Vanaf 3 maart zijn de showrooms op afspraak te bezoeken | Wij staan voor u klaar MAAK EEN AFSPRAAK

PEUGEOT 308 SW MET DIGITALE PEUGEOT i-COCKPIT®

PEUGEOT 308 SW
PEUGEOT 308 SW

VERNIEUWDE PEUGEOT 308 SW RANGE

Vanaf 25.940 Rijklaar*


WIJ MOGEN U WEER OP AFSPRAAK IN DE SHOWROOM ONTVANGEN

Onze showrooms zijn vanaf 3 maart voorzichtig weer open! Vul hier gemakkelijk ons contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u weer te ontvangen in de showroom voor de echte Peugeot-beleving.

Maak kennis met de vernieuwde Peugeot 308 SW: een auto met nog meer temperament die dankzij de digitale PEUGEOT i-Cockpit® ongekend rijplezier biedt.

DESIGN

PUUR DESIGN

PEUGEOT 308 SW Bleu Vertigo

In zijn nieuwe kleur Bleu Vertigo is de strak en sportief gelijnde Peugeot 308 SW een auto waarin u graag wilt rijden en gezien worden. Hij heeft met zijn royale afmetingen en vloeiende lijnen een bijzonder uitnodigend karakter.
De Peugeot 308 SW maakt direct indruk met zijn voorzijde met een krachtig gelijnde motorkap en een verticaal geplaatste grille met dambordpatrooni, waarin in het midden de Peugeot-leeuw prijkt.

KOPLAMPEN

PEUGEOT 308 SW: full LED-koplampen

PANORAMADAK

PEUGEOT 308 SW: panoramadak

BAGAGERUIMTE

PEUGEOT 308 SW: grote bagageruimte en neerklapbare Magic Flat-achterbank

ACHTERLICHTEN

PEUGEOT 308 SW: achterlichten met LED-technologie

INTERIEUR: DETAILS EN AFWERKING

PEUGEOT 308 SW: weergave interieur

COMFORT

PEUGEOT 308 SW: veel steun biedende stoelen met sierstiksels

NOG MEER KARAKTER

De lichtsignatuur van de full LED-koplampen* versterkt zowel overdag als 's nachts het karakter van de Peugeot 308. De sequentiële LED-richtingaanwijzers* en de LED-mistlampen vóóri zijn prachtige staaltjes hoogwaardige technologie.

GENIETEN VAN ELKE KILOMETER

Dankzij het grote glasoppervlak en het enorme panoramadaki met zonnescherm genieten alle inzittenden optimaal van het uitzicht.

UITERMATE VEELZIJDIG

Het bijzonder ruime interieur van de Peugeot 308 SW is heel flexibel in te delen. Met de "Magic Flat"-achterbank kan de toch al royale bagageruimte worden omgetoverd tot een enorme laadruimte met een volledig vlakke laadvloer. De lage laaddrempel maakt de bagageruimte perfect toegankelijk.

EEN UNIEKE SIGNATUUR

Van achteren is de auto direct te herkennen aan de moderne achterlichten met LED-technologie.

INSPIREREND

Stap in de Peugeot 308 SW en laat u inspireren. Ontdek de hoogwaardige materialen, het strakke design, de fraaie bekledingsstoffen en de tot in de kleinste details verzorgde afwerking.

INFINITELY COMFORTABLE

"De royale zitplaatsen van de Peugeot 308 SW kenmerken zich door prettige bekledingsmaterialen en een uitstekend zitcomfort, zowel voorin als achterin. Het interieur van de Peugeot 308 SW ademt een sportieve sfeer dankzij de luxe bekleding met rode sierstiksels*, een met hoogwaardig leder bekleed stuurwieli en aluminium accenteni.


DIGITALE PEUGEOT i-COCKPIT®

EEN UNIEKE RIJERVARING

PEUGEOT 308 SW: digitale PEUGEOT i-Cockpit®

In het interieur is alles erop gericht u unieke rijsensaties te bieden. De digitale PEUGEOT i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact, met hoogwaardig leder bekleed stuurwiel, een digitaal head-up instrumentenpaneel en een capacitief touchscreen met een glanzende afwerking. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt.

PEUGEOT 308 SW: nieuw digitaal instrumentenpaneel

NIEUW DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Op het nieuwe digitale head-up instrumentenpaneel wordt alle nuttige rijinformatie boven het stuurwiel weergegeven, in het directe gezichtsveld van de bestuurder. U kunt uw rijervaring personaliseren door een van de zes weergavemodi te selecteren, waaronder een modus waarmee u de navigatie kunt volgen zonder uw blik van de weg te hoeven afwenden.

PEUGEOT 308 SW: capacitief touchscreen met nieuw glanzend uiterlijk

CONNECTIVITEIT

Volg uw route moeiteloos op het capacitieve touchscreen dat een nieuw glanzend uiterlijk heeft gekregen, of op het digitale instrumentenpaneel.

