Peugeot 2008 SUV - EXTERIEUR

Peugeot Summer Drive - Een zomer vol voordeel - Peugeot 2008 SUV

PEUGEOT 2008 SUV

Vanaf 22.220 Rijklaar*

114g i

5l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 2 reviews

DE COMPACTE SUV

De Peugeot 2008 SUV is een onderscheidende compacte SUV. Zijn innovatieve voorzijde geeft op overtuigende wijze blijk van zijn stoere karakter.

Hij combineert alle designkenmerken van een SUV met een sterke en solide uitstraling. De spatschermverbredersi, de verticale grille en de beschermplaten onder de bumpersi beschermen de carrosserie terwijl de kenmerkende knik in het dak, de dakrails, de sierlijsten boven aan de achterportieren en de dakspoiler de auto een geraffineerd accent geven.

DE AANTREKKELIJKE SUV

/image/11/5/peugeot-2008-1802pc108.264115.jpg

De Peugeot 2008 SUV is een SUV die u uitnodigt om er op uit te gaan.

De auto maakt u met al zijn details duidelijk dat u er op elk wegtype op kunt rekenen dat hij de elementen bedwingt.
De vergrote bodemvrijheid, de ruitsierlijsten, de dakrails, de sierlijsten van de achterportieren en de dakspoiler laten geen twijfel bestaan over het avontuurlijke karakter van de Peugeot 2008 SUV.

EEN KARAKTERVOLLE SUV

Peugeot 2008 SUV - kleur Rouge Ultimate
Peugeot 2008 SUV - kleur Emerald Crystal

De nieuwe kleur Rouge Ultimate, bekend van de 308 GTi, versterkt het krachtige en karaktervolle uiterlijk van de Peugeot 2008 SUV.

De fraaie welvingen en strakke lijnen van de carrosserie komen ook met de acht andere kleuren, waaronder vijf metallic kleuren, twee niet-metallic kleuren en de nieuwe kleur Emerald Crystal, fraai tot hun recht.

Peugeot 2008 SUV - koplampen

KOPLAMPEN

De dynamische uitstraling van de Peugeot 2008 SUV wordt versterkt door de typerende accentverlichting. De naadloos in de carrosserie geïntegreerde koplampen hebben in zwart afgewerkte reflectoreni.

Peugeot 2008 SUV - achterlichten

ACHTERLICHTEN

De achterlichten, waarmee de auto direct herkenbaar is als PEUGEOT, zijn voorzien van drie nieuwe "klauwen" met een warme kleur die een sterk 3D-effect geven. Deze "klauwen" bevinden zich deels op de achterklep die toegang biedt tot een ruime en praktische bagageruimte.

WIELEN

Alle uitvoeringen zijn voorzien van nieuwe wielplaten of velgen, van 15" wielplaten ‘Iode’ tot de 16" lichtmetalen velgen ‘Aquila’. Bovendien hebt u optioneel de keuze uit meerdere 16" en 17" lichtmetalen velgen. 

NIEUWE OPTIE “2008 BLACK PACK”

Grille met de naam Peugeot in Noir Perla Nera en Black Lion-logo - Peugeot 2008 SUV optie Black Pack
17 inch Full Black Eridan-velgen, gespoten in Noir Onyx met Noir Onyx naafdop en zwarte wielbouten – Peugeot 2008 SUV optie Black Pack
Peugeot 2008 SUV optie Black Pack: de compacte SUV, elegant en sportief, op basis van de GT Line-uitvoering

Accentueer de krachtige uitstraling van uw Peugeot 2008 SUV met de designelementen van de nieuwe Black Pack-optie, gebaseerd op de GT Line-uitvoering De voorzijde wordt gemarkeerd door een grille met de naam PEUGEOT in Noir Perla Nera en een Black Lion-logo.

Het bovenste profiel van het achterportier en de omlijsting van de spoiler zijn uitgevoerd in glanzend zwart, terwijl de 17 inch Full Black Eridan-velgen, gespoten in Noir Onyx, met Noir Onyx naafdop en zwarte wielbouten, zorgen voor de finishing touch. Met de optie Black Pack onderstreept uw Peugeot 2008 SUV zijn elegante en sportieve karakter.