Peugeot 3008 SUV - DESIGN

Peugeot Summer Drive - Een zomer vol voordeel - Peugeot 3008 SUV

PEUGEOT 3008 SUV

Vanaf 32.080 Rijklaar*

117g i

5.1l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 2 reviews

.

KRACHT EN RAFFINEMENT

Door de perfect evenwichtige verhoudingen van de carrosserie roept de Peugeot 3008 SUV direct een gevoel van harmonie op.
Laat u verleiden door de stoere verticale voorzijde met naar keuze:
- Een grille met verchroomde facetten en halogeenkoplampen met een geraffineerde en doordringende blik
- Een grille met dambordpatrooni en katachtige en scherp gelijnde Full LED-koplampeni

De robuuste uitstraling van de Peugeot 3008 SUV komt ook tot uiting in de horizontaal geplaatste, gewelfde motorkap. De elegante verchroomde sierstripi op de voorschermen en de sierlijst langs het dak versterken de vloeiende en dynamische lijn van de auto.

EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

Achterkant van de Peugeot 3008 SUV in berglandschap
Achterkant Peugeot 3008 SUV - Achterlichten detail

De Peugeot 3008 SUV heeft een even uniek als dynamisch karakter.
De fraaie lijn komt extra fraai tot uiting met het glanzend zwarte dak van de carrosserieafwerking Black Diamondi. De hypermoderne en iconische achterzijde wordt gekenmerkt door een glanzend zwarte horizontale lijst waarin de zowel overdag als 's nachts brandende LED-lampen in de vorm van 3 klauwen zijn geïntegreerd.

EEN INDRUKWEKKEND INTERIEUR

Peugeot 3008 SUV - Navigatie
Peugeot 3008 SUV - Dashboard details

Aan boord van de Peugeot 3008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de PEUGEOT i-Cockpit® met zijn hightech innovaties. Het stuurwiel is nog compacter en het grote capacitieve 8 inch touchscreeni is als een tablet in het midden van het dashboard geplaatst. Op het te configureren en te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, met een schermdoorsnede van 12,3 inch, wordt de belangrijkste rijinformatie in uw directe blikveld weergegeven.
De PEUGEOT i-Cockpit® beschikt ook over zes bijzonder elegante pianotoetsen – de "toggle switches"i – voor een directe en permanente toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, autoparameters, telefoon en mobiele apps.

Bekijk de video

i

DRIVER SPORT PACK

Peugeot 3008 SUV - Driver Sport Pack

Met de i-Cockpit® Amplifyi kunt u optimaal profiteren van de bijzondere kenmerken van het Driver Sport Pack:
- Een minder bekrachtigde en meer feedback gevende besturing
- Een snellere respons op het intrappen van het gaspedaal
- Een sportiever karakter van de motor en de versnellingsbak
- Een versterkt en sportiever motorgeluid (via een digitale versterker die de akoestiek in het interieur verbetert)
- Aangepaste animaties en kleuren voor de verschillende schermen

OOG VOOR DETAIL

Peugeot 3008 SUV - Lederen bekleding detail

Zorgvuldig uitgekozen moderne materialen, chroomaccenten, leder, royaal gebruik van stoffen bekledingsmaterialen: het fraaie en moderne interieur van de Peugeot 3008 SUV staat garant voor een hoogwaardige beleving.

FLEXIBILITEIT

Peugeot 3008 SUV - Achterbank
Peugeot 3008 SUV - Flexibel en ruimtelijk
Peugeot 3008 SUV - Achterbank volledig  ingeklapt

Met het Magic Flat-systeem en de in twee delen (2/3 - 1/3) neerklapbare achterbank kunt u de ruimte achterin volledig naar eigen wens indelen. Bovendien is de laadvloer geheel vlak als de achterbank is neergeklapt. Al uw vrijetijdsspullen kunt u gemakkelijk kwijt dankzij de uitschuifbare kofferbakbodem die in twee standen kan worden gezet. En als u de voorpassagiersstoel in de tafelstand zet, kunt u extra lange voorwerpen vervoeren.

WIELEN

Alle uitvoeringen zijn voorzien van nieuwe wielplaten of velgen: 17 inch wielplaten "Miami" en gespoten of tweekleurige gepolijste lichtmetalen velgen (17 tot en met 19 inch).

Originele Peugeot-accessoires

i

Het gamma originele accessoires van Peugeot is qua design en pasvorm ontwikkeld voor uw Peugeot. Op die manier creëer je een voertuig dat perfect bij je past en inspeelt op je wensen en behoefte. De originele Peugeot-accessoires worden getest in de meest veeleisende omstandigheden en bieden daardoor het beste kwaliteits- en veiligheidsniveau.