Peugeot 308 GTi - DESIGN

De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: een hot hatchback met een vlijmscherp design
De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: een hot hatchback met een vlijmscherp design

PEUGEOT 308 GTi

Vanaf 45.220 Rijklaar*

148g i

6.5l i

Ontdek het expressieve en dynamische design van de 308 GTi by Peugeot Sport. Hij onderscheidt zich op overtuigende wijze door sportieve accenten die bij liefhebbers zeker in de smaak vallen.

TOPPRESTATIES IN ALLE OPZICHTEN

De full LED-koplampen, sequentiële richtingaanwijzers en de nieuwe Coupe Franchei accentueren op geraffineerde wijze het sportieve karakter van de Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport. Hij is direct herkenbaar aan zijn 19 inch lichtmetalen velgen Carbone, de 380 mm remschijven, de rode remklauwen vóór met vier zuigers en Peugeot Sport-logo en de dubbele sportuitlaat.

EEN SPORTIEF DNA

De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: grille, rode letters, voorzijde
De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: 19 inch lichtmetalen velg Carbone
De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: uitlaatpijp

De sportieve lijnen van de PEUGEOT 308 GTi by Peugeot Sport beloven ongekende sensaties. Hij toont zijn temperament met een glanzend zwarte verticaal geplaatste grille met de merknaam PEUGEOT in rode letters, een specifiek onderste gedeelte van de bumper en brede koelsleuven. Maak kennis met ultieme rijsensaties.

EEN INTERIEUR VOOR GEPASSIONEERDE AUTOLIEFHEBBERS

Stap in en beleef ongekende sensaties. De unieke Peugeot i-Cockpit® van de 308 GTi by Peugeot Sport ademt een sportieve sfeer met het Red Line-thema. Wanneer u hebt plaatsgenomen achter het compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen, hoeft u zich alleen maar door uw zintuigen te laten leiden: met het capacitieve touchscreen en het head-up instrumentenpaneel beleeft u de rijsensaties nog intenser. Het interieur van de Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport ademt sportieve passie.


Het sportieve en ook stijlvolle karakter blijkt uit de kleinste details, zoals het met nerfleder beklede stuurwiel met rode sierstiksels en een rood GTi-logo, en de aluminium Peugeot Sport-dorpellijsten. In het interieur voert een antracietgrijze ambiance de boventoon, afgewerkt met subtiele rode sierstiksels.