Peugeot 308 SW - Stationwagen

Peugeot 308 SW
Peugeot 308 SW

PEUGEOT 308 SW

Vanaf 24.140 Rijklaar*

101g i

4.4l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 1 reviews

Met de Peugeot 308 SW geniet u van elke rit. Ontdek een nieuwe visie op comfort.

DE 308 SW, DYNAMISCH EN SPORTIEF

De nieuwe Peugeot 308 SW – Ranke lijnen en nieuwe voorzijde

EEN ANDERE KIJK OP DE WEG

De strak en sportief gelijnde PEUGEOT 308 SW is een stationwagen die u bij de eerste kennismaking al doet verlangen om er in te rijden. Hij heeft met zijn royale afmetingen en vloeiende lijnen een bijzonder uitnodigend karakter. De expressieve nieuwe voorzijde is direct herkenbaar aan de verticaal geplaatste grille met dambordpatrooni, met in het midden de Peugeot-leeuw. Pack Full LED geeft de voorzijde een extra dynamisch karakter.

De nieuwe Peugeot 308 SW – Peugeot i-Cockpit® – Connect 3D-navigatie

INSPIREREND

Stap in de PEUGEOT 308 SW en laat u inspireren. In het interieur staat rijplezier voorop, met de PEUGEOT i-Cockpit® die zich kenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een capacitief touchscreen. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt.

DE 308 SW GT LINE, CHIQUE EN SPORTIEF

De nieuwe Peugeot 308 SW GT Line – Interieur met Peugeot i-Cockpit®

EEN ONMISKENBAAR SPORTIEF KARAKTER

Het interieur van de moderne, chique en sportieve Peugeot 308 SW GT Line valt op door zijn hoogwaardige materialen. Het is exclusief uitgevoerd met onder meer verschillende aluminium stijlelementen.

De nieuwe Peugeot 308 SW GT Line – Grote bagageruimte

VOLOP RUIMTE EN FLEXIBILITEIT

Het ruime interieur van de Peugeot 308 SW GT Line is al een uitnodiging op zich om eropuit te trekken. Dankzij het grote glasoppervlak van het standaard aanwezige panoramadak genieten alle inzittenden optimaal van het uitzicht. Met de "Magic Flat"-achterbank kan de toch al royale bagageruimte worden omgetoverd tot een enorme laadruimte met een volledig vlakke laadvloeri.

DE NIEUWE 308 SW GT, NOG MEER KARAKTER

De nieuwe Peugeot 308 SW GT – Op en top sportief

OP EN TOP SPORTIEF

De GT ademt sportiviteit tot in de kleinste details. Het ranke, iets verlaagde silhouet geeft de auto nog meer karakter en dynamiek. Het standaard Driver Sport Pack geeft de auto een ongekend dynamisch rijgedrag.

De nieuwe Peugeot 308 SW GT – Selectiehendel automatische transmissie

INDRUKWEKKENDE PRESTATIES

Het sportieve karakter van de Peugeot 308 GT komt perfect tot zijn recht dankzij de exclusieve selectie motoren, waaronder de 1.6 e-THP 205 S&S benzinemotor en de nieuwe 2.0 BlueHDi 180 S&S dieselmotor die nu al voldoet aan de nieuwe Euro 6.2 uitlaatgasnorm en is gekoppeld aan de nieuwe automatische transmissie EAT8.

De automatische transmissie EAT8i maakt even lage verbruikscijfers mogelijk als een handgeschakelde versnellingsbak en schakelt snel en soepel dankzij de elektronische bediening met de “Shift and Park by wire”i-selectiehendel of de schakelflippers aan de stuurkolom.

Voor de zakelijke rijder: PEUGEOT 308 SW Blue Lease

Voor de zakelijke rijder is er de PEUGEOT 308 SW in diverse Blue Lease uitvoeringen. Standaard uitgerust met de opties die u als zakelijke rijder verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

ANDERE VERSIES