Het Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom® Traffic-servicesi informeert u in real time over de verkeerssituatie, uw aankomsttijd en de aanwezigheid van risicozones. Dankzij Mirror Screeni kunt u via het capacitieve touchscreen de compatibele apps van uw smartphone gebruiken.

PEUGEOT 308 SW: luidspreker van het Denon-hifisysteem

ONVERGETELIJKE SENSATIES

Onderweg geniet u van uw favoriete muziek dankzij de onnavolgbare geluidskwaliteit van het Denon-hifisysteemi . Het bestaat uit acht luidsprekers, een subwoofer en een digitale versterker. De keuze uit twee geluidsverdelingen en vijf geluidssferen garandeert voor alle inzittenden een krachtig, zuiver en natuurgetrouw geluid.

En om de rijsensaties nog verder te versterken kunt u het Driver Sport Packi activeren. Bepaalde parameters, zoals de respons van de motor op het gaspedaal en het motorgeluid, worden dan aangepast voor een nog sportiever rijgedrag.

MOTORUITVOERINGEN

PURE EFFICIENCY

PEUGEOT 308 SW: de compacte stationwagon

Voor prestaties en rijplezier van een hoog niveau is de compacte Peugeot 308 SW leverbaar met PureTech-benzinemotoren en een BlueHDi-dieselmotor van de nieuwste generatie. Afhankelijk van de motoruitvoering kunt u kiezen voor een handgeschakelde 6-versnellingsbak of de snel en soepel schakelende automatische transmissie EAT8i.

TECHNOLOGIE

PEUGEOT 308 SW, groot aantal hightech voorzieningen

De Peugeot 308 SW beschikt over hoogwaardige rijhulpsystemeni, zoals de adaptieve cruise control, Active Safety Brakei , Distance Alert en actieve dodehoekbewaking. Bij lange ritten komen hightech voorzieningeni als vermoeidheidsherkenning, snelheidslimietindicatie- en snelheidsadviessysteem, grootlichtassistent en Active Lane Departure Warning optimaal tot hun recht. Dankzij de achteruitrijcamera Visiopark 1i of de Park Assisti kunt u gemakkelijk en veilig in- en uitparkeren.

Ontdek hieronder de 3D-video's van de belangrijkste rijhulpsystemen van de Peugeot 308 SWi:


CONNECTED SERVICES

GENIET NOG INTENSER VAN UW PEUGEOT

PEUGEOT 308 SW: Connected Services

Een lange lijst van services met ongekende voordelen.
Ontdek wat PEUGEOT onder connectiviteit verstaat.

MYPEUGEOT® APP

HOUD OP AFSTAND CONTACT MET UW AUTO

PEUGEOT 308 SW: MyPeugeot® App

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot® Appi in real time van gepersonaliseerde en met uw account gesynchroniseerde services:

  • Bekijk in een oogopslag informatie over uw auto (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
  • Regel het onderhoud en de voor uw auto afgesloten services.
MEER INFORMATIE MYPEUGEOT® APP


IN EEN OOGOPSLAG

ANDERE VERSIES

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK(1) VAN UW 308 SW?

Om klanten beter te informeren maakt Peugeot, merk van de PSA Groupe, de resultaten van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden openbaar. Enige tijd geleden is de PSA Groupe een samenwerking aangegaan met de NGO Transport & Environment(2)en de federatie France Nature Environnement(3). Deze partijen hebben samen een meetprotocol voor het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden opgesteld dat door het certificeringsbedrijf Bureau Veritas(4) is goedgekeurd. Dit protocol beschrijft het meten van het reële brandstofverbruik en de reële emissie van auto’s tijdens gebruik, over een traject van 92,3 km waarbij in de stad, op buitenwegen en op snelwegen wordt gereden. De gemeten auto's rijden op de openbare weg in de gebruikelijke verkeerssituaties. Er bevinden zich passagiers en bagage aan boord. Ook wordt de airconditioning of de verwarming gebruikt. Het gekozen traject kent een hellingsgraad dat representatief is voor normale gebruiksomstandigheden(5). Op deze manier wil Peugeot zijn klanten meer helderheid geven.

MEER INFORMATIE

(1) Emissie van stikstofoxide (NOx) en deeltjes (in aantal deeltjes (PN))
(2) Transport & Environment: Europese milieu-organisatie die is gespecialiseerd in beleid gericht op duurzaam transport
(3) France Nature Environnement: Franse federatie van natuur- en milieubeschermingsorganisaties
(4) Bureau Veritas: wereldwijd opererend certificeringsbedrijf dat inspecties uitvoert, keurmerken toekent en laboratoriumtests uitvoert.
(5) De cijfers, die niet verward mogen worden met de EU-verbruikscijfers (de enige officiële waarden), zijn afhankelijk van deze veronderstellingen en voorwaarden, en zijn gebaseerd op een protocol dat niet in de gehele EU wordt gebruikt. Ze hebben dus geen algemene geldende waarde en worden puur ter informatie aan de klanten aangeboden. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groupe: www.groupe-psa.com.