SKIP TO CONTENT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Configureer je nieuwe Peugeot 308

Ben je geïnteresseerd in de nieuwe Peugeot 308? Stel je droomauto samen met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motor, de kleur, de uitrusting en waan je achter het stuur van je toekomstige Peugeot!

 

Ontdek de beschikbare versies

De Peugeot 308 is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Active Pack Business, Allure, Allure Pack Business,  GT en GT Pack Business. Geschikt voor de particuliere en zakelijke rijder.

 

Kies je motor

Afhankelijk van de gekozen versie kun je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een hybride-aandrijving als de geselecteerde afwerking van de Peugeot 308 dit toelaat. Anders zijn Puretech- of BlueHDi-motoren ook beschikbaar als je kiest voor een verbrandingsmotor.

 

Aangepast ontwerp en technologieën 

Afhankelijk van de gekozen uitvoering zijn er ook verschillende opties voor jou beschikbaar, met name op het gebied van design, maar ook op het gebied van technologieën.
Voor het ontwerp zijn er enkele verschillen met name op het gebied van velgen, LED-koplampen en afwerkingen op het dashboard.
Wat de technologieën betreft, zullen, afhankelijk van de versie die je kiest, enkele basistechnologieën worden opgenomen zoals de Peugeot Advanced Grip Control, het 3D-navigatiesysteem, de Peugeot Drive Assist Plus en andere.