Configureer je nieuwe Peugeot 308 SW

Ben je geïnteresseerd in de nieuwe Peugeot 308 SW? Pas het aan met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motor, de kleur, de uitrusting en projecteer jezelf aan het stuur van je toekomstige stationwagen!

 

Ontdek de beschikbare versies

De Peugeot 308 SW is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Active Pack Business, Allure, Allure Pack Business,  GT en GT Pack Business. Geschikt voor de particuliere en zakelijke rijder.

 

Kies je motor

Afhankelijk van de gekozen versie kun je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een hybride-aandrijving als de geselecteerde afwerking van de Peugeot 308 SW dit toelaat. Anders zijn Puretech- of BlueHDi-motoren ook beschikbaar als je kiest voor een thermische motor.

Aangepast ontwerp en technologieën 

Afhankelijk van de gekozen uitvoering zijn er ook verschillende opties voor u beschikbaar, met name op het gebied van design, maar ook op het gebied van technologieën.
Voor het ontwerp zijn er enkele verschillen met name op het gebied van velgen, van het wiel, LED-koplampen en afwerkingen op het dashboard.
Wat de technologieën betreft, zullen, afhankelijk van de versie die u kiest, enkele basistechnologieën worden opgenomen zoals de Peugeot Advanced Grip Control, het 3D-navigatiesysteem, de Peugeot Drive Assist Plus en andere.