Ontdek de SUV-serie in actie

i Kan media niet laden

"De horizon als vertrekpunt beschouwen.
Dagelijks het onbekende tegemoet treden.
Obstakels gebruiken om vooruit te komen.
En doorgaan waar anderen stoppen."

ONTDEK GRUNNFØR IN DE 2008 SUV

i

Peugeot 2008 SUV

Ze gingen op weg naar een plaats waar geen mens geweest lijkt te zijn. Een plaats waar bouwwerken naadloos in de ruige omgeving opgaan. En de 2008 SUV bracht hen daar.

Op weg naar deze magische plaats voor hun nieuwste artistieke creatie leidde hun roadtrip hen van het asfalt naar de gravelpaden, van het land naar het water. Met dank aan de onmisbare Grip Control.

Nog nooit waren ze zo ver gegaan, tot het punt waar het pad ophield en hun kunst zijn ultieme invulling vond.

ONTDEK BOUZLOUDJA IN DE 3008 SUV

i

Peugeot 3008 SUV

Met technologie de grenzen van ontdekkingstochten verleggen. Dat was het doel dat 3 dronepiloten zichzelf stelden toen ze in hun 3008 SUV op jacht gingen naar een bouwwerk uit vervlogen tijden.

Tijdens de tocht die hen steeds verder weg van de bewoonde wereld naar hun bestemming bracht, bleek deze "ultra connected" SUV de ideale metgezel te zijn voor hun retro-futuristische ontdekkingstocht.

Het hoogtepunt? Een drone-race op een parcours dat even uitzonderlijk was als de architectuur van het historische bouwwerk dat ze misschien wel voor de laatste keer in kaart konden brengen.

ONTDEK FINGAL’S CAVE IN DE 5008 SUV

i

Peugeot 5008 SUV

Een geologisch mysterie voor de kust van Schotland was de naamgever voor het meesterwerk van de grote componist Felix Mendelssohn. Meer had dit dj duo niet nodig om de muzikale expeditie van hun leven te maken.

Met hun MPC en het Focal® hifi-audiosysteem van hun nieuwe 5008 SUV konden ze elke regendruppel, elk briesje en elke haarspeldbocht in de weg registreren.

Zo konden ze hun eigen herinterpretatie van het oorspronkelijke meesterwerk maken, waarbij ze beschut in de bagageruimte van hun SUV hun versie konden repeteren en opnemen op de plaats die als inspiratiebron voor het originele muziekstuk diende.

MAAK KENNIS MET ONZE SUV'S