SKIP TO CONTENT

 

 

Configureer je nieuwe Peugeot 5008 SUV

Ben je geïnteresseerd in de nieuwe Peugeot 5008 SUV? Stel hem zelf samen met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motor, de kleur, de uitrusting en waan jezelf achter het stuur van je toekomstige SUV!

 

Ontdek de beschikbare versies

De Peugeot 5008 SUV is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Active Pack Business, Allure, Allure Pack Business, GT en GT Pack Business.

 

Kies je motor

Afhankelijk van de gekozen versie kun je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een Puretech- of BlueHDi-motoren. Deze motoren zijn efficiënt en zuinig.

 

Aangepast ontwerp en technologieën 

Afhankelijk van de gekozen uitvoering zijn er ook verschillende opties voor u beschikbaar, met name op het gebied van design, maar ook op het gebied van technologieën.
Voor het ontwerp zijn er enkele verschillen met name op het gebied van velgen, van het wiel, LED-koplampen en afwerkingen op het dashboard.
Wat de technologieën betreft, zullen, afhankelijk van de versie die u kiest, enkele basistechnologieën worden opgenomen zoals de Peugeot i-Cockpit 3D, het 3D-navigatiesysteem, de Peugeot Drive Assist en andere.