Service & Contact

COVID-19 - Wij staan voor u klaar, maar op gepaste afstand

HOE HOUDEN WE SAMEN CONTACT?

GEDURENDE COVID-19 SITUATIE

Dit zijn ongekende tijden voor iedereen. Ook uw leven zal beïnvloed zijn door het Covid-19 virus. Wij houden u graag op de hoogte hoe wij als Peugeot omgaan met de huidige situatie.

Mocht u overwegen één van onze Peugeot-dealers te bezoeken dan kunnen wij u verzekeren dat alle mogelijke voorzorgsmaatregelen zijn genomen om uw gezondheid te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij hebben genomen om u van dienst te kunnen blijven. Op dit moment zijn onze dealers nog open.

MAATREGELEN EN MOGELIJKHEDEN

De Peugeot-dealers volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD:

  • Wij hanteren contactloos begroeten en zorgen we voor een minimaal risico door afstandi te houden en hygiëneregels na te leven.
  • Onze werkplaatsmedewerkers dragen beschermende kleding en handschoenen.
  • Alle apparatuur wordt extra gereinigd en verhoogde schoonmaakfrequentie van werk- en ontvangstruimten, met specifieke aandacht voor de balies, pinapparaten, deurklinken etc.
  • Ook als we aan uw auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.
  • We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts.

Blijft u toch liever even op een gepaste afstand? Dat is geen probleem

  • Thuislevering: heeft u een nieuwe auto besteld en wordt deze binnenkort geleverd? In overleg met uw dealer kan ervoor worden gekozen voor aflevering aan huis. Neem hiervoor contact op met uw Peugeot-dealer om een afspraak te maken. 

  • Proefrit aan huis: wilt u de rijbeleving van Peugeot ervaren? Bij de meeste Peugeot dealers is dit nog steeds mogelijk. U kunt voor alsnog langskomen bij uw Peugeot-dealer, of ervoor kiezen om vanaf uw woonlocatie de proefrit te starten. Neem hiervoor contact op met uw Peugeot-dealer om een afspraak te maken.

  • Reparatie & onderhoud: gedurende komende periode kunt u nog steeds terecht in onze werkplaatsen om uw auto te kunnen onderhouden. Er zijn meer dan voldoende onderdelen op voorraad om uw reparatie en onderhoud uit te kunnen voeren.

  • Contactloos bestellen: via Peugeot Private Lease kunt u uw auto volledig online samenstellen en bestellen. Vervolgens kan uw Peugeot voor de deur worden afgeleverd.

ANDERE CONTACTMOGELIJKHEDEN

n

Postadres

Peugeot Nederland N.V.
T.a.v. de afdeling Klantenservice
Postbus 10313 1301 AH Almere
KvK: Utrecht, 30068414

neem contact op

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuws en interessante weetjes over Peugeot.

U kunt zich hier uitschrijven voor de nieuwsbrief.