PEUGEOT 5008 SUV - TECHNOLOGIE

Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV
Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV

PEUGEOT 5008 SUV

Vanaf 35.030 Rijklaar*

117g i

5.1l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 2 reviews

TECHNOLOGIE

MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Grille met verchroomde lamellen

MEER GRIP

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Hill Assist Descent Control

VEILIGHEID

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Veiligheidsvoorzieningen

MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Euro 6 BlueHDi-dieselmotoren

BlueHDi-DIESELMOTOREN

De Euro 6i BlueHDi-motoren van de PEUGEOT 5008 SUV combineren hoge prestaties met een minimale belasting van het milieu. Deze motoren combineren op unieke wijze de SCR-technologie (Selective Catalytic Reduction) met het roetfilter met additief (FAP). Deze technologie zorgt voor een lager brandstofverbruik, een CO2-uitstoot van slechts 105 - 125 g/km en een tot wel 90% lagere NOx-uitstoot. Bovendien wordt 99,9% van de roetdeeltjes tegengehouden.

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Euro 6 PureTech-driecilinderbenzinemotoren

PURETECH-BENZINEMOTOREN

De Euro 6i PureTech-driecilinderbenzinemotoren van de PEUGEOT 5008 SUV hebben dankzij het lagere gewicht en de kleinere afmetingen een hoger rendement. Deze motoren bieden rijplezier en prestaties van hoog niveau, zonder dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid en de levensduur. De 1.2 PureTech 130 S&S is in zijn categorie gekozen tot International Engine of the Year 2016. Hij heeft een CO2-uitstoot vanaf 115 g/km. Deze motor kan worden gekoppeld aan de nieuwe automatische transmissie EAT6.

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: 6-traps automatische transmissie EAT6

AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT8

Meerdere motoren van de PEUGEOT 5008 SUV kunnen worden gekoppeld aan de 6-traps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission). In combinatie met de 1.2 PureTech 130, de 1.6 THP 165, de 1.6 BlueHDi 120 en de 2.0 BlueHDi 180 staat deze moderne en efficiënte transmissie garant voor rijplezier van het hoogste niveau. Dankzij de Quickshift-technologie schakelt deze transmissie sneller en soepeler. Bovendien is de selectiehendel met elektrische impulsbediening bijzonder gebruiksvriendelijk. En voor nog meer rijdynamiek reageert de transmissie in de Sport-standi nog sneller.

MEER GRIP

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Draaiknop van de Advanced Grip Control

NOG MEER GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

Met de Advanced Grip Controli en de exclusieve lichtmetalen 18 inch-velgen met Mud & Snow-banden zijn onverharde wegen geen obstakel meer. Met de draaiknop op de middenconsole van uw PEUGEOT 5008 SUV kunt u gemakkelijk de aandrijfstand kiezen die het beste past bij de omstandigheden.

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Hill Assist Descent Control

GAAN WAAR U MAAR WILT

Laat u niet meer afleiden door bijzaken, maar concentreer u op het rijden. De nieuwe, uit de wereld van terreinwagens afkomstige functie Hill Assist Descent Control (HADC), onderdeel van het pakket Advanced Grip Controli, regelt automatisch de snelheid van de auto in een steile afdalingi zodat u de auto gemakkelijk onder controle kunt houden.

VEILIGHEID

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Veiligheidsvoorzieningen

100% VEILIG DANKZIJ HIGHTECH SYSTEMEN

De PEUGEOT 5008 SUV is standaard uitgerust met doeltreffende veiligheidsvoorzieningen zoals een geoptimaliseerde carrosseriestructuur om aanrijdingen zo goed mogelijk te absorberen, zes airbags, ABS en ESP. En om nog beter op omstandigheden te anticiperen is de auto voorzien van een multifunctionele camera boven aan de voorruit*, 12 ultrasoonsensoren*, een radar* en twee 180°-videocamera's*.

BELEEF DE TOEKOMST

Ervaar de nieuwste rijhulpsystemen: de snelheidsadviesfunctie, de Active Safety Brake met Distance Alert*, het Active Lane Departure Warning System*, de actieve dodehoekbewaking*, de vermoeidheidsherkenning* en de adaptieve cruise control met stopfunctie* . En voor ontspannen rijden in de stad beschikt u over parkeerhulpsystemen.

*Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar

RIJHULPSYSTEMEN