SKIP TO CONTENT
Alle afleveringen
BEKIJK ALLE WATT AFLEVERINGEN 
 
 

Elektrisch rijden wordt steeds interessanter. Wil je graag meer informatie over elektrisch rijden? Bekijk dan de nieuwe 6-delige videoserie WATT van Peugeot. In deze serie gaat Yvette van Automeisje samen met Peugeot expert Paul op pad om alle vragen en onzekerheden omtrent elektrisch rijden te beantwoorden en weg te nemen. Alle factoren over elektrisch rijden komen aan bod: de actieradius, de laadmogelijkheden, de kosten en nog meer.

 

Aflevering 1: WATT is de actieradius van een elektrische auto?
De eerste aflevering van WATT gaat over de range van elektrische auto’s. Misschien wel de belangrijkste factor bij het kopen van een elektrische auto. Maar welke factoren hebben invloed op het bereik? Bekijk deze aflevering om meer te weten te komen over hoe je zolang mogelijk kan genieten van je kilometers.
Aflevering 2: WATT zijn de DO’s en DON’ts van elektrisch rijden? 
Aflevering 2 gaat over de Do en Don’ts van Elektrisch rijden. In deze aflevering laat Peugeot Expert Paul Yvette zien wat ze wel of niet mag doen. Je kan namelijk snel optrekken in een elektrische auto, maar is dit ook zuinig? 
Aflevering 3: WATT moet je weten bij het opladen? 
In aflevering 3 laat Peugeot Expert Paul Yvette hoe het opladen van een elektrische auto in zijn werking gaat. Wat voor verschillende mogelijkheden zijn er en wat is goed om te weten? Wat is snelladen, hoe werkt een wallbox en nog veel meer vragen komen aan bod.
Aflevering 4: WATT zijn de nieuwste features van de app? 
In aflevering 4 gaat Peugeot expert Paul het hebben over de MyPeugeot app en Free2Move app. Wat is er allemaal mogelijk en welke services zijn er bijvoorbeeld gekoppeld? Bekijk de video en ontdek.  
Aflevering 5: WATT kost elektrisch rijden? 
Is een elektrische auto nu duurder in vergelijking met een brandstof auto? En hoe zit het met aanschaf- en motorrijtuigenbelasting? Onze Peugeot Expert Paul legt het Yvette van Het Automeisje allemaal uit in deze nieuwe WATT video. 
Aflevering 6: WATT betekent elektrisch rijden voor het milieu? 
Hoe duurzaam is elektrisch rijden eigenlijk? Wat gebeurt er aan het einde van de levenscyclus van een elektrische auto? In de laatste aflevering van WATT legt Peugeot expert Paul uit hoe dit werkt en nog veel meer. 
ELEKTRISCH RIJDEN MET PEUGEOT
MELD JE AAN, BLIJF OP DE HOOGTE EN MAAK KANS OP EEN FOCAL KOPTELEFOON 

 

 

1. VUL JE GEGEVENS IN
2. Toestemming

Gelieve alle velden te controleren.


Je zult vanaf nu op de hoogte gehouden worden van nieuws met betrekking tot de Peugeot van jouw interesse.

ACTIERADIUS EN OPLADEN

WAT ZIJN DE FACTOREN DIE DE ACTIERADIUS BEÏNVLOEDEN ?

 

SNELHEID
Bij een constante snelheid van 130 km/u wordt de actieradius van een 100% elektrische wagen gehalveerd tov het WLTP actieradius.
 
TEMPERATUUR
De actieradius kan tot 35% variëren tussen lente en winter.
Het voorverwarmen/koelen van jouw auto terwijl deze aan de laadpaal is aangesloten, is één van de meest efficiënte manieren om uw actieradius te vergroten en het elektriciteitsverbruik van verwarming of koeling tijdens het rijden te beperken. 
RIJSTIJL
Ecorijden heeft nog meer effect met een elektrische auto : soepel versnellen en regeneratief remmen besparen tot 15% aan rijbereik.
 
FAQ OVER MODELLEN
ONZE ELEKTRISCHE MODELLEN
FAQ OVER KOSTEN
FAQ OVER KOSTEN
FAQ OVER OPLADEN
FAQ OVER OPLADEN

Bekijk onze online videoserie WATT