SKIP TO CONTENT

 

 

Peugeot 408 configurator

408 configurator gebruiken

Ben je geïnteresseerd in de Peugeot 408? Stel hem zelf samen met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motor, de kleur, de uitrusting en waan je achter het stuur van je toekomstige Peugeot!

Peugeot 408 versies

De Peugeot 408 is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Allure, Allure Pack en GT.

Motorkeuze Peugeot 408

Afhankelijk van de gekozen versie kun je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een plug-in hybride uitvoering met benzine- en elektromotor als de geselecteerde afwerking van de Peugeot 408 dit toelaat. Anders is er ook een Puretech benzinemotor beschikbaar als je kiest voor enkel een verbrandingsmotor. Alle motorisaties beschikken over een 8-traps automaat.

Ontwerp & technologie Peugeot 408

Afhankelijk van de gekozen versie zijn er ook verschillende opties voor je beschikbaar, vooral op ontwerpniveau, maar ook op het niveau van technologieën. Qua design zijn er verschillen merkbaar in termen van de velgen, het stuurwiel, de LEDkoplampen en de afwerkingen die met name op het dashboard aanwezig zijn. Wat betreft de technologieën, afhankelijk van de versie die je kiest, worden enkele basistechnologieën opgenomen, zoals de Peugeot i-Cockpit 3D, het 3D-navigatiesysteem, de Peugeot Drive Assist en anderen.

De afmetingen van de Peugeot 408

Deze fastback heeft de looks van een hatchback en het comfort van een SUV. Met een breedte van 1848 mm (exclusief buitenspiegels) over een lengte van 4687 mm en een hoogte van 1486 mm. De inhoud van de kofferbak is 471 liter voor de plug-in hybride variant en 536 liter voor de versies met enkel een verbrandingsmotor.