PEUGEOT 108 3-DEURS - PUUR OP INTUÏTIE

PEUGEOT 108 - compacte stadsauto

PEUGEOT 108 3-deurs

Vanaf 11.095 Rijklaar*

86g i

3.8l i

De zeer rijk uitgeruste Peugeot 108 kan worden voorzien van innovaties die uw eigen zintuigen ondersteunen. Dankzij deze technische vernieuwingen ervaart u hoe intuïtief de Peugeot 108 is.

PUUR OP INTUÏTIE

Peugeot 108 - ultieme intuïtieve rijervaring

De Peugeot 108 is met zijn strakke lijnen een compacte auto en toch chic en elegant vormgegeven. Dankzij technische innovaties zoals de achteruitrijcamera, het Lane Departure Warning System en de Active City Brake worden uw zintuigen extra versterkt, waardoor u de ultieme intuïtieve rijervaring beleeft.
 

PEUGEOT PRIVATE LEASE

Met Peugeot Private Lease heeft u geen onverwachte kosten meer. Alle services zijn inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst en btw. Bovendien gebeurt onderhoud en reparatie door uw Peugeot-dealer. Wel zo handig, omdat zij uw Peugeot het beste kennen.

U rijdt de Peugeot 108 met Private Lease v.a. € 189 per maand. Met Peugeot Private Lease hoeft u alleen nog zelf te tanken. Ook dat maken we graag gemakkelijk voor u.

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

i

Het Lane Departure Warning System waarschuwt u wanneer u per ongeluk de rijstrookmarkering overschrijdt.

ACTIVE CITY BRAKE

i

De Active City Brake is een noodremsysteem voor in de stad en zorgt ervoor dat de kans op een kop-staartbotsing bij lage snelheid vermindert.

OPEN DAK

i

Het canvas gedeelte beslaat bijna de gehele lengte van het dak en is standaard elektrisch bedienbaar. U kunt het dak in elke gewenste stand zetten.

EFFICIENCY

De Peugeot 108 wordt geleverd met een nieuwe generatie 3-cilindermotoren. Deze motoren zijn zowel zuinig als krachtig en hebben een hoger rendement dankzij een combinatie van hoogwaardige technologie en een kleine cilinderinhoud. De benzinemotoren uit deze familie zijn compacter en lichter. Door een verbeterde verbranding en minder interne wrijving zijn ze bijzonder efficiënt. Voorzien van de nieuwe PureTech 82pk-motor in combinatie met een handgeschakelde 5-versnellingsbak levert de Peugeot 108 opmerkelijke prestaties, terwijl de CO2-uitstoot slechts 99 g/km bedraagt.