COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot 5008 SUV GT - TECHNOLOGIE

Peugeot 5008 SUV GT - 7-persoons SUV
Peugeot 5008 SUV GT - 7-persoons SUV

PEUGEOT 5008 SUV GT

Klanten kochten dit model

Bekijk 3 reviews

TECHNOLOGIE

MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN

Motoren - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

MEER GRIP

Advanced Grip Control - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

VEILIGHEID

360°-achteruitrijcamera Visiopark 2 en actieve parkeerhulp - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

VEILIGHEID

360°-achteruitrijcamera Visiopark 2 en actieve parkeerhulp - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

100% HIGHTECH VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

De Peugeot 5008 SUV GT is standaard uitgerust met doeltreffende veiligheidsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld een geoptimaliseerde carrosseriestructuur om aanrijdingen zo goed mogelijk te absorberen, zes airbags, ABS en ESP. En om nog beter op omstandigheden te anticiperen is de auto voorzien van een multifunctionele camera boven aan de voorruit, 12 ultrasoonsensoren, een radari en twee 180°-videocamera'si.

BELEEF DE TOEKOMST

Ervaar de nieuwste rijhulpsystemen: de snelheidsadviesfunctie, de Active Safety Brake met Distance Alert, het Active Lane Departure Warning System, de actieve dodehoekbewaking, de vermoeidheidsherkenning en de adaptieve cruise control met stopfunctie. En voor ontspannen rijden in de stad beschikt u over parkeerhulpsystemen: 360°-achteruitrijcamera Visiopark 2i en actieve parkeerhulpi.

MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN

Motoren en versnellingsbakken - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

PRESTATIES EN PRECISIE

De PEUGEOT 5008 SUV GT is voorzien van een krachtige en voor deze uitvoering exclusieve motor: de 2.0 BlueHDi 180 S&Si in combinatie met de 6-traps automatische transmissie EAT6. Deze krachtigste motor van het gamma biedt nog meer sportiviteit en een ultieme rijervaring.

6-traps automatische transmissie EAT6 - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT6

In combinatie met de voor de PEUGEOT 5008 SUV GT specifieke motor staat de 6-traps automatische transmissie EAT6 (Efficient Automatic Transmission) van de nieuwste generatie garant voor veel rijplezier. Dankzij de Quickshift-technologie schakelt deze moderne en efficiënte transmissie sneller en soepeler. Bovendien is de selectiehendel met elektrische impulsbediening bijzonder gebruiksvriendelijk. En voor nog meer rijdynamiek reageert de transmissie in de Sport-stand nog sneller.

MEER GRIP

Advanced Grip Control - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

DOMINEER DE WEG

Met de Advanced Grip Control kan de auto ook onder moeilijke omstandigheden (gravel, modder, sneeuw enz.) uit de voeten: voor een zorgeloze reis, waarheen u ook gaat.

GAAN WAAR U MAAR WILT

Laat u niet meer afleiden door bijzaken, maar concentreer u op het rijden. De nieuwe, uit de wereld van terreinwagens afkomstige functie Hill Assist Descent Control (HADC), onderdeel van het pakket Advanced Grip Control i, regelt automatisch de snelheid van de auto in een steile afdalingi zodat u de auto gemakkelijk onder controle kunt houden.

RIJHULPSYSTEMEN