT

De gloednieuwe topklassen PEUGEOT 508 berline is leverbaar met een PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 motor. Met een CO2-emissie van nul, lagere onderhoudskosten, toegang tot emissiearme zones en een ongelofelijke efficiëntie geniet je van 100% elektrisch rijden.

GEGARANDEERDE VERBINDING

De nieuwe PEUGEOT 508 biedt het nieuwe PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainmentsysteem.

Het centrale 10" HD-touchscreen biedt een multi-window display met widgets en snelkoppelingen.

Laat je smartphone opladen(i) Optioneel.  onder de middenconsole en reis in alle rust met de connected 3D-navigatie en zijn spraakherkenning.

 
 
JOUW AFWERKING, ONZE BESTE AANBIEDING 

Kies een afwerking op maat en profiteer van de topaanbiedingen van Peugeot, van bij je thuis of bij je dealer.

AFMETINGEN

AFMETINGEN

BUITENMATEN VAN DE PEUGEOT 508

Een premium sedan vanuit elke hoek.

 • Lengte: 4750 mm
 • Breedte(i) Exclusief buitenspiegels : 1859 mm
 • Hoogte: 1403 mm

BINNENMATEN VAN PEUGEOT 508

Binnenin de nieuwe PEUGEOT 508 vindt je alle comfort en ruimte van een topklasse sedan.

Vooraan (rij 1)

 • Elleboogruimte: 1455 mm
 • Hoogte buste: 881 mm


Achterkant (rij 2)

 • Elleboogruimte: 1413 mm
 • Knieruimte: 250 mm

KOFFERBAKVOLUME VAN DE PEUGEOT 508

De bagageruimte biedt een grote inhoud en een voorbeeldige bruikbaarheid dankzij de extra brede opening van de achterklep.

Van 487 L tot 1537 L met neergelaten achterbank.

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 
KIJK VERDER, RIJ ELEKTRISCH

Elektrisch rijden met PEUGEOT zal binnenkort geen geheimen meer voor je kennen.

 
OPLADEN VAN JE  HYBRIDE PEUGEOT

 
Zo makkelijk is het opladen van je hybride PEUGEOT. Thuis, op straat of onderweg.
 
 
PEUGEOT MAAKT ELEKTRISCH RIJDEN MAKKELIJK
Peugeot doet er alles aan om elektrisch rijden makkelijk te maken. Zo zijn onze elektrische modellen voorzien van een boordlader die snellader mogelijk maakt. En met specifieke connectiviteitsdiensten bieden we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg.

 

 
KOOP JE NIEUWE PEUGEOT ONLINE
Ontdek de exclusieve aanbiedingen voor online aanschaf van een PEUGEOT plug-in hybrid.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE PEUGEOT 